Saturday, February 5, 2011

1000 PATAH PERKATAAN!

salam kalian.. : )

nak buat asignment untuk 1000 patah perkataan bukanlah sukar seperti yang disangkakan!

tapi bayangkan kalau kerja yang senang, harus dilakukan ketika kesihatan terganggu! 

adakah kerja yang perlu dilakukan itu akan menjadi?

haish!!
 
2-3 hari before, badan memang da rasa lain macam, tapi buat bodoh je..konon-konon bajet tak kan jadi pape! budak-budak, memang macam tu! bajet telan ubat batuk untuk 2-3 ari lepas boleh lah elakkan sakit tekak berpanjangan! sekali hari ni, suara da serak, air hidung da meleleh, paham lah daku! tu tandanya nak DEMAM! ; (

kalau demam, keje CONFIRM tak jalan! nak buat apa pun rasa tak selesa! air mata senang je nak keluar walaupun takde pape yang sedih melanda! Emosi juga harus saja rasa tak tenteram! haish! : ( asignment banyak lagi tak siap ni! esok lusa da nak abis cuti! mati lah kalau asyik saja layan demam ni!

Wahai Elie yang molek sekali, tolong jangan mengada-ngada untuk kali ini! :-B

Hey! kata orang, kalau nak berjaya, kena banyak berusaha!

Demam-demam pun, asignment jangan lupa siapkan! harus juga sentuh sikit-sikit walaupun mata kejap-kejap banyak kali jeling kat blog! heheheh..:p

Dulu, arwah atuk daku salu pesan..budak baik tak boleh malas! jadi sekarang memang terbuktilah yang budak baik, sebab demam-demam pun dapat siapkan kerja kat umah!kan-kan? :D tapi tak sangka pulak amek masa sehari untuk siapkan asgment esei 1000 patah perkataan! kalau orang lain sangat hebat sampai boleh buat dalam masa sejam je..daku lagi hebat kot! sehari lamanya! hahaha..

hoi! nak pikir tajuk apa nak buat da 3-4 jam.. susun ayat lagi dah nak dekat 5-6 jam..kalian tambah la sendiri bape jam da daku amek tu! tak kira lagi waktu menguap, tertido..jeling-jeling kat tv ngan blog..itu da confirm-confirm dekat setengah hari! sebab tulah makan masa sehari nak siapkan kerja yang senang macam makan kuaci! budak pemalas daku ni! jangan pelik ya? :p

AWAS! adik-adik di rumah, sila jangan tiru sikap daku ni!

kalau tak, memang cari nahas dengan diri sendiri!

teeeheeee :p


dan nasib baik jugak takde budak ketot kat umah hari ni..kalau tak, haruslah 3-4 hari jugak daku nak siapkan semua kerja ni! ngeeee..

Owh ya! sebelum daku mengundur diri..

hampir terlupa suatu benda ni!

semua ubat daku tak makan-makan lagi!

patutlah umi kat umah ni bising dari tadi!

"Kau ni Elie, blog dari pagi! ubat dah makan belum ni?!"

haha..itu lah kata umi!

teeeheee : )

p/s: air hidung meleleh dari tadi..tido malam ni sure tak leh mimpi! bersin tak henti-henti! cis!

16 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

jgn lupa mkn ubat tau elie.. semoga cepat sembuh.. ^_^

little cart00n said...

nusana..
baik nusana!
elie mendengar kata nusana ya! :)

tims said...

cpt gi mkn ubat..

little cart00n said...

sis tims..
da lalok makan ubat tadi! :p

Marya Hana . said...

time nak balik puncak, demam pulok.. ! x iklas nak balik agaknya tuu :P

little cart00n said...

kak yaya,,
tak puas cuti ag katanya!
hahahah

Berto said...

ni entri ni dah brapa perkataan? haha

little cart00n said...

berto..
cube kira bpe..
lebih 10 yg pasti!
hehehe

queen aida said...

sorii dik.sis xdpt follow lg.sis lalu je dl ek..line broadband umh sis lembab..nnt add adik,sis letk kt blog sis ek.muah!

little cart00n said...

kak aida.
takpe sis!
im okay wif it! :)
nnt keep in touch ya?
muah2..

cEro said...

budak baik tak boleh malas..
aku slalu malas, adakah aku tak baik??
huk huk!!

queen aida said...

yes!always..! ^_________^

Amanina Sofea said...

mmg penat la kalo krangan pnjg mcm tu..
comel la bdak ketot tu..smoge cpat smbuh ye

little cart00n said...

cero..
bro baik punya!
hahahha

little cart00n said...

sis aida..
thx you sista! :)

little cart00n said...

amanina sofea..
penat..tapi layan je..
heee..
thx sista! ;)