Friday, December 3, 2010

BERJUMPA ENCIK SINGA!

salam kalian.. : )


Dalam family, hanya daku saja yang belum berpeluang ke KOTA SINGA! : |

Bila berkesempatan untuk meluangkan masa ke Singapura, haruslah ingin mengikut serta! kata orang jadi penyibuk pun takpe! teehee! =) tambahan pula sekarang sudah bulan Disember, Year End Sale di Singapura haruslah hebat-hebat belaka..kan-kan-kan? dan masih ingat sasaran utama dalam Y-E-S seperti yang dinyatakan dalam entry lepas? semestinya impian untuk mencuci mata membeli barangan murah di sana tidak dilupakan begitu saja!hahahha..*ops..terlupa pulak niat utama untuk ke sana!* teeheee ;p

oke-oke..sebenarnya entry kali ni cuba untuk menulis pendek-pendek saja..tgklah kalau sudah sampai di akhir cerita, masih lagi panjang, daku tak tahulah nak cakap apa!hahahaha..dan sebenarnya entry ni nak ckp, mulai jumaat ni, sehinggalah ke hari isnin minggu hadapan, blog ini akan mendiamkan diri dari menjadi kepoci! sebabnya daku akan ke KOTA SINGA bersama keluarga! uyeyeyey..

tapi kalian usah gundah gulana! pulang saja dari sana, daku akan menghangatkan semula blog yang ditinggalkan sementara dan menaikkan traffik kalian semua! teeeheee..jadi, marilah memulakan misi merindui gadis bernama Elie ya? doakan daku dan keluarga selamat sampai dan selamat pergi ke KOTA SINGA!sesiapa yang rindu pada daku nanti, pasti akan ada ole-ole daku bawakkan untuk kalian semua! nak tak-nak tak? heeee :p

owh..menulis entry ni, tak sabar pulak rasanya nak jumpa singa! eh..bukan-bukan! tak sabar nak pergi ke KOTA SINGA! ngee~

singa ni HENSEM kan? T___T

Oke.cukup sampai di sini saja entry kali ni..ringkas bukan? daku dah berjaya nampaknya menulis entry yang pendek! hee..tapi rasa macam tak puas saja?T__T..mungkin balik dari kota singa, daku akan sambung semula menulis entry yang panjang-panjang! muahahahahahha.. :')

Hepi blogging dan take care semua...Assalamualaikum.. : )

p/s: ada sesiapa nak kirim apa-apa? no money no talk ha..heee ;p

24 comments:

Iris Asli said...

will be missing u! nak kirim... tp nak kirim pe eyh.. hahaha :P

4umyfans said...

hahaii...
untung ler dia bercuti, teman tak cuti.. masih di kampus... haha


__________________________________
http://koriieleys.blogspot.com/2010/12/yakin.html

Ullyana zaidy said...

nak kirim,,hahaha.....
tke cre dear :)

Marya Hana . said...

ellie, belikan lah kak yaya ape2.. wahahahaha :D

tfa_purpleclover said...

ni bkn blog elie. blog elie banyak gamba.haha

cEro said...

kem salam kat imran ajmain..
hahahah

Fitrihadi said...

woahh nak ikut!!!

hamzah ian said...

kirim salam hello kepada phua chu kang..

koboys said...

miss u bucuk!.hehehe

enyheartsdiamond said...

im waiting for ole-ole for me :p

tehee!

Pinky Pixie said...

bestnye. jeles!
yatie nk ole2 juga. x kira. haha

❤gadiest ❤ said...

yunk!!nk ole2..tp no money..heeeee (:

little cart00n said...

iris..
i bg u salam sayang dari kota singa ya..teeehee..:P

little cart00n said...

ery..
alollolo..
awat lama sgt kat kampus?
org da cuti la komander!
ngeee~

little cart00n said...

ulyana..
hahhaa..tq sis~ :)

little cart00n said...

kak yaya..
nnt elie bawak balik PCK utk akak!
hahaha

little cart00n said...

tpah..
sekali sekala nk jugak letak satu dua gmbar!
hahahah

little cart00n said...

cero..
alamak!
seribu tahun lagi la baru leh kirim salam!hahha

little cart00n said...

fitrihadi..
jom2..tapi tiket sendiri!
muahahha

little cart00n said...

hamzah..
t aku bawak kn hang PCK ya? ;d

little cart00n said...

syg..
mis u a lot! :(

little cart00n said...

eny..
salam sayang dari singapore kira ole2 jugak kan eny?
hehe

little cart00n said...

pinky..
meh dtg umah, elie beli coklat! :D

little cart00n said...

gadiest..
alamak..
pos duit la macam tu..
hahahha