Sunday, May 1, 2011

BERAKHIRNYA SEMESTER 4!

Salam kalian... :)

Akhirnya, semester 4 berakhir dengan jayanya!

Yeehaaa! =)

maka dengan itu...

SELAMAT BERCUTI KAWAN-KAWAN! ;)

Terima kasih atas segala kenangan di semester 4 ini!

Kewujudan NOKKS!

Perkelahan di Sungai Gabai...


Menonton persembahan Teater Siti Zubaidah...

Berjimba-jimba di CENTRAL MARKET..

berhibur di Malam KaryaOne...

ternyata segalanya sangat manis untuk dikenang! :)

dan yang paling manis untuk semester 4 ini tentulah Kemalangan yang lepas!

nak-nak lagi kenangan digigit Kerengga!

teehee.. :D 

TERIMA KASIH YA SEMUA!

Classmate! hey, make sure next sem kita jumpa muka yang sama lagi ya?! :)

owh! dan tak lupa juga kepada mereka yang sentiasa bersama tak kira susah dan senang!

tak lain tak bukan tentulah...

HOUSEMATE! :)

sem depan jangan lupa sambut birthday Elie tau!!heheh

Kawa-kawan...kita jumpa next semester ya?

EH! NEXT SEM KITA DAH FINAL YEAR LAH!

Teeeheee :D

p/s: cuti kali ni tak lama..jadi nak buat apa ya? heheh

24 comments:

mary ann ;) said...

selamat bercuti! ;)

little cart00n said...

mary ann..
terima kasih!
jom berjimba-jimba!
hehe

ALI said...

homegod! dah cuti and kita akan tempuh sem terakhir!!!!!!!!!!! dat is sooooooo sad and melancholic. heee. rindu dah kat korg. baru seminggu cuti T.T

Heidi Shafiq said...

selamat bercuti beb.. :)

little cart00n said...

Ali..
rindu juga pada kamu!
takpe..nnt kita ajak dorg lepak ya..
:)

little cart00n said...

heidi..
yehaa!
berjimba-jimba jom! :p

Momok Nadim said...

HoHoho..tahniah...rindu jugak kat kawan2x kampus dulu..:)

little cart00n said...

momok nadim..
ajaklah kawan2 kampus berholiday..lepaskan rindu katanya!
heheh

nub said...

sama sama.

ehhhh ehh

4umyfans said...

teman pun nak cakap thanks pada kamu sebagai classmate! cuti ni buat apa? apa lagi, buat skrip teater muzikal la ye.

Amoi said...

dah habis chapter 4 ye?

selamat bercuti!

ai tak lama lagi habis chapter 6 ni. tak lama lagi sampai lah final chapter.

hehe

Aimi Amira said...

sem 4 banyak kenangan dan kejadian. haha.

Rashid said...

bestnya tengok gambar ramai ramai ..

tentu akan tinggal kenangan indah dalam kehidupan nanti terutama bila dah keje ..

Liyana Aziz said...

dah habis sem 4! yey! lepas ni dah x de lagi assignments pak agi.. agagagag

Encik Psychopath said...

tahniah !

muhamad ezham said...

sem 4 aku berjaya jadi lelaki

little cart00n said...

nub..
kasih diterima..
muehhehe :D

little cart00n said...

Ery..
buat skrip muzikal?
alahai...
hahhaa

little cart00n said...

amoi..
tunggu elie abis sem ya!
hahha

little cart00n said...

aimi..
byk sgt bnda jadi dalam sem ni..
sem dpn mungkin lebih banyak kejutan!
hahha

little cart00n said...

rashid..
semestinya bakal rindu semua kenangan! tapi still ada 1 sem untuk tambah lagi kenangan..
heheh

little cart00n said...

yana..
jangan lupa semester 5 ada lagi tau!
hehe

little cart00n said...

encik psychopath..
terimas kasih ya!
haha

little cart00n said...

ejam..
lah..baru sedar ke kau ni?
ahahhahah