Sunday, July 10, 2011

Norma Kehidupan!

Salam kalian... :)

Daku baru lepas menonton filem 500 days Of Summer... ;)

dan daku pelajari akan suatu perkara!


Tak semua yang kita impikan akan dapat kita capai!

namun yang pasti, setiap penantian pasti akan terbalas dengan kejayaan!

dan sememangnya begitulah kata orang...

Norma Kehidupan! ;)

p/s: 500 Days Of Summer bukanlah kisah cinta yang hebat, tapi tah kenapa daku rasa ia sweet! teehee! :')

36 comments:

Thumbelina Iena said...

500 days of summer sweet. =)

Azlan Hasan said...

hmm...citer memang best..mayb coz jalan cerita dia kot..hehe.. :)

Regards,
-Strider-

Caythrine Amanda said...

ilike...500 days of summer! so sweet lor..
norma kehidupan..life is karma kutt.hee ;D

Elie Lily said...

thumbelina..
sangat suwiit! suke2.. :)

Elie Lily said...

azlan..
citenya a bit slow, tapi masih boleh kata okay! n yg paling sure, suwit gilak! :D

Elie Lily said...

cathrine..
sure..life is karma..kalao kita buat baik, akan dibalas baik..n macam tu jugak sebaliknya.. :)

NARDtheNERD said...

nampak macam boring je cerita ni?.
hehe

:)

aiNa yaZiD said...

no pain no gain...am i rite dear.? =)

sugar2 kapas strawberry said...

macam harus tgk je ni

Fathiah Hamim said...

comey je cerita neh. hehe

Scya Lollita said...

tapernahtgk T.T

KAMIHIDUP said...

betul.

cEro said...

salah satu pengajaran muvi tu ialah
'Tuhan tentukan takdir kita dengan cara tersendiri.'

Muvi tu antara cerita yg terkesan kat aku..hehe

Encik Psychopath said...

ok nak download. pantang dengar bende sweet.

amir aizat said...

citer ni best kot! hehe

maCy said...

na nengok la :D

Elie Lily said...

NardTheNerd..
a bit slow, tapi still boleh layan..sebab sweet! :)

Elie Lily said...

aina..
yup! its true honey! :)

Elie Lily said...

sugar2..
memang best! u should watch it sis! :)

Elie Lily said...

fathiah hamim..
comel kan? suwwiit gilak! :D

Elie Lily said...

scya..
cepat pergi downlod!

Elie Lily said...

kamihidup..
:)

Elie Lily said...

cero.
tgk blog cero pn tahu cero macam manalah!hahhaha

Elie Lily said...

encik psychopath..
ok..bagus! then buat satu entry khas ya? hahha

Elie Lily said...

amir aizat..
superb! awesome! :D

Elie Lily said...

macy..
tgk..jangan tak tgk! :)

Amanina Sofea said...

sweet la..nnti nk g tngok :P
norma kehidupan yg mcm roda..

enyheartsdiamond said...

akhirnya dye jumpa gadis bernama autumn.. hehe :D

tomato said...

wahhhhhh macam best je ^^

Elie Lily said...

amanina sofea..
sangat2 sweet..nnt tgk la k..
confirm u cakap comelnya! :D

Elie Lily said...

eny..
part yg last tu terbaik!
:D

Elie Lily said...

tomato..
best2..jom tgk sekali lagi...nak?
hheee

tia @ Ini Kisah Tia said...

penantian tanpa usaha ibarat menunggu buah yang belum pasti gugur . hehe . tapi kalau dah usaha , tawakkal pulak ..

kalau ada , ada . takda jangan merungut :)

Elie Lily said...

tia..
ye betul! elie sokong sangat2! :)

[sutera kasih] said...

tak semua apa yg kita inginkan tu akan tercapai..tapi apa yg dkurniakan utk kita lebih baik utk kita :)

Elie Lily said...

sutera kasih..
yup! its true! yg penting adalah mensyukuri apa yg dikurniakan! :)