Sunday, October 7, 2012

Semester Dua.

Salam kalian... :)


Semester dua telah bermula.. 
Bukanlah baru-baru saja,
 mungkin sudah sebulan lamanya..
Tapi sunyinya daku macam bertahun rasanya. 

:)

Daku diam bukan tanda sudah tak cinta..
Nak kata busy tidaklah busy mana..
Mungkin menyepi hanya pada nama..
Tapi dasarnya, daku masih hidup dan menjadi stalker sahaja. 

:)

Semester dua bermula baik-baik sahaja..
Setakat ini, tiada cacat celanya..
cuma kesihatan ada pasang surutnya..
Mungkin dugaan bagi daku, pelajar semester dua! 

:)

Semester dua semakin mencabar dengan segala subjek killer!
Harapkan anugerah dekan memanglah sentiasa..
Kalau tak get ready, macam mana nak berjaya?
Itu antara sebab daku senyap dari beria-ria! 

:)

Entry ini ditulis dengan harapan satu sahaja..

Masih ada yang membaca, dan meng-komen-nya!

bukan daku paksa, bukan juga daku pinta..

tapi itukan tandanya...

Sokongan buat daku selamanya?  

:)


Sebelum berundur ada satu soalan untuk ditanya..

Adakah kalian sihat belaka?

atau mungkin itu soalan klise bagi semua?

adakah lebih baik jika daku bertanya...

:

:

:

:

:



Ada sesiapa yang rindukan daku, wahai semua?

:')

Bukan daku yang dalam video 5 Days MC tu tau! Sumpah bukan! :D

******~~~~******

Sebenarnya entry ini adalah satu pesanan untuk semua..

Semester baru telah bermula, jadi tandanya daku bakal busy sahaja!

tapi jangan risau...sebabnya?

Daku PASTI Kembali! 

:D

Take care people! Assalamualaikum! :)

p/s: Banyak perkara ingin diceritakan! Tapi tungguuuu ya?! :D

14 comments:

4umyfans said...

katakan bayu pada dedaun,
katakan rapuh pada reranting,
maknakan tidak pada mengelamun,
maknakan dakian pada genting.

lama jugak RKI tak datang jenguk kome. Pekabo agaknya? teman sihat-sihat aja.

Aliff Haikal said...

hai kak . Masih kenal sy lagi ? :P:P

Lamanya tak menatap entry dr kakak ini . mcm seabad rasanya . huhu

Kak , dah masuk sem 2 . wowwww ;) Goodluck kak .Semoga sem dua ni lebih baik dr sem 1 ye kak . Do ur best . Beat the rest

Jaga kesihatan selalu yeeeee

Anonymous said...

Tetap semangat elie;-) sesuai harapan orangtua.

sugar2 kapas strawberry said...

hey hey dtg utk menyokong :)

Mila Ahmad said...

elie rindu kamu huhu...

syafiqakarim said...

berjuang! ceh

Namee Roslan said...

all the best elie ! buat yang terbaik okay !! :D jangan mc mc 5 days...haha

cEro said...

cEro sihat.
Harap Elie pon sihat selalu..

Yg penting, takmo 5 days MC yek..hahaha

Al Kisah said...

study bebaik..

Lan Bingka said...

amboi panjangnya muncung.. selamat belajar lagi!

Alan said...

untung rr study balik

Pondok Usang said...

study smart!

Amanina said...

semoga berjaya dptkan deans list elie!

shuhadaothman said...

ewah ewah..pandai dy berpantun. hehe. good luck 4 study elie! ^^