Saturday, April 2, 2011

MEREKA DAN NOKSS!

Salam kalian.. :)

Satu hari, daku terima satu call dari seorang teman lama, Kay..

Kay: ELIE..NOKSS! APA CITE? TAK DE UPDATE APA-APA KAT BLOG PUN?

Elie: Aku busy! Nanti aku free, aku update eh?

Kay: OWH! OKAY! KAU JANGAN LUPA AKU DAH TEMPAH SATU!

Elie: Okay! TQ SUPPORT KITORANG! :)

*********

  wah! tak sangka ada juga yang mahu daku update mengenai NOKSS!

ingatkan ada yang tak layan perkara-perkara sebegini!

Teehee... :p

EHEM-EHEM-EHEM!!

Adakah kalian masih ingat entry mengenai NOKSS!?

tahukah kalian akan sesuatu?

NOKSS! kini telah diedarkan kepada semua yang telah membuat tempahan!

yeeehaaa! ;)

NOKSS! di datangkan dalam 3 warna! ;D

Alhamdulillah! Segalanya masih lagi berjalan dengan baik! :) jualan NOKSS! juga nampaknya mendapat sambutan yang agak MASYUK! walaupun tak sehebat jualan Nasi Lemak Antarabangsa yang dijual di Kampung Baru, tapi syukur! sehingga hari ini juga masih lagi yang membuat tempahan untuk mendapatkan NOKSS! Sokongan yang kami terima dari rakan-rakan yang lain juga tak putus-putus sejak wujudnya zine pertama ini! :)

 masing-masing sudah punya tempahan sendiri! yeayy! :)

isu di dalam NOKSS! juga semakin menjadi bualan mereka yang membeli dan membaca nampaknya! bagi yang sudah mendapatkannya di kolej, ada saja yang bercakap mengenai karya-karya 19 orang penulis muda! wah-wah! tak sangka kuat juga impak karya dari penulis-penulis seperti kami ni ya? teehee *blushing sampai telinga!* hahhaha

 jangan lepaskan karya hebat penulis-penulis muda di dalam NOKSS! :)

Hey! tidakkah kalian juga teringin untuk membaca dan memiliki NOKSS! seperti mereka semua? mereka sudah boleh membaca NOKSS! dengan gembira dan riangnya.. Kalian bila lagi? heheh.. bagi sesiapa yang tergerak hati untuk memiliki NOKSS!, jangan risau kerana kaunter tempahan masih lagi dibuka dan takkan di tutup punya! heheheh :p

kalian bolehlah menempah NOKSS! dengan cara yang berikut :-

By Hand : rm 4

POS (sila tukar wang anda kepada wang pos di pejabat pos) 
 -Sem. Malaysia : rm 5
 -Sabah dan Sarawak : rm 6

atau sebarang pertanyaan, sila email ke:-

(AG)-  azizi_jiji9108@yahoo.com 
(Elie)-  adeq_ili91@yahoo.com

Owh ya! sebelum terlupa, daku punya satu berita baik! NOKSS kini sudah diturunkan harganya! jika di dalam entry lepas daku katakan NOKSS! berharga rm 5, tapi kini tidak lagi! Dari rm 5, menjadi rm 4!!

jadi kalian tunggu apa lagi?? cepat-cepat dapatkan NOKSS! :D

sememangnya kami tidak menjanjikan apa-apa di dalam NOKSS!, tapi kami pasti kalian juga akan gembira membacanya sepeti mana kami semua teruja setelah wujudnya zine NOKSS! ini.. hehehhe

KAMI SENTIASA MENANTIKAN TEMPAHAN ANDA! ;)

Akhir kata, terima kasih tidak terhingga kepada kalian yang menyokong kami semua! :)

Heppy Weekend everyone and Assalamualaikum! ;)

p/s: malu betul bila tahu ada org suka baca karya daku!*muntah hijau!*heheh

10 comments:

MiSzy DiaN said...

kakak comel..
apa kahh benda itu?? ehehe..
nak satu gak.. bgi free yaa.. eheheee

Encik Psychopath said...

anta satu sini.

4umyfans said...

teman dah ada satu! anda bila lagi? hahhaiii...

Iris Asli said...

baca dari penulisan d blog elie pun dah tahu elie seorang penulis yg baik ;)

little cart00n said...

miszy dian..
itulah zine pertama kami!
ada karya elie tau!
nak ke?
jgn lupa sediakan wang saku rm 4 sayang! :p

little cart00n said...

encik psychopath..
mana adress?
haha

little cart00n said...

ery..
teman juga ada!!
hehehe

little cart00n said...

iris..
tapi tak sehebat penulisan u la sayang! :)

MiSzy DiaN said...

pasal apa jua tu kak??
macam na maw order??

little cart00n said...

dian..
semua apa yg kami penulis2 rasakan dan karya2 kami buat sebelum ni, kami jadikan ia dalam bentuk zine NOKSS! :)

kalau nak oder, bolehlah emel pada adress di atas.. murah je dik.. :)