Friday, January 21, 2011

T-SHIRT THE BEATLES!

salam kalian.. : )

Daku antara penggemar T-shirt BUNDDLE! : )

Kebanyakan baju dan seluar daku hanya berharga rm5 dan rm10 saja!

dan antara Tshirt bunddle yang menjadi kegemaran daku ialah...

 T-shirt THE BEATLES!

pakai baju The Beatles, tapi bergambar dengan bunga! alahai! ;p

walaupun hanya sekadar tshirt berharga rm10, ramai yang telah memuji baju tu! baik dari kawan-kawan, orang sekeliling dan termasuklah umi! owh lupa..umi daku sebenarnya adalah peminat setia kumpulan The Beatles suatu ketika dulu!memang patut lah dia puji bila tgk anak daranya yang sorang ni pakai baju The Beatles! teeheee :p

setiap kali tshirt tersebut di sarungkan di badan molek ini, haruslah daku teringat kisah ketika nak beli baju The Beatles tu! biasalah, kata orang, kalau benda-benda yang manis ni tak di ingati, memang tipulah kot!hahha :p

Oke-oke..tshirt tu dibeli di sebuah kedai murah di Kuala Lumpur bersama kekasih hati ketika 50 first date kami! : ) kalau masuk saja kedai murah, mulalah daku rambang mata! semua baju cantik-cantik dan murah-murah belaka! memang tak tahu nak beli baju apa! dan dah namanya perempuan, kalau beli baju, tak dicuba dulu..macam tak sah je..kan-kan?hehehe..sememangnya daku mengambil masa selama 20 minit untuk pilih yang mana satu baju yang berkenan di hati! wah..kalau beli semuanya, mahu kopak poket sendiri! hahahha..

dan terpaksalah noddy menunggu buah hatinya ini mencari baju untuk koleksi sendiri!hehehe..kata noddy..

YANG..OH YANG.. 
LAMA LAGI KE NAK PILIH BAJUNYA? :p

dalam 3-4 helai baju yang dipilih pada mulanya, hanya satu saja akhirnya daku bawak ke kaunter pembayaran! T-shirt The Beatles itu saja lah baju yang daku beli!  memanglah buat kekasih sendiri naik bengang! hahahha :D

tahu apa noddy kata bila tahu hanya satu baju saja daku pilih lepas cuba macam-macam baju?

20 MINIT UNTUK SATU BAJU? 
HISH! PEREMPUAN...PEREMPUAN!
*geleng kepala* :D

muhahahhahahhahahhaha...

dan baju tu jugak yang daku pakai ketika berada di Universal Studio Singapore dulu! memang menggamit memori betul lah tshirt The Beatles tu!hehhe..mungkin sebab tulah baju The Beatles yang menjadi kegemaran daku hingga kini, walaupun dah macam-macam baju bunddle daku beli di luar sana! hehhehe..

hey..daku memang banyak koleksi baju bunddle di rumah! 

memang untunglah siapa jadi suami daku suatu hari nanti kan?

 tak payah kuar duit yang banyak untuk daku!

hanya rm5 hingga rm10 saja!

untung-untung!

 teehee! :p

p/s: tak pernah beli baju dari butik Zara, LV atau PRADA bagai..Bunddle je mampu! :D 

22 comments:

aMyErInAiMiE said...

Bkn bundle ke syg? Or akak yg slame xtau ejaan sebenarnye?? Huhuh..correct me tau.tq

Tp ish..mmg jeles laa..nk gk bju2 murah tp cun niii! Tp dh jarang sgt kuar shopping bju r yang.jd buta mata plak bile nmpk sale.trus xmo beli pape..

Akak pon xpnh mnat nk beli bju yg elie sebutkantu wpun mampu. Sbb bju2 tu actually sama je cntk ngn bju2 rm 10 kn? ;p

Zaiya said...

baju bundle stylo ape... kadang2 lain dari yg lain.. xnak la kluar g jenjalan, nampak baju sama..hek3..
sy suka jgk beli baju bundle... ramai yg puji chanteq.. tahan lama lagi... yg penting stylo.

tomatokering :) said...

wahh~pandai nye pilih tshirt bundle . ceq tak reti pon . p bundle cuci mate je slalu . huhu

nub said...

ceq mmg suka bundle!! kadang2 3 baju 10 henget..tapi lawa kot.haha

t h e s c r a w l said...

wow.. best.
bj bundle byk rare2.hehehe
slalu g bundle kt mn je?
heeeee

tieha ismail said...

okay i dengki sesangat ngan elie punyer t-shirt...awww...so cool !

koboys said...

ok pe.tshirt 10ingget pon cantik pe.i love printed shirt.cantik kn.hehe.
i love u too beby.heee

Leo "Ricky" Huzair said...

yeye jek peminat The Beatles

cEro said...

cEro pon suka gak baju bundle...
lg best kalo beli on9, dok umah je baju yg dtg..
hahahah

little cart00n said...

Kak erin..
ala kak..tak best pun pakai baju mahal2..nak buat lasak macam kena control2..
baik pakai yg rm5-10 je..
tahan lasak jugak..
hahaha :p

little cart00n said...

zaiya..
pasni boleh la kua town ngn elie..
kita beli baju bunddle sme2 eh? :)

little cart00n said...

tomato..
ala..pe barang g bunddle tak beli belah?hehehe

little cart00n said...

nub..
kita serupa bro! :p

little cart00n said...

thescrawl..
mana2 ada bunddle, di situ ada elie! :p

little cart00n said...

tieha..
jom la kita lepak kl beli baju bunddle! :p

little cart00n said...

syg..
ala..nk beli kan baju murah utk syg, takut syg tak pakai..huhuhu..

little cart00n said...

leo..
diam la abg leo!
elie peminat lagu yesterday tau!
tehehe

little cart00n said...

cero..
ala..kalo beli on9, takut tak selesa!
baik g bunddle, cube sendiri!
baru puas hati! :)

Leo "Ricky" Huzair said...

Yesterday??

That's my favorite song...!!!!

little cart00n said...

leo..
ala..abg sume nk sme ngn elie tao!
ishh! :p

Leo "Ricky" Huzair said...

hello?

any The Beatles song u listen to....

I listened 4 years earlier ok...

little cart00n said...

leo..
ish..nak menang jugak ke?
amek la! amek!
grrr! :D