Thursday, June 16, 2011

BLOG ELIE FIBRESZ!

Salam kalian... ;)

Hai...Ini Elie! Dia Minah Senget! 

tapi dia baik hati dan comel!

Teeehee! :D

kan dah cakap dia senget! tengoklah! berdiri amek gambar pun tak betul! heheh

Kalau nak tahu, beliau lah tuan blog kepada blog Elie Fibresz yang kalian sedang baca ni! ;) 

Blog ini sudah berusia 2 tahun 4 hari tau! ia baru menyambut hari jadinya yang ke 2 tahun pada 12 Jun yang lepas! Disebabkan tuan blog ini sedang berada dalam keadaan yang kusut dan busy yang teramat, maka entry yang sepatutnya dipostkan beberapa hari yang lepas terpaksa ditangguhkan! tapi nasib baik tuan blog yang comot ini mempunyai kawan-kawan yang baik hati sehingga sanggup meminjamkan brodband kepada beliau untuk beliau mengupdate blog busuk ini! kalau tak, tak mustahil blog ini akan ada sarang labah-labah tarantula nanti! teehee! ;p

sepanjang beliau menulis dan mencorotkan isi hati beliau di dalam blog Elie Fibresz ini, banyak yang beliau pelajari tentang kehidupan! beliau gembira bila ada rakan-rakan alam mayanya berkata mereka seronok membaca blog beliau yang tak se-gah mana ini! katanya...

"BLOG TAK CANTIK TAKPE, JANJI ISI MAHU CANTIK DAN CUN MELECUN!"

kan-kan?! ;)

dikesempatan ini, tuan blog ini sangat berharap agar pembaca-pembaca blog beliau akan sentiasa berpuas hati dengan segala kisah beliau, baik mengenai peribadi atau sekeliling beliau, kerana apa yang dicurahkan itu adalah segala-galanya yang berlaku dalam kehidupan beliau! dia tidak pernah bermuka-muka atau menjadi hipokrit dalam kehidupannya yang warna-warni ini! dan begitu juga diharapkan untuk para pembaca blognya ini.. :)

jadi dengan ini...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMBACA YANG MEMBACA BLOG ELIE FIBRESZ SELAMA INI! JASA KALIAN AKAN DAKU KENANG! ;)

akhir kata...

SELAMAT 2 TAHUN BLOG ELIE FIBRESZ! ;)

p/s: Elie Fibresz...ada lagi ke yang tak pandai sebut? teheee! :p

26 comments:

nadia aziz said...

happy beday utk bLOg elie fibresz.sy peminat setia blOg awk.ngeee^^

Elie Lily said...

nadia aziz..
time kasih sayang!
sy tahu anda adalah stalker terhebat saya! teehe! :p

Azie Azra said...

happy birthday blog! tuan blog bdaynye bila? hehe

Elie Lily said...

azie azra..
tq2..
bday tuan blog 31 ogos!
teehee! :)

NS said...

hepi bfday :)

syafiqakarim said...

yea..happy birthday
bloggg ;)

Marya Hana . said...

keep on blogging ! :)

♥ nana i am ♥ said...

aloolololo comel nye laaa elie nih >.< happy birthday blog elie =)

SweetLikeWhat said...

sweet sangat kamuuu.. :D

Mila Ahmad said...

eppy besday to ur blOg..weeee..

Elie Lily said...

ns..
hepi birthday kat sapa ya?
hahha

Elie Lily said...

syafiqakarim..
yeay!2 tahun sudah! :)

Elie Lily said...

kak yaya..
forsure! :)

Elie Lily said...

kak nana..
hahah..elie comot je..heee..btw, tq sista! ;)

Elie Lily said...

sweet like what..
sweet macam candy! heheh

Elie Lily said...

mila ahmad..
tq2! ;)

Aimi Amira said...

kenapa FIBRESZ ? HAHA.
dah berapa banyak kali jawab :p

enyheartsdiamond said...

hi, ellie! kangen bangat sama kamu <3

happy birthday utk blog ellie <3

aLieF si Muncung ManiS said...

happy brthday...nak tanya,,awak ni adik beradik kpd girlfriend golkeeper malaysia tu ke?? muka hampir sama la..huhuhu..

Leo "Ricky" Huzair said...

Dah 2 tahun dah?

Jadi blog gue udah berapa tahun gituuu....

cEro said...

selamat 2 tahun blog elie..harap boleh sampai ke 20 tahun, 200 tahun. mungkin 2000 tahun masuk muzium..yeah!

Elie Lily said...

eny..
kangen sama kamu jugak sayang! :)

tq ya..support me! xoxo!

Elie Lily said...

alief..
muka sama? alahai..tak sama lah!
adik beradik lagi la tak pernah!
hahah

Elie Lily said...

cero..
time kasih!
kalau bro baca ari2, i'allah sampailah blog elie ni sampai 200 tahun sekalipun..
ahhaha

saya bukan tomato said...

wahhhhhhhh kita suka seratuslimapulohenam kali blog elie !!! ^^

Elie Lily said...

tomato..
saya suka blog anda berganda dari seratuslimapuluhenam kali tau!
teehee!