Sunday, March 27, 2011

SEMALAM!

salam kalian.. :)

Bagaimana dengan sambutan Earth Hour kalian semalam? :)

Pasti kalian bergelap untuk satu jam kan?

hehhehe..

bagaimana pula daku dan Noddy menyambut Earth Hour bersama?

jawapannya...

:
:
:
:
:
:

 Makan ice cream kek di PAPA RICH! ;)

yes! itulah jawapannya! 

MAKAN ICE-CREAM KEK BERSAMA! ;)

kami tidaklah menyambut EARTH HOUR sebenarnya, tapi cukup sekadar menghabiskan masa untuk beberapa ketika, setelah lama tidak bersua muka..:) kami tidak seperti kalian yang sedang berpacaran di luar sana yang sentiasa bersama dan bermesra! kesibukan tugasnya di Lumut sana tidak mengizinkan kami berdating sentiasa! :( jadi kesempatan diberi cuti untuk hujung minggu ini dihabiskan masa bersama untuk bermanja! :)

tambahan pula 26 mac merupakan genapnya perhubungan kami selama 2 tahun 6 bulan! pastinya pertemuan semalam adalah sesuatu yang manis untuk dikenang.. :) Walaupun banyak masa dihabiskan di dalam kereta, kerana sesat di jalan raya, tapi itulah yang membuatkan kami bahagia! berbual dan bergelak ketawa bersama di dalam kereta, cukup untuk kami berkata WAH! SERONOKNYA! :)

 tengok dia sedang pening kepala dengan GPS nya!hahahha

EHEM! bukan senang hendak mempertahankan perhubungan ini, nak-nak lagi jika masing-masing sentiasa berjauhan! seorang di darat, seorang lagi bakal bertugas lautan! namun persefahaman dan kepercayaan yang masih lagi menebal dalam diri masing-masing membuatkan kami masih kekal hingga hari ini..syukur! :))

 jadi itulah cara kami menyambut hari-hari istimewa bersama! :)

meski makan icre cream kek dan bertemu untuk seketika sahaja..

cukup untuk membuatkan diri masing-masing GEMBIRA! :)

tak perlu nak menunggu EARTH HOUR atau apa..

yang pasti bila bersama, BAHAGIA akan terasa! ;)

Semoga KEBAHAGIAAN semalam akan berkekalan sampai bila-bila..

kalian doakan kami berdua ya? 

Trimas dan Assalamualaikum semua! :D

p/s: kelakar tengok Noddy kelam kabut guna GPS! hehheh

12 comments:

SoLy SoLicious said...

kek 2 buatkan sy lapa.. heee

little cart00n said...

soly..
da habis elie telan.. :p

liyanaziz said...

abang noddy dah amek kete ye??? pasni boleh g puncak! chiihuiiii, asyik! jalan2 pergi kandang... agagagagga.. happy anniversary 2 tahun 6 bulan! may both of you happily ever after..

little cart00n said...

Yana..
makcik..noddy da amek kete..heheh..
nk bawak kete puncak?kena tunggu dia master dulu jln2 kat shah alam..
hahahha..

thx u 4 ur pray makcik! :)

TeRRoRRiZZ said...

same la tak sambut earth hour coz terlope la....

bahagienyer...

hope kekal selamanya

Amanina Sofea said...

sye smbut earth hour 3 mnit je da xthan dlm glap..
smoga hbungan kekal smpai ke akhir hyat..

little cart00n said...

terrorizz.
time kasih atas doa itu, sista! :)

little cart00n said...

amanina..
thx for ur pray ya nina..
kamu juga..semoga berbahagia! :)

Arpiiz said...

kite sambut earth hour, tapi cuma 10 minit je sebab banyak keje kena buat dekat rumah tu..hhuhu

little cart00n said...

arpiiz..
kita tak sambut pun,..
hahha..mana lagi hebat?
heee... :p

L.e.e.z.a said...

kek sedap! mintak sikit!!!! hahaha;D

little cart00n said...

kak leeza..
da abis..lambat mintak!
hahahha