Friday, February 4, 2011

VIDEO WRIGLEYS CHEWING GUM!

Salam kalian.. : )

Hidup kalau tak saling bantu menbantu, memang tak bagus kan? : )

semalam daku godek lappy, tengok gambar-gambar waktu semester satu hingga sekarang..konon-konon nak mengimbau kenangan la katanya! hehehe..baru perasan rupanya banyak folder gambar yang daku simpan semenjak jadi budak universiti ni! wah! tak sangka gila kot! ingatkan baru sekeping dua..oke fine! memang sah daku tipu!hehehe..

oit! daku tengok gambar-gambar lama, muka licin lagi..jerawat pun rasa macam susah nak jumpa! memang terasa lah diri ni betul-betul dah jadi anak dara! cis! muehehehhehe : )

bila da buka segala folder, terjumpa pulak video-video lama yang mana daku menjadi talent kepada rakan-rakan seperjuangan di universiti dalam menyiapkan tugasan mereka! wah indah betul pengalaman-pengalaman bersama mereka semua!: ) ceh ayat daku bajet macam da blah dari universiti kan? perasan betul da nak abis study! T__________T

dan bila tengok balik video-video yang menjadi talent kepada rakan-rakan, harus juga daku nak berkongsi dengan kalian semua kan? bukan lah niat ingin tunjuk hebat kerana muka sendiri pernah dijadikan talent utama, tapi sebaliknya ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada rakan-rakan yang telah sudi mengambil daku sebagai rakan kerja mereka walaupun berada dalam kelas yang tidak sama! sumpah daku terharu gila! : ) Terima kasih ya rakan-rakan semua! jasa kalian di kenang! : )

owh! tunggu apa lagi hendaknya? marilah cuci mata kalian sebentar dengan menonton video Wrigleys Chewing Gum versi pelajar skrin,dari Fakulti Teknologi Kreatif dan Artistik! sambil-sambil tu, cuba-cuba lah kalian spot daku yang comel comot dalam video tu! heeeee :p

opss kejap!! 

jangan pulak lupa pause lagu Titanic yang mendayu-dayu dalam blog daku ni! 

teeeheee :p

Enjoy the video peeps! : )



PERHATIAN!

atas arahan pengarah:-

Kalian dilarang re upload video ini di mana-mana ya! : )

walaupun hero iklan ni tak sehensem Fahrin Ahmad dalam iklan Granier, daku tetap terasa comel bila tengok muka sendiri masuk kamera! ceh! perasan-perasan! teeehee :D

owh..sebelum terlupa! sebenarnya ini video yang telah di shoot kan pada daku semester 3, akhir tahun lepas, dan daku baru mendapat pelepasan dari pihak pengarah untuk menguplodkan di blog tersayang! sebelum ni  punyalah takut nak uplod sesuka hati..sekarang da dapat green light, suka lah daku berkongsi dengan kalian semua! Terima Kasih ya tuan pengarah! Sayang kamu lebih Nadia! : ))

dan sekali lagi ucapan terima kasih tidak terhingga kepada semua rakan-rakan yang telah bertungkus lumus menyiapkan video tersebut baik dari proses permulaan hingga akhirnya! : )

The Talent, The Crew, The Team! : )

Ehem kalian semua!

ingat ya..

niat daku hanya ingin berkongsi saja..

bukan lah ingin berbangga-bangga..

tujuan utama adalah untuk bergembira!

jadi tak salah kan kalau masing-masing ingin ketawa?

even sempat juga daku merasa glamer bila muka masuk kamera!

walaupun hanya sementara! ;p

jadi kalian janganlah jeles ya?

esok lusa mungkin peluang kalian pula!

oke..bye-bye semua! ; ) 

p/s: waktu rekod video ni, daku kurus saja kan?! sekarang?! alahai! -____-

24 comments:

Adzriel AB said...

sweet tapi agak laju, tak sempat nak bacalah elie

little cart00n said...

adzriel..
betul2..laju..
kena buat slowmotion kalau nk baca..
heee

atie memory said...

nice video....
menarik..(^_^)

little cart00n said...

atie..
nnt elie bgtao pada tuan pengarah ya..thx btw sista! :)

tfa_purpleclover said...

dia eja nama bapak kau salah kan? kalo aku tak silap la...btw, nice video =)

little cart00n said...

tpah..
agaklah..
hahhaha..o jadi u..
cis!hahha..

btw, thx buddy! :)

Marya Hana . said...

sekarang ni musim promote course agaknya.. haha :D

Ullyana zaidy said...

hehhee....
nice vdeoo!!! :)
kos ape yer?

cEro said...

hahahaha, best gile video tu...
buat laa byk2 lg...
upload arr byk2 lg...
hehehe

Aimi Amira said...

kenapa dia bagi wrigleys kat kau sorang je ? *tibatiba !

HAHA

little cart00n said...

kak yaya..
ofcos! promote selagi boleh!
muahhaahhaa :p

little cart00n said...

ulyana..
thx sista!..
kami dari fakulti teknologi kreatif dan artistik! :)

little cart00n said...

cero...
ahhahaha..
ni under subjek la bro..
nnt elie soh dorg direct byk2 lagi ya? :)

little cart00n said...

aimi..
tidaklah teman tau!
hahhahaha

mie said...

nice!
agak comel disitu,...
ehehe

little cart00n said...

Mie..
wah!comel ke?
comot rasanya!
hahha

Mimie said...

hehe.lucu.tuan belog memang kurus before n after video ni.

Anassirjahat said...

haha comel!

little cart00n said...

mimie..
sekarang da gemok sket rasanya!
dulu sebab time puasa! dats y la kurus..
heeee

little cart00n said...

anassirjahat..
hahahha..
thx bro!

Ezay Hadry said...

best video tu..
kalau dipanjangkan kn sket lg best
ngah2 tgk pastu dh2 abis..

Syida Shukor said...

semua berebut dekat elie :P

alaa pendek sangatlah vid ni you !

little cart00n said...

ezady hadry..
iklan takde panjang2 dik..
30 sec je da cukup.. :)
btw, thx ya..

little cart00n said...

syida..
hahha..
berebut sbb nk chewing gum..
heee..
ala u..ini iklan, 30 sec je..
takleh panjang2.. :)