Monday, November 22, 2010

SCANDAL!

salam kalian.. : )

tak pernah langsung dalam kepala hotak daku nk menduakan cinta dari NODDY! 

apatah lagi mahu mengecewakan hati sang kekasih itu!

dalam erti kata lain, MEMPUNYAI SEORANG SCANDAL!

OWH TIDAK!!


TAK PERNAH!

TAK PERNAH!

SUMPAH TAK PERNAH!!!

tapi tah kenapa lepas menonton video seorang lelaki comey yang hebat bermain piano, dengan suara agung yang dilontarkan pada khalayak ramai, terasa seperti hati ini sudah TERjatuh cinta pada lelaki itu! seperti jatuh cinta pandang pertama juga ada! OMIGOD! : p

kalau lihat videonya sedang bermain piano, perasaan ini sudah tidak keruan! mahu saja daku katakan..

OWH..KAMU HEBAT!

YOU HAVE SUCH A GREAT VOICE!

I LOVE YOU!!

oke...cukup2! sebelum bunga-bunga cinta semakin memekar dalam hati ini, dan sebelum perang dingin meletus antara daku dan noddy bila sang pujangga itu tahu daku punya scandal..baik terus terang dengan kalian siapa skandal daku!teehe.. :D

REPRESENTING!!.....*drum sounds plish!*
:
:
:
:
:
:

GREYSON CHANCE!! ; )

Sekali pandang, macam Justin Bieber, dua kali pandang, Greyson is much comey! :D

OWH..ada seorang kawan pernah bagitahu, GC seperti JB, tapi tidak!! sememangnya lain! daku tidak pernah suka pada Justin Bieber! Apatah lagi mahu meminatinya seperti wanita2 lain yang gilakan JB..walaupun lagu BABY nyanyian JUSTIN BIEBER selalu dimainkan untuk halwa telinga, tapi selalu saja daku katakan TIDAK dan TIDAK kepada JB!!! = )

Dan daku cuba mencari persamaan antara GS dan JB, mungkin hanya tang rambut saja sama gaya..tapi dari segi lain, ternyata GS is much better! hehehe..dan selepas melihat video Greyson Chance di YOU TUBE, oke daku boleh kata.. 

WOW!!HEBAT GILA!!!

dan mulalah diri ini terasa seperti..

LOVE IS IN THE AIR!! ; )

oke dah-dah wahai elie..perasan sudah kau! muahahahahha..

hey, kalian tak percaya? lihat saja video dari GREYSON CHANCE di bawah! kalian tentu terpesona dengan kehebatan suaranya! seperti daku?! hahahaha 


so? how was it?

HEBAT BUKAN SUARANYA? : )

boleh tak kalau daku nk cakap, 

SUDAH JATUH CINTA PADA GREYSON CHANCE LAH!
:
:
:
:
:
:
:

tapi NODDY, macam mana?

haish! *garu kepala*
:
:
:
:
:
:

hey...janganlah risau..daku hanya cinta, sayang dan rindu pada noddy saja! : )

KAN TAK BAIK MENDUAKAN CINTA SESEORANG! :D

p/s: tak akan pernah tabik pada mereka yang punya scandal bila sudah berpacaran! benci! : |

16 comments:

Siti said...

hikhik.. bagitau en.noddy.. ;-p

little cart00n said...

siti..
eh..jangan!perang besar nnt! :p

tieha ismail said...

elie, jangan ! cian noddy...cdey dier nanti ....

little cart00n said...

tieha..
mintak simpang elie pasang scandal!
tak mungkin! i'allah :)

cEro said...

beb, adakah akan dtg satu tsunami baru mcam justin bibir tu??
arrgghh!! tak suka!!
aku suka KARA!!

little cart00n said...

Cero..
tsunami justin bibir?
owh..tak mungkin!!

woi..ni pahal masuk korea?
tak suka KARA!
Greyson Chance plish! hahah

Hanz Lee said...

ellie control feeling kau...haha
sem depan kau perform camnie arr kan kelas ayah agi :)

little cart00n said...

paan..
woish..kontrol2..kalau jatuh cinta pun, mimpi sja la..mana leh jumpa GREYSON CHANCE!hahhaaha

weh..nxt sem ada perfom ag ke kelas ayah ag?
adoiai!!

koboys said...

:(

little cart00n said...

syg..
i love u la by..dont wori k
i'allah..takkan ada scandal punya!:)

Betta sp said...

best dengar GS nyanyi, kalah lady gaga

little cart00n said...

betta sp..
haa..tau takpe..
tp gaga best gak..but i prefer GS!
Heeehhee

FarAH said...

dia comel la... memang ade iras2 justin bieber...

haszuraidah ishak said...

comelnyerrr...

Jom vote me at Apo2 Yolah..

little cart00n said...

farah..
hahaha..tp elie tak suka justin bieber! greyson is more cuter! :)

little cart00n said...

haszuraidah..

comel kan? nnt elie terjah ya. :)