Sunday, May 15, 2011

MR BLOGSPOT...

salam kalian... ;)

Wahai Mr Blogspot...

disebabkan Mr Blogspot telah membuat perangai pada hari Khamis yang lepas, yang menyebabkan semua blogger termasuklah tuan kepada blog Elie Fibresz ini tidak dapat men'sign in' kan diri ke dalam blogspot, kemudian membuat entry baru, serta membalas komen-komen..maka ini telah membuatkan tuan kepada blog ini bersedih hati! malahan, maka blog Elie Fibresz ini juga telah menjadi kelam kabut dan menyerabutkan, disebabkan perlakuan nakal Mr Blogspot itu! 

bukan saja blog ini telah kehilangan entrynya yang terbaru, malah terpaksa me-REPOST kembali latest entrynya kerana setelah bersusah payah tuan blog ini meng'edit' gambarnya untuk dipostkan bersama entrynya yang panjang lebar, tiba-tiba sahaja entrynya itu hilang sebegitu sahaja! cis! puas dia mencari mana pergi entrynya yang sudah mendapat komen-komen yang memberangsangkan dari rakan-rakannya, tetapi akhirnya dia sendiri yang HAMPA! :(

maka dengan ini, tuan blog ini telah mengambil keputusan untuk merajuk dan menghilangkan diri sebentar dari alam maya ini! beliau akan membawa dirinya ke SEGAMAT selama 2 minggu ini! diharapkan pemergiannya ke SEGAMAT pada hari ini akan memberikan kesan yang positif dari pihak blogspot, kerana dia mengharapkan sekembalinya beliau ke arena bloging ini akan melihat keadaan Mr Blogspot akan kembali kepada keadaan asalnya, iaitu NORMAL! boleh tak Mr Blogspot?! :)

beliau juga berharap agar rakan-rakannya yang lain, yang sedang giat menulis entry di Mr Blogspot ini akan mendoakan keadaan dan kesihatannya sepanjang beliau berada di SEGAMAT nanti, serta dapat memberikan sokongan yang padu kepada beliau agar khidmatnya yang jauh di sana akan sentiasa  dipermudahkan olehNYA! i'allah! :)

silalah tatap gambar tuan blog ini sepuas-puas hati kalian! lepas ni, kalian kena tunggu lagi 2 minggu baru boleh lihat wajah comot ini kembali beraksi! teehee! :D

akhir kata dari daku, selaku tuan punya blog,..

Daku SAYANG Mr Blogspot! 

daku taknak Mr Blogspot Sakit-sakit! 

SILA KEMBALI KEPADA KEADAAN ASAL! 

dan SEGAMAT, tunggu daku ya?

sekian, terima kasih! :D

P/s: Selamat berjuang, Elie Lily! :D

34 comments:

nub said...

selamat ke segamat. hahaha

Lalalilillulu said...

njoy ur self!

aeda said...

semoga semua urusan d segamat dipermudahkan... take care..:)

cikida said...

tke cre dear..hehe..jgn g lme2..kang induu.gmbr da la sekeping je 2..hehe=p

KAMIHIDUP said...

dah nak pergi segamat? nanti cerita eh pasal segamat tu. :)

Ain Zulaikha said...

hehehhe samalah sayang blogspot.. then thanks to blogspot sebab buatkan saya boleh berehat satu hari hehehe

SoLy SoLicious said...

ololoo..suwwiittnyerr

Marya Hana . said...

2 minggu..? tersedak **

Arief Arf said...

blogspot buat perangai.. patut mintak duit pampasan!
hahaha

X)

enyheartsdiamond said...

ala yunk.. jgn la merajuk sampai mcm tu.. hehe.. miss u! i dah cuti ni! boleh la saling aktif2 kat blogspot ni.. xoxo <3

cEro said...

nanti balik cerita pasal segamat byk2 tau...

safiyyah osman said...

oh mr blogspot..hehehehe...

hbis kita punya komen suma hilang kan..T__T

Amanina Sofea said...

take care elie... :)

Encik Psychopath said...

bila blogspot da elok, update nye tidak. haih.

lost kitty said...

lama tak update?

Azmira Yusoff said...

baby elie sy tag kamu

http://azmiraazmira.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Amoi said...

nasib baik i tak terkena langsung kejadian entri kena draft tu

hehehe

:)

Elie Lily said...

nub..
selamat da semuanya..alhamdulillah! :)

Elie Lily said...

lalalililulu..
enjoy..memang enjoy! :)

Elie Lily said...

aeda..
sudah selamat semuanya..syukur! :)

Elie Lily said...

cikida..
elie da kembali..cikida rindu tak?
hehhe

Elie Lily said...

KAMI..
nnt bakal cerita..jangan risau! :p

Elie Lily said...

ain zulaikha..
tak senang duduk bila blogspot demam!
hehhe

Elie Lily said...

soly..
suwit macam candy tak?
hahha

Elie Lily said...

kak yaya..
sapa yg sebut nama kak yaya samapi tersedak tu?
hahaha

Elie Lily said...

arief..
jom mogok!! :p

Elie Lily said...

eny..
elie pun baru stat nk mengaktif semula di blogspot!
tunggu elie terjah blog kamu semula ya yunk!heheh

Elie Lily said...

cero..
takde hal la bro!
tunggu ya! :)

Elie Lily said...

safiyyah..
betul2..tapi kini sudah kembali kepada keadaan asal kan?
heheh

Elie Lily said...

amanina sofea..
tenkiu honey boney! :)

Elie Lily said...

encik psychopath..
tu lah..kesibukan melanda! haih!

Elie Lily said...

lost kitty..
bz bebenor eden ni hoi~
hhahah

Elie Lily said...

azmira..
nnt elie terjah blog kamun ya baby..
thx btw tag elie! :)

Elie Lily said...

amoi..
elie malang sikit la kot..terkena draft tu..
ceit!