Friday, August 5, 2011

Nokss- Isu 2#

Salam Ramadan Kalian.. ;)

Kalau Liyana Aziz, Aimi Amira, Alyssa Ali dan 9belas yang lain sudah sibuk bercerita di blog dan laman sesawang yang lain, Elie Lily juga tidak mahu terkecuali yawww! :D

Masih ingat isu NOKKS!?

Jika dulu NOKSS dijual dengan isu 1#, kali ini kami 9belas, kembali tampil dengan Nokss-Isu 2#! ;)

 disajikan dengan 3 perasa iaitu strawberry, pandan dan blueberry! teehee! :D

dalam Nokss isu 2#, pastinya karya-karya dan curahan hati 9belas orang penulis muda ini nyata lebih hebat, mantap,dan padat dari Nokss isu 1#. kalian tak percaya? tanya saja pada mereka yang telah mendapatkan zine kedua kami ini, kemudian nilaikan sendiri! :)

 Ehem! cube besarkan mata dan cari yang mana satu karya Elie Lily! hahaha :D

kali kedua menjadi penulis Nokss, pastinya daku sendiri tidak terkecuali untuk berasa terharu dengan segala sokongan yang diberikan oleh rakan-rakan dan pembaca zine kami! bilangan fan page 9belas di laman sesawang juga semakin bertambah katanya! syukur-syukur! ;)

 antara karya daku sendiri yang terselit di dalam Nokss! haip! tak boleh baca lebih-lebih! kalau nak, sila dapatkan di pasaran sekarang! hehehhe

bagi mereka yang telah mendapatkan Nokss isu 2# ini, daku anggap mereka bukan saja telah menjadikan Nokss sebagai teman mesra mereka, malah, teman kepada lebihan waktu 24 jam sehari mereka! masakan tidak, jika sebelum tidur, ketika di meja makan atau selepas mandi dengan badan masih berlilitkan kain tuala, mereka telah menggunakan Nokss isu 2# ini sebagai teman ketawa mereka! Terima kasih semua! :)

Gottcha! Lu kenaa Beb!! :D

Jadi kalian tunggu apa lagi? tidak teringin untuk mendapatkan Nokks isu 2# sekarang? hehehe.jika ada yang tergerak hati untuk memiliki Nokss isu 2# ini, kalian hanya perlu ikut sahaja cara-cara di bawah sebelum memilikinya :-

Bagi pembelian secara post, prosedur jual beli adalah seperti berikut :
  1. tukar wang anda kepada WANG POS di pejabat pos.
  2. tinggalkan order anda di http://www.facebook.com/9BelasZine.
  3. namun begitu, bagi yang tidak mempunyai FB boleh tinggalkan pesanan di alamat emel berikut : azizi_jiji9108@yahoo.com.
  4. nantikan wakil kami akan INBOX alamat rumah kami kepada anda. tulis juga nama & alamat surat-menyurat anda.
  5. setelah itu pos kan lah wang itu kepada kami.
  6. bila wang pos anda sudah di-pos kan kepada kami, maklumkan pada pihak kami sebagai langkah berjaga-jaga.
  7. tunggu posmen hantar 'NOKSS!'.
  8. Selesai. Terima Kasih.
 
segala pertanyaan, kalian jangan segan-segan untuk berurusan dengan Azizi Dain yang hensem ini ya? teehee! :)

owh! bagi harga pula, kalian jangan risau kerana sememangnya karya kami dijual dengan harga yang stardard zine sahaja di mana :-

By Hand : RM 5   

By Post :
Semenanjung - RM 6
Sabah Sarawak - RM 7

Jika ada dari kalangan kalian yang tertinggal isu hangat Nokss yang pertama dulu, kalian boleh dapatkan NOKSS isu #1 dan #2 bersama dengan harga seperti berikut :-

By Hand : RM 9

By Post :
Semenanjung - RM 10
Sabah Sarawak - RM 11

segala pertanyaan lanjut mengenai Nokss, klik saja kami di  9belas Zine! :)

 antara 9belas penulis Nokss! aha! daku yang kepochi juga tidak terkecuali! :)

Ehem! jangan lupa dapatkan Nokss isu 2# ini dengan segera SEMENTARA STOK MASIH ADA!  Segala sokongan dan sambutan dari kalian untuk kami 9belas ini daku ucapkan ribuan Terima Kasih yang tidak terhingga!  ;)

Terbaik disajikan untuk kalian yang tersayang! :D

so people, Do Support Us okay?

p/s: mungkinkah ada isu yang 3#?  i'allah! kita tunggu dan lihat sahaja! :)

68 comments:

Leo "Ricky" Huzair said...

Aku suka kau, kau tak suka kat aku ker? :P

Elie Lily said...

abg leo..
diam diam! ini rahsia! :p

Aimi Amira said...

WAH, 3 PERASA ! HAHA ((:

Leo "Ricky" Huzair said...

hohohoh....

WZulhilmi said...

Perisa pandan satu please! ekekek. skrg jadi penulis wooo.

Amy Syaquena said...

salam kenal dan selamat berbuka puasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy.ada contest sedang berlangsung ,menangi fridge magnet , hamper dan cederahati dari Sinar Raudah..

Hanz Lee said...

manisnya GULA - GULA KAPAS. kan? terbaekk arr kak eli. selalu2 lah update blog jgn macam chipsmore. HAHA

EkaBukanMakcikKau said...

tu oreng ke merahh ? sori ah mata gua masuk pasir tadi buta warna sekejap . kalau merah nak ahh baru match dengan rambut hayley dengan gerard way . bahhahaahha

SEBAB KENAPA AKU MALAS MAKAN SEKALI HARUNG RAMAI-RAMAI

Red said...

woha!!! macam best ja!! XD

Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

ALI said...

woah!

cEro said...

sbnrnya sgt berminat, tp malas arr nak berwang pos...
selit duit dlm sampul pos ekspress je boleh??

HAZWAN17 said...

wah ada karya rupanya elie ni...terbaek

tomatokering :) said...

oihhh mcm menarik je ^^

adan said...

wow.. mcm menarik je nokss ni..

Elie Lily said...

aimi..
mungkin kita patut buat lebih banyak perasa?
hahha

Elie Lily said...

abg leo..
sibukk ahh!

Elie Lily said...

WZulhilmi..
hahah..bakat yg datang dari DIA! :)

Elie Lily said...

amy..
bakal terjah nnt! :)

Elie Lily said...

paan..
kat kolej line tak macam umah aku dow..kau untung la..umah korang ada streamyxxx! grr!

Elie Lily said...

ekabukanmakcikkau...
kaler merah wei..
barulah garang!hehe

Elie Lily said...

red..
mmg best pon! tak nak try ke?
heheh

Elie Lily said...

ALI..
speechlesss leteewww!
hehe

Elie Lily said...

cero..
boleh try contact kitorg kat facebook je cero.. :)

Elie Lily said...

hazwan..
karya bersama..heheh
nnt trylah dapatkan Nokss k? :)

Elie Lily said...

tomato..
sentiasa menarik! :p

Elie Lily said...

adan..
sangat-sangat-sangat menarik! :D

Far8 budak baik said...

hahaha..aku tahu dari liyana aziz
tu..stylahhhhhhhhh....
nak gakk free satuuu..
tester..hahahahahaha
gudluckk..klo de pape
rodger2 je..hehe =)

Liyana Zahim said...

Alaaaa nk sain gak!!!!!!!

Alkisah said...

nak 2 zine by hand nokss #1 & #2, bila boleh amik? serious buyer ni..

Encik Psychopath said...

tuka zine boleh?

syAzAnA said...

wahh, murahnyaaaa. nak satu elieee. huhu

Caythrine Amanda said...

nak tst jugak!!try satu pe mcm....huhu...

syufaa said...

apakahh.
kenapa saya mcm xphm je.
hihi.
adehh.

Leo "Ricky" Huzair said...

bile kuar isu 3?

amir aizat said...

interesting! hehe

Pinky Pixie said...

xreti buat wang pos. transfer taw la.. hikss. wah, mcm best jer...

ghostwriter said...

wow, jd penulis da..!!menarik + power kamu nie..=)

bighagenjo said...

aik. macam best je.. :)

Elie Lily said...

far8..
nak free? adeh! ni yg lemah ni!
hehehe

Elie Lily said...

liyana zahim..
meh bawak kertas n pen meh! :D

Elie Lily said...

alkisah..
boleh emel elie atau azizi dain..
adeq_ili91@yahoo.com

okay? :D

Elie Lily said...

encik psychopath..
hahha..mana zine kamu? :D

Elie Lily said...

syazana..
meh beli!
murah kan? :p

Elie Lily said...

cathyrine..
bayar rm5, kamu boleh baca dengan suka hatinya! :D

Elie Lily said...

syufa..
haaa...tu sebab kena dapatkan Nokss! baru boleh paham! :D

Elie Lily said...

abg leo..
tunggu lepas isu 2 selesai!
jgn risau! elie akan roger abg bila isu 3 da siap! ya? abg kan peminat setia karya Elie Lily! lalallalla~

Elie Lily said...

amir aizat..
tak teringin nak try kee?
hehehe

Elie Lily said...

pinkie pixie..
mudah je kot..takpun search kami di fb saja! :)

Elie Lily said...

ghostwriter..
time kasih..berkat kejasama 9belas! :D

Elie Lily said...

bingagenjo..
memang best! :p

Leo "Ricky" Huzair said...

xde la minat mana pn...

:P

Elie Lily said...

abg leo..
jangan berdalih!
igt elie tak tau apa ery cakap pasal abg?
hahhahahahhahahaha...

*gelak kejam teramat* :p

Leo "Ricky" Huzair said...

WEH..!!

Ape Ery memandai cerita kt Ily?

Elie Lily said...

abg leo..
mana boleh bagitauuuu!
lalallalallal~

Leo "Ricky" Huzair said...

ah...main politik plak Ily ni

Elie Lily said...

abg leo..
zaman berpolitik elie sudah berlalu la... :D

Leo "Ricky" Huzair said...

aahhh...jgn bohong la..

Elie Lily said...

abg leo..
e'eleh..tak percaya pulak..
tapi even dah berlalu zaman politik tu, elie masih ag popular..macam tak percaya je kan?
lalallala~ :p

Leo "Ricky" Huzair said...

eh? Ily x popular?

silap arr...

saje junior gue klu x popular itu 1 kesilapan..

Elie Lily said...

abg leo..
kepopularan seorang junior tak terletak pada seorang junior tau! ;p

Leo "Ricky" Huzair said...

mmg la x terletak pada junior...

tp terletak pada senior...

mengaku juga Ily last2...

TQ

Elie Lily said...

abg leo..
owh..nampaknya ada typo eror di situ..tapi rasanya bukan abg leo huzair je kot senior elie.. hahha
dan kalau ye pun abg sorg je senior elie, rasanya abg popular sebab lain..opss! :)

Leo "Ricky" Huzair said...

popular sbb lain?

haih...xnk kalah jugak dier ni...

Elie Lily said...

abg leo..
tak nak kalah?
kita tidak di dalam pertandingan kan?
heheh

Leo "Ricky" Huzair said...

ok. xpe2

Elie Lily said...

abg leo..
akhirnya! :D

[sutera kasih] said...

cayala elie..good luck tau, semoga sukses dlm dunia penulisan..mcm best je nokks tu..

Elie Lily said...

sutera kasih..
time kasih kamu! try la beli nokss, then nilaikan sendiri ya? :D