Thursday, December 1, 2011

Selamat Ber-Bulan Akhir!

Salam Disember! :)

Pulang saja dari Kota Singa dua hari lepas, daku baru sedar,..rupanya sudah masuk bulan Disember! wah! cepat betul masa berlalu! rasanya baru semalam daku update tentang November! bermakna, bulan ini juga bulan akhir sebelum masuknya tahun baru! woah! tak sangka dan tak sangka! :)

Jadi ini bermaksud, semakin hari, kita juga akan semakin tua dan meninggalkan semua kenangan 2011! betul bukan? wah! sadis pulak bila fikirkan banyak yang terjadi dalam tempoh sebelas bulan lepas! tapi pastinya, bulan terakhir ini akan banyak yang terjadi, sama ada baik atau buruk, itu terserah kepada Beliau Di Atas! ya kan?

Mengharapkan yang terbaik untuk bulan terakhir ini, semestinya! tapi sentiasa mendoakan untuk segalanya berjalan lancar dalam kehidupan seharian itu adalah yang terbaik dapat dilakukan oleh daku sendiri! dan harapnya kalian juga begitu!

so people, 

Selamat Ber- Disember ya? :')

Dear December! Please be nice to Us! :)

Tunggu! usah tanya tentang Kota Singa, kerana semuanya selamat sahaja! Joyah kenit yang sakit tempoh hari juga sudah keluar dari hospital, alhamdulillah! dan boleh pulak bersuka ria bersama keluarga di Singapura! amboi! tak padan dengan sakit yang baru nak baik! muehehe! tapi disebabkan cuaca yang tidak menentu di Singapura tempoh hari, daku pula diserang demam, batuk dan selesema!

T_____T

Bila sudah baik dari kepenatan dan keletihan dari Kota Singa, nanti daku update tentang Singapura dan Joyah Kenit ya? kawan-kawan, Tunggguuuu tauuuu!

hik-hik!

Take Care everyone and Assalamualaikum! :)

p/s: Bulan November yang lepas adalah bulan untuk 1001 senyuman! Thank You November! :)

69 comments:

nFx said...

waaaa...best wooo....USS...USS...

cik chinta said...

uhuhuh..nape sme org berjimba kat uss? jeles2..rasa lega da nak meninggalkan 2011. byk sgt kenangan pahit. tp rs takot jg nk menghadapi 2012 sebab tatau apa bakal terjadi T_T

mila ahmad said...

xlama lagi 2012 cepat jerk rasa ^_____________^ best x p kota singa

YNA said...

bestnyer g singapore :)

Elie Lily said...

nfz..
jom! kita g sama2 nak? :D

Elie Lily said...

cik cinta..
betul! tapi nak atau tak, still kena hadapi tahun-tahun akan datang kan? :)

Elie Lily said...

mila..
elie lagi suka KL! :D

Elie Lily said...

KAK YNA..
jom pergi lagik! :p

nFx said...

elie ;

Jom...elie set time...heeee....

syafiqakarim said...

alhamdulillah untuk joyah kenit.haha
mana ole ole iqa? -.-'

December.
lagi 12 hari penetuan hidup mati iqa.
err.

Aimi Rosli said...

macam makin selalu je pergi singapore si ili ni (:

Leo "Ricky" Huzair said...

Entah2 jodoh orang Singapore

Hambek kau...!

hahah

Ungu Violet said...

cepatnye masa brlalu kan...tuptap2...dh nak abis tahun dh..:)

Alkisah said...

happy december

Aliff Haikal said...

menanti 8disember :D

Elie Lily said...

nfx..
jommm! nnt elie tunggu kat simpang tauuu! heheh

Elie Lily said...

iqa..
ada ole2..gmbar elie byk kot untuk iqa tatap! hehe..

eh, kenapa hidup dan mati? *blur*

Elie Lily said...

aimi..
baru dua kali la..mana ada selalu! hehe

Elie Lily said...

abg leo..
entahlah labuuuu~

Elie Lily said...

ungu violet..
betul! umur pun tak lama lagi makin tua! hee

Elie Lily said...

alkisah..
sme goes to you big brother! :)

Elie Lily said...

aliff..
birthday leteww! :D

LAici KAng Ais said...

happy december........... :)

Alan said...

hyeee jejalan sini :)

Makanan Paling Kotor Di Malaysia?

ekabukanmakcikkau. said...

ha'ah kann tahun depan aku spm pastu study lagi (kotlaah) pastu keje pastu kawen pastu keje sampai mati hermm macam tak best jewwwwww. btw, aku baru perasan yang kau cantik sebenonye hahaa

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak best tu :)

Rashid said...

Moga bulan disember akan lebih bermakna dan dapat berikan kenangan yang lebih indah lagi .. serta senyuman ..

Leo "Ricky" Huzair said...

"Life is like a box of chocolate, you'll never know what you're gonna get"

(Forrest Gump)

Pocket said...

sedar sedar nak abih dah 2011.
mari kita berubah!!
heheheh:)

kota singa!!
pocket sampai!
tp tak penah jejalan..
ohh tak beshnyaa

Pocket said...

sedar sedar nak abih dah 2011.
mari kita berubah!!
heheheh:)

kota singa!!
pocket sampai!
tp tak penah jejalan..
ohh tak beshnyaa

EmpayarUtama said...

Ish bunyiknya cam baru kuar dr tempat bunian je hehehehe

nFx said...

elie ;

orait set....elie nk tunggu simpang mana ni...hahahaha....elie cpt mabok2 x?...karang posing2 poneng...hahahaha

KizZ said...

Hihi...So sweeet!

hanaahmad said...

semoga bulan-bulan mendatang memberikan kegembiraan berganda buat kamu. teringin juga nak ke kota singa. :)

Namee Roslan said...

waahhh,seronoknya dia pergi singapore. hehe :) haah, cepat sgt masa berlalu...hmm. dah masuk 2012. azam 2011 pun byk yg belum trcapai.

Amanina said...

bestnya berholiday..smoga cepat sembuh dgn flu2 tu sume :)

Yatie Musa said...

selamat bertahun baru nnti. bertambah lagi umur. xbestnya. hikhik.

cerianya gambar. comel. =)

cEro said...

december is my month! hehehe

Pondok Usang said...

jap je masa berlalu kan.. =)

Ain Zulaikha said...

eh kite pun nak gi sana jgk bole? huhuhut teringin sanga tnak gi nak tangkap gmbar dengan orang pelik2 kat sane hehe

Elie Lily said...

laici kang ais..
sme goes to you bro! ;)

Elie Lily said...

alan..
lama tak singgah kan? hihi

Elie Lily said...

ekabukamakcikkau..
oit! study untuk spm la! kau belog je tau! ahha..eh, aku tak pasan pun?! hehe

Elie Lily said...

inii belog saya, cinta hati saya..
betul2 best! :D

Elie Lily said...

rashid..
i'allah! sama2 doakan ya? :)

Elie Lily said...

abg leo..
okay! so belanja la elie fererro rocher! hehe

Elie Lily said...

pocket..
aisey! asal smpai tak jalan2 terus? hehe

Elie Lily said...

pocket.
owh! salam december big brother! :)

Elie Lily said...

empayar utama..
eh, mintak simpang malaikat 44! hehe

Elie Lily said...

nfx..
haa..simpang tepi umah cik kiah, okay? hehe..elie tak cepat mabok! dont worry! nk bawak g drift pun okay lagik! hehe

Elie Lily said...

kizz..
tak sesuwit kamu la sayang! :)

Elie Lily said...

Hanaahmad..
harapnya kamu jugak begitu wahai kakak! :)

Elie Lily said...

namee..
haa! kita sama! seppp! :)

Elie Lily said...

nina..
thanks sayang! :)

Elie Lily said...

kak yatie..
no more tears kakak! ;)

Elie Lily said...

cero..
nnt cerita tau apa yg jadi dalam december ni, okay bro? :)

Elie Lily said...

pondok usang..
betul! esok lusa da 2012,.

Elie Lily said...

ain zulaikha..
jom pergi sama2, nak? ain belaja! :D

nFx said...

elie..
simpang umh cik kiah byk...yg mana satu elie?...hahaha...elie pnh naik keta drift ker>?haha

Elie Lily said...

nfx..
umah cik kiah yang top tuu! ala, yg joyah tu..tau tak? kalau tak tau, nnt elie kirimkan alamat dia eh?! hehe..

elie pnh naik masa elie tertido macam sleeping beauty..heheh.. ;p

nFx said...

elie ;
hahaha...xingat la elie...lama xpergi sana...usia makin mningkt, byk lupa...hahahhaa....elie kirimkan kod google maps ek...hahaha/....

cam sleeping beauty ker?camne camne...hahaha

Elie Lily said...

nfx..
amboi..nk kena kirim kod google map pulak? hahah..

sleeping beauty, macam elie la..bygkan elie tutup mata, tidur dengan penuh kesopanan dan kesusilaan..haa!mcm tu la! hahah

nFx said...

elie,
hehehe...kitakn generasi Y...dh pakai google maps...sng cari...hahaha...

camner if elie tido dgn pnuh kesopanan.........tiba tiba.......terkentut...opss!!!...passtu elie senyum buat muka xbslh...mesti lagi kiutkan...kan kan kan...

Elie Lily said...

nfx..
haha! kalau asik nk bergantung pada google je, susah lah nanti bila zaman dah makin maju! haha

alamak, manalah elie tau elie kentut time tdo tu kiut ke tak! kalau dah kentut, kita diamkan jelah! nnt kantoi, malu laaa~ hahahha

nFx said...

elie :

haahaha,,,Gen Y skang byk bgntung pada pakcik GOOGLE...pakcik G hebat..semua dia tahu...hahaaha

hahaha..try elie rekord...kiut x elie time tu...pastu emel nFx yea...hahahahaa

Leo "Ricky" Huzair said...

Nanti la..

you'll never know what you're gonna get...

Elie Lily said...

nfx..
haha..sebab pakcik G hebat lah semua orang nak ketuk pntu umah dia, tye macam2! penat dia nk layan semua orang! lagik2 elie! ahha

owh! tidaklah nak rekod elie tidur! nanti kantoi lah ada peta dunia kat bantal! hahha

Elie Lily said...

abg leo..
okay then! :)

nFx said...

elie :
hahahahaha, mesti elie yg kuat ketuk pintu umah pakcik G nih...tu pakcik G sibuk...yeala, kekg elie majuk lak if pakcik G xlayan...kan kan kan...heeee

waaaa, elie tido smbil buat peta tuuuu....hebatnya...nk tempah bleh?...kalau berwarna harga dikira camner? [mood:seyes seyes]