Friday, July 1, 2011

Elie dan Dora!

Salam kalian... ;)

Hai! Ini Elie, tuan belog Elie Fibresz ni! ;)


 dan yang di bawah ini pula Dora, karakter kartun yang comel! ;)


 Elie dan Dora adalah dua individu yang langsung tiada hubung kait! malah Elie tidak pernah menonton kartun Dora The Explorer ini! namiun apa yang menyebabkan mereka kelihatan sama ialah di bahagian rambut! ;)

owh! patutlah Leman Gendut dan Mail Boyot kata Elie macam Dora! 

teehee! :D

dan selepas Elie berambut baru sejak minggu lepas, banyak pula gelaran yang diberikan oleh rakan-rakan di kolejnya, seperti HELMET, MANGKUK MAGGI, OPERA CINA dan WIG! ceh! =__=

tapi walaupun banyak gelaran yang mereka berikan, Elie masih lagi Elie!

ala...yang hot dan mengancam tu!! ;D

hahhaha...sila-silalah kalian muntah hijau sebaldi! 

teeheee! :p

p/s: Dora comel! maksudnya Leman dan Mail nak kata daku comel lah kan? kan? :p

62 comments:

dayah aziz said...

elie shomel...;)

SoLy SoLicious said...

haha...comel2...
lagi comel dr dora...sweet u

NuR 'aQiLaH said...

adek kite sangat suka itu dora. heheh

Elie Lily said...

dayah..
tenkiu2! efek rambut tu..
hahah

Elie Lily said...

soly..
hahha..dora lagi comel la..
elie comot!
hahha

KAMIHIDUP said...

rambut ada macam dora, heee. :)

Elie Lily said...

nur aqilah..
kem salam adik u eh?
heheh

Elie Lily said...

kami..
tulah kawan2 elie cakap, elie macma dora!
hehhe

Mila Ahmad said...

elie memg cumel pown...bila tgk sekali imbas memg mcm dora la hehe...

Elie Lily said...

mila ahmad..
hahhaa..elie the explorer! :)

koboys said...

dora pon dora la..tp mmg sweet n comel.heeeeee mcm J-Pop..hehehe

Elie Lily said...

syg..
jahat! syg pun kata cyg macam dora!
hahaha..
ermm..bila nak balik ni?
mis u laa! :(

raihana said...

mmg mcam dora lah..chumill!

Elie Lily said...

raihana..
yeke? takpe2..
nanti rambut da panjang sikit, sure da tak macam dora da!hahah

Mr feckry said...

helmet pun kengkadang comel gak wa tengok

cik tikah said...

ololo... comelnya!! hehe...

Elie Lily said...

mr feckry..
helmet tu tak boleh pakai naik motor tau!
hahha

Elie Lily said...

tikah..
rambut yg comel kan? :p

syAzAnA said...

haha. sama lah pulakk. hehe

Ronda-ronda KL Part 1

Elie Lily said...

syazana..
sama tang rambut kan?
tau da!
hahhaa

Yann Mazian said...

hehe..sama gaya rambut elie dan dora tu..hihi.. comel! :)

Elie Lily said...

yann..
ala..dora yg tiru elie tu!
hahaha

cikida said...

hehhee..sweet2 je name 2..msti femes ni..tp ambot pndek mcm bebas cket kn.ringan je..;)

Elie Lily said...

cikida..
hahha..takdelah femes mana..
rambut pendek tu mmg rasa free gila..tak payah serabut2 nk ikat g kelas..hahha

Wanie said...

eh2 elie, muka kamu same la mcm Dora..keke
comel rambut tu..:)

Elie Lily said...

wanie..
dora yg tiru elie la, wanie!
bukan elie yg tiru dora!
hahahha

Adam Idris said...

dora the explorer! bag pack bag pack! haha

Elie Lily said...

adam idris..
hahaha..
i pakai sling beg la..takde bag pack!
hahhaha

Leo "Ricky" Huzair said...

tp abg tetap knal....tukar la jd muke doraemon skali pn...

Elie Lily said...

abg leo..
doraemon watpe? tu abang! siap ada pintu masa depan! teehee! :D

Leo "Ricky" Huzair said...

eleh...abg bru tukar gaye sikit dh x perasan...

Ily tuh dr jauh tgk gaye jalan dh bleh tau...tukar la rmbut afro skali pn..

Elie Lily said...

abg leo..
aritu mmg tak perasan abg kat gazebo la.. ala..elie mana2 pun org kenal..kan ili da femes dari abg skrang..sila terima hakikat ya wahai bekas senior~ :D

Leo "Ricky" Huzair said...

hello...Ily famous sbb abg xdok kt situ...

Klu abg student lg jgn hrap la Ily bleh famous...

Elie Lily said...

abg leo..
kalau abg duk situ, abg maybe femes sebab abg accident dengan si belang abg tu kot.. tak pun sebab abg tak dipanggil interview upnm dulu..lalallala~

Leo "Ricky" Huzair said...

UPNM pny xde kene mengena ok...

tp knape Ily suke sgt b'tekak ngn abg ek? tgk dgn org lain xde pn...

Elie Lily said...

abg leo..
sapa yg cari pasal ngn ili dulu
org lain takde pun...abg je..
ceh!

Leo "Ricky" Huzair said...

giler...

mana ada abg cr psal?

Elie Lily said...

abg leo..
abg tau tak, abg cakap giler tu pun abg da kire cari pasal ngn ili tau! grr!

Leo "Ricky" Huzair said...

eh?

x memasal....dier yg slh tafsir.

ok la, ye intan payung

Elie Lily said...

abg leo..
ah..abg bukannya pandai pujuk pun!
igt ili tak tau ke?
lalallala~

Leo "Ricky" Huzair said...

bnda yg kite x pndai...boleh blaja.

itu gunanye msuk blaja tggi2...

Elie Lily said...

abg leo..
tapi kalau takat pujuk guna fon camera je..macam budak2 pun boleh buat kot?
lalallala~

Leo "Ricky" Huzair said...

itu dah lame kot....

tgk Ily ni cr psal balik...

Elie Lily said...

abg leo..
mana ada ili cari pasal?!
abg yg mula!
blueeek!

Leo "Ricky" Huzair said...

Tgk?

tetap nk salahkn abg....

Elie Lily said...

abg leo..
dari dulu smpai skrg abg yg buat ili cari pasal ngn abg! tau tak? grrr!

Leo "Ricky" Huzair said...

eh? apsal lak?

mana ade...Ily yg buat abg cr psal ade arr...

Elie Lily said...

abg leo..
pokoknya, yg mula dulu ABG LEO!
grrr!

Leo "Ricky" Huzair said...

degil giler dier ni....

Elie Lily said...

abg leo..
tgk tu!!!

Leo "Ricky" Huzair said...

Apa dia?

btul kn Ily degil....

Elie Lily said...

abg leo..
tak sedegil abg! grr!

Leo "Ricky" Huzair said...

aahhh....degil xmo ngaku

Elie Lily said...

abg leo..
lagi tak mau kalah ke?
haiyooo!

Leo "Ricky" Huzair said...

knape nk kalah lak?

ni bkn pertandingan....

Elie Lily said...

abg leo..
takde sapa2 cakap pasal petandingan pun?

Leo "Ricky" Huzair said...

dah tuh knape ade istilah kalah menang?

:P

Elie Lily said...

abg leo..
abg yg salah tafsir!
grrr!

Leo "Ricky" Huzair said...

xde mknenye....boooo!!!

Elie Lily said...

abg leo..
eh, boo kat diri sendiri ke? sadis gile! :p

Leo "Ricky" Huzair said...

aahhhh.....

booo kt Ily arrr

Elie Lily said...

abg leo..
eh..da takde modal la tu!
blueek!