Friday, March 25, 2011

RM 1 UNTUK KOSMO!

salam kalian.. :)

Kalau beli KOSMO, memang tak pernah rugi apa-apa! :)

tahu apa sebabnya?

 TAADAA! ;D

DAKU MENANG CONTEST LAGI!! :))

masih ingat dengan entry daku memenangi hadiah dari CONTEST BRUCE LEE dulu?

Kali ini masa untuk memenangi hadiah dari CONTEST BERLESQUE pula! :)

kedua-dua contest hanya memerlukan daku menjawab soalan dan menulis slogan sahaja!

mudah bukan? :D

dan menjadi pemenang tempat kedua untuk kali kedua., 

SERONOKNYA BUKAN KEPALANG! :)

nak-nak lagi bila diberi hadiah yang sangat-sangat-sangat hebat!

 jangan jeles semua! hehehe

nak terkeluar bijik mata bila dapat 4 botol nail colour 
yang masing-masing berharga RM 59.00 sebotol!

hah! bagaimana? hebat bukan? :)

ada tak yang jeles? tehee..

Tapi tak perlulah nak jeles wahai kalian semua..sebabnya kalian juga sebenarnya boleh mendapatkan hadiah-hadiah mewah seperti daku jika kalian membeli, membaca dan menjoin kan diri dengan contest-contest yang di anjurkan oleh pihak KOSMO!  kalau tak menang tak mengapa, janji mencuba! :)

alahai..KOSMO pun rm 1 saja! tak rugi pun dengan rm 1 tu..banyak yang kalian boleh dapat dengan KOSMO! selain info mengenai dunia sekarang, dapat jugak masuk contest itu dan ini..buktinya..tengok saja apa yang daku sudah menangi sebelum dan hari ini! indah semuanya bukan? teehee :D

So peeps! tunggu apa lagi? cepat-cepatlah beli KOSMO untuk hari esok dan seterusnya!ngeee..

Owh..btw, congratulation untuk daku sendiri! n Assalamualaikum peeps! :)

p/s: daku tak suka pakai nail colour..ada sesiapa nak beli? daku jual  murah! :)

20 comments:

Mr Strider said...

hehe..mmg ade orang btul2 menang peraduan ek..selama ni i wonder ade ke orang menang peraduan dlm surat khabar nie..hehehe..anyway congratulation..hopefully nnt menang lagi..

p/s : sib baik u letak cara nk pronuns name tu..kalo x berbelit lidah i nk sebut..hehehe

Regards,
-Strider-

diana said...

tak pakai pewarna kuku jugak..
buat water kaler boleh tak??
letak kat lukisan..
hehehh

little cart00n said...

mr strider..
hahaha..
i menang betul2 la..
thx yaw..kalau i rajin, i join ag contest..
ahahah

p/s: sebut betul2 tau! :D

little cart00n said...

Diana..
boleh saja la yang!
nak wat cat dinding pun boleh!
hehehe

Mr Strider said...

hehe..ok2..nnt i practise sebut nama u btul2 ek..hehehe

tieha ismail said...

elie tersangat rajen join contest...huhuhuh....congrats....

liyanaziz said...

x suka!!!! x suka yang ada slogan!!!! grrrrr... bak sini nail color tu, nak pakai cat gigi... =p
congratss makcik!
pssst, bukak lama2 tbe kuar malware from mylildeary.blogspot.com.. so tinggal popup window ni..

little cart00n said...

mr strider..
hahha..
jgn tergeliat lidah sudah!
haha

little cart00n said...

tieha..
jkalau takde keje, rajinlah nak masuk contest bagai..
hahha

little cart00n said...

yana..
hahha..
da ada org nk beli tau nail colour tu!hahaha..

oke..i da buang spa2 yg kenakan malware tu..
nnt u chek balik k.. thx btw bgtao!:)

farhanny said...

wow . beznye :)

cEro said...

elie sgt bertuah...
kalo cEro, mmg takkan menang arr..hahaha

little cart00n said...

farhanny...
besh2..:)

little cart00n said...

cero..
cero ag hebat rasanya!
kan2?
haha

malika said...

wow ! biasa ny kite x pcaya dgn peraduan2 ni, tp bila tgk ellie dpt dh bnyk kali, hurm... rasa nk buat jugak lah :P

little cart00n said...

malika..
hahah..
elie dpt pun rezeki la..
btw, nxt time try la k..dapat tak dapat tu lain cerita.. :)

mysara ramlan said...

ellie aku nak!!!!!! bestnye ko!!!!!!!! uwaaa.....

little cart00n said...

mai..
kau nak?
beli la weh..
aku jual murah kat ko!
hehehe

aMyErInAiMiE said...

Waaaa! Tahniah3!! Bestnyeeee

little cart00n said...

kak erin..
time kasih3..
hehehe :D