Sunday, January 9, 2011

GADIS BANDAR?

salam kalian.. : )

Daku pernah digelar GADIS BANDAR oleh suatu pihak ketika dahulunya! : p

persoalannya..

BANDAR KAH DAKU?!

jawapannya..
:
:
:
:
:
:

????????

  Teeeheee :p

kalian memanglah nampak daku ini seperti TER bandar atau sosial sikit! tapi daku bukanlah seperti yang sesetengah pihak sangkakan! berdating atau ber ronggeh rokiah di kota bersama kekasih hati atau rakan-rakan rasanya bukanlah suatu isu yang sepatutnya dibangkitkan pada gadis yang FREE HAIR seperti daku, betul bukan? jadi jika kalian tidak mengenali mereka yang free hair ini dengan sebetulnya, sila lah jangan berfikiran yang tidak elok pada daku dan mereka di luar sana dengan sesenang hati kalian saja! tak bagus oke?! : )

kalau kalian kenal daku ini dengan sebetul-betulnya, kalian pasti akan tahu adakah daku ini gadis bandar atau sebaliknya, seperti yang dikatakan oleh pihak dahulu! : ) tak percaya?? tanya saja pada mereka yang dah rapat dan kenal siapa Elie sebenarnya! mereka lebih mengenali daku dengan sedalamnya! betul tak kawan-kawan daku semua? teeeheee :D

tapi tidak perlulah nak melatah dengan gelaran GADIS BANDAR itu! sebabnya, yang tahu akan diri sendiri ialah daku! bukannya orang lain! kan-kan? dan walaupun daku ini lebih mesra dengan BANDAR, daku masih lagi tahu akan warisan nenek moyang dahulu kala! buktinya?? hehehhehe :p
:
:
:
:
:
:
:
:

TAAAAARAAAAA!! :D

Mengukur kelapa dengan berkain batik! : )

HAH! MAMPU?!!

muahahahhahahaha :p

jadi bagi menjawab persoalan di atas..jawapannya..
:
:
:
:
:

DAKU LEBIH KENAL SIAPA DAKU! : )

so peeps, 
 
DONT JUDGE BOOK BY ITS COVER! 
 
wah! ber bahasa LONDON pulak daku!

kantoi lah pulak gelaran GADIS BANDAR tu! ceh! 

teeheee :p

p/s: di gelar GADIS BANDAR sekalimanapun, nasi lauk kampung tetap menjadi faveret daku! : )

26 comments:

ARJUNA.Inc said...

hehe..tp nape sblah awk msa nga ukur kelapa 2..dklilingi dgan org pkai kasut futsal..heheheh..

little cart00n said...

arjuna..
hahahha..
time tu kukur kelapa utk selesaikan task explorace! dats y semua yg keliling tu pakai kasut sukan!
hahha

liyanaziz said...

saya gadis kampung campur gadis bandar jadi banpung.. ok x? elie pakai kain batik.. muahahahahhaha

MiSzy DiaN said...

hahahahahahaa..
ayunya kakak elie macam tue..
hek3..

cEro said...

bandar ke tak bandar, aku tak kisah...
hahahaha

koboys said...

janji hati baik kan by.hehehe..

love u bucuk either u bandar or not :)

zazaw said...

HAHAHAHAHA
ayuuu gilaaaaaa

Syida Shukor said...

elie ! dulu masa kita freehair pun orang salu acakap macam tu , padahl biasa2 je . laa ni dah pakai tudung takde orang cakap dah haha

Burp said...

hanya jauhari mengenal manikam~ :P

peah @ peps said...

hahaha..tabik springgg ellie...ala..as long as kite tau jaga diri...tau asal usul kite...setel la kan..dak gitu ellie..

ellie..meh join contest kat blog Cik Peah meh..ada adiah..
"Love to me is ...." or "Cinta bagi saya adalah..." Contest by Cik Peah

Amanina Sofea said...

gdis bndar pun mayu ape..
kan elie.. :)

Doktor Love said...

gadis bandar atau kampung, itu tidak menjadi masalah selagi kita mampu mempertahankan diri kita semua adalah GADIS MALAYSIA yang mempunyai adab melayu yg berwibawa. heehee...
- link Danea'lla bertukar ke Doktor love. hrp maklum.

enyheartsdiamond said...

Be yourself for you, don't be others for people :)

♥ Funna ♥ said...

yeah~don't judge da book by it's cover..

little cart00n said...

yana..
amhu terlucut elie pakai kain batik!
hahahha

little cart00n said...

mizz dian..
ayu sangat kan?
hahahha..
leh jadi perempuan melayu sejati tak?
hahhaha

little cart00n said...

cero..
tapi ada sesetengah orang kisah..
haish!

little cart00n said...

syg..
betul!
hati mesti mau cantik!
hehehe..
tq cuk!
xoxo to u gemok!<3

little cart00n said...

zazaw..
perli ke?!
hahahha

little cart00n said...

syida..
hahha..
kena tgu i pakai tudung baru oeg diam kot..tp lantak lah apa org nk kata kn..kn sayang? :)
hahhaa

little cart00n said...

burp..
wah..ada peribahasa!:)

little cart00n said...

peah..
hahahha..
betul2..elie tak pernah lupa asal usul elie! :)

little cart00n said...

amanina..
betul2..
hidup melayu!
hahha..

little cart00n said...

atien..
bagus betul la dc love ni! :)

little cart00n said...

eny..
yup!
its true!
buang masa jd org lain kn? :)

little cart00n said...

funna..
betul!
kena baca n paham dulu buku tu baru jugde kan sista! :)