Saturday, June 25, 2011

TRANSFORMASI!

Salam kalian... :)

Hey! Dah lama betul daku tak berambut pendek! ;)

last rambut pendek waktu sekolah rendah dulu! itupun zaman tok nadong! hahaha..tiba-tiba hari ni rasa nak tukar fesyen rambut pulak! asik rambut panjang je! bosan dan jemu memang tak payah cakaplah bila hari-hari nak pergi kelas kena sikat dan ikat rambut segalanya! leceh-leceh! =__=

maka dengan itu, marilah kita ber-eksperimen dengan rambut! :)

daku pergi kedai gunting rambut, cakap kat tauke kedai...

Apek! potong rambut wa, kasi pendek terus! 
wa da rimas panjang-panjang!

teehee! :D

dan setelah beberapa jam bereksperimen dengan apek gunting rambut...

representing you guys....

TADAAA! :)

Haaa...Bagaimana? 

owh! daku tahu tak comel! tapi sometimes kita perlukan perubahan, kan? 

barulah orang kata TRANSFORMASI!

betul tak semua? teehee! :')

p/s: ini bukan fesyen rambut cendawan tau! :p

40 comments:

Hanz Lee said...

waaa...akak eli sikalang sudah pesen rambut amoi maa. comel2 je akak elie ni nye pun. haha

syerz eyryn said...

look more cute. . hehe
nice hair. .

Marya Hana said...

elie potong rambot mcm ni nampak lebih moden lah.. cantek, akak sukeeee :)

cik chinta said...

blom raye da ada rambut baru?? hahah..takpe2..rambut untuk minggu baru pon oke juga..

Aimi Amira said...

jumpa hari isnin nanti

SheyPull said...

wah comel berambut pendek..:P



JOM singgah blog saya nak...eh boleh ke nak LIKE..LIKE..LIKE?

Liyana Aziz said...

inspirasi rambut yg kat rumah bonda tu.. eheheheh... nampak lebih fresh daripada biasa.. suka!

bukan cendawan la,,,, mangkuk, macam rambut GG dolu2...

Benrauf said...

Potong botak lah :p

qamarguyz said...

salam ziarah..
hehe..tak c0mel..
am0i maa ;)

saya bukan tomato said...

kite sukeeeeeeeeeee ^^

Asilah Rahman said...

Comelnyaaaaa ili! dah mcm ila dah! :p

Elie Lily said...

paan..
hahha..skrg amoi, nanti jadi melayu balik!
hahha

Amanina Sofea said...

same la, bru ptong rambut...
comel elie.. :D

enyheartsdiamond said...

ellie maintan cute saja <3

eny cuma akan transform rambut kalau rasa macam nak kehidupan baru :))

♥ nana i am ♥ said...

honestly, sangat comel n nampak muda laa adik elie :) rambut panjang nampak ayu.hehe

Mila Ahmad said...

ala mcm budak fOrm 5 kOwt hehe...

Red said...

apek yang potong kah.? mesti apek tu comel, kan.? :P

Elie Lily said...

syer ezryrin..
time kasih kakak! ;)

Elie Lily said...

kak yaya..
skrg moden la..nnt jadi serabai balik!
teehee! :p

Elie Lily said...

cik chinta..
rambut baru untuk hari baru la kak! :P

Elie Lily said...

aimi...
da jumpa kan?

Elie Lily said...

syeipul..
hehhe..comot la bro! ;p

Elie Lily said...

yana..
hahah...skrg pun da ramai panggil mangkuk n helmet!cis! :p

Elie Lily said...

benrouf..
botak cute tak agak2? :p

Elie Lily said...

qamarguyz..
amoi ke? tang mana eh?
hahha

Elie Lily said...

tomato..
time kasih-time kasih! :p

Elie Lily said...

ila..
eh..kamu comotlah!
hahaha

Elie Lily said...

amanina sofea..
hahaha..
kita serupa! :)

Elie Lily said...

eny..
elie da rimas rambut panjang la sayang! dats y transform!
hehehe

Elie Lily said...

kak nana..
nnt elie try rambut lain pulak eh..
tgk apa akak nk cakap..
hahhaha

Elie Lily said...

mila..
eh..saya da 20!!
hahaha

Elie Lily said...

red..
apek tu beribu kali ganda comel!
hahaha

Red said...

Haha. Sengal. Nasib baik apek tu tak kena ngorat. Bhahaha XD

cikida said...

so sweet...nak gakk cmni...ehhe..;)

Elie Lily said...

Red..
ala..kalau kena ngorat, abis lah dia botakkan rambut elie nanti!
hahahha

Elie Lily said...

cikida..
boleh2..meh kita wat rambut yg sama!
nnti bolehlah jadi geng elie!
hehhee

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

mmg fesyen skang ea pmpuan rmbut pendek..somel jer tgk :)

Elie Lily said...

nadhratul..
tak taulah pulak fesyen ke apa..
elie potong pasal da rimas!
hahha

Anonymous said...

kot yer pn ptong rambut jgn smpai puki pn tayang org dah mcm jalang

Elie Lily said...

ANON..
Eh, cakap kat diri sendiri ke awak?? hahhaa