Tuesday, January 1, 2013

Tahun Baru. 2013.

Salam kalian... :)

Tahun baru menjelma lagi. 

Pasti  ada azam baru yang terniat di hati.

Tapi azam tahun lepas pun belum sempat tercapai sendiri..

Jadi sila langsaikan dahulu, sebelum kau kembali berazam wahai Elie Lily! 

:p

Selamat Tahun Baru Semua Orang! :')






Ikhlas dari daku, bersiaran langsung dari Universal Studio, Kota Singa! :')

Sekali lagi...

WELCOME 2013! :)

Semoga tahun ini akan dihadapi dengan penuh kesungguhan dan kejayaan! 

InsyaAllah! :)

p/s: Bakal update kisah percutian di Universal Studio, Singapore selepas tamatnya minggu peperiksaan! Doakan daku dan sila rindukan daku ya? Terima Kasehhh! :D

17 comments:

Mila Ahmad said...

waaa..xsabar nak baca percutian kat Universal Studio tu...

Pangeran said...

Akak ni makin lame makin comel pulak. Hahaha.

Aimi Rosli said...

happy new year, ili. have a good one (;

Aliff Haikal said...

waaaaaa selamat tahun baru kak ! :")

Amanina said...

waahh elie bercuti kesana lg.. hehe :) tc

cEro said...

Berkurun lama dah nak pegi USS ni, tp apakan daya, tabung belum penuh...

Next entri, sila ceritakan kos yg perlu utk ke USS je, Elie..
Nak bajet2 gak..heheheh

syafiqakarim said...

selamat tahun baru beb!
goodluck yaww

Hans said...

wah
bestnya dapat gi USS

Azie Namico said...

mcm best nie...nxt time azie nak pergi sana lah....confirm awesome he !
tq singgah blog azie..terharu !

puteri kasih said...

wahh bestnyer berjalan-jalan..puteri belum sampai sana lagi :)

selamat tahun baru and wish you all the best :)

Sya Chot .. said...

Baru pergi bulan 11 tu..tarikh cantik sya g sana.. 10.11.12.. hehe..mmg owsem g sane..best..

dEdEQ dE wIshEs said...

BESHHHHNYE PEGI SANE ..
TINGIN NAK PEGI GAK .. BILE LA DPT .. HAISH ..

FOLLOW SINI

Al Kisah said...

wow bestnye... update tau.. jgn tak update pasal USS

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

oh ni kira recording la ya? hahaha

Namee Roslan said...

happy 2013 !!1 makin comel 2013 ni ! hehe :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

.izzati liyana. said...

walaupun dah masuk february 2012, tak terlambat lagi kot nak ucap happy new year? hehe. maklumlah, dah habis exam baru sempat nak jengah blog ni. :)