Sunday, November 28, 2010

KIDS & BABY PHOTO CONTEST!

 salam kalian.. : )
 


ADA SESIAPA KENAL BUDAK KAT ATAS NI?!

itu lah dia budak kecik bernama ELIE! ;p

Hoi-hoi kalian semua! janganlah usha gambar daku tu lama-lama! tahulah daku comot, dengan rambut yang ala-ala BECKHAM tak jadi dan betis pun macam pemain ragbi! tapi comel tetap maintain, itu pasti!hahah

sebenarnya gmbar di atas telah dijadikan taruhan untuk contest terbaru iaitu KIDS & BABY PHOTO CONTEST, anjuran CIK SAFFIYAH!  : )


 jangan lupa tampal banner untuk join! : )

bagi sesiapa yang da lama follow daku, mybe kalian tahu bagaimana daku dengan dunia contest dulu..boleh kata semua contest nk join kn? hahaha..tapi ada tak sesiapa perasan, daku dah lama menyepi dari bergiat aktif dalam ber contest-montest ni? hhahaha..ala..taula takde siapa yang perasan, sebab daku bukan blogger top pun, macam CIK EMBUN! sobs! *lari kat katil, tutup muka dengan bantal busuk!* heheh ;p

pernah jugak berkali-kali terasa nk join secara aktif balik contest-contest baru ni..tapi tiap kali wujud je contest, mesti rasa nak tangguh-tangguh! last-last, tak sedar contest da smpai tarih luput! ceh!! padan muka kau elie! *booooo* ; D

tapi kali ni, lepas beberapa kali di TAG oleh beberapa BLOGGER yang daku tak ingat nama, daku da TEKAD untuk join jugak contest yang di TAG! kalau tak sekarang, CONFIRM contest ni akan diperam sampai berkulat dalam lappy! pastu, tgk-tgk pemenang da diumumkan, tanpa nama daku ada tercalon! padan muka kau untuk sekali lagi wahai elie! muahahhaahhaha! 

so, TERIMA KASIH kepada semua blogger yang tag daku untuk contest ni, and sorry sebab daku tak igt nama-nama kalian semua yang da tag daku tu!almaklumlah, umur semakin meningkat! hahha ;p

oke..bab gambar da settle! dan bila time utk TAG blogger lain sebanyak 8 org, kalian redi2 lah! daku bakal tag sesiapa saja, sebab daku memang jahat bila masuk bab-bab ni! :p


DONE tagging! : )

so kalian, tunggu apa lagi? Tahu tak yang hadiahnya cukup hebat!

earing dari lazo diamond jewellery. white gold  

hebat kan? hebat kan? ;p

so marilah join contest ni ramai-ramai! : )

bagi kalian yang rasa nk join, silakan masuk blog cik  SAFFIYAH! jangan lupa baca syarat-syarat dulu before join, takut nanti nama kalian tak tercalon pulak! sia-sialah usaha kalian tampal gambar kalian posing sexy waktu kecik-kecik dulu! haha : )

so gudluck semua! owh..dan gudluck untuk daku juga! :p

p/s: ada sesiapa tau yg daku gemuk siut waktu kecik-kecik?! teeheee :D

12 comments:

Marya Hana . said...

wah tenx tag kak yaya.

kene selongkar gambo lame ah ni..

little cart00n said...

kak yaya..
no problem la kak! :)

Hanz Lee said...

gamba atas tu gamba baby yg bakal menggegar dunia kan. :)

Heidi Shafiq said...

ish3.. kecik2 comel.. dah besar cantik pulak..

little cart00n said...

paan..
hoi!sengal kau!hahha

little cart00n said...

heidi shafiq..
yeke?hahah..time kasih!
tapi yang penting..comot masih ada!
hahah

aMyErInAiMiE said...

ayak! akak kene tag eh?hhehe..insya allah nnt akak join yer.bile tarikh tutup?

little cart00n said...

kak erin..
hahaha..
bukan akak selalu masuk contest ke?
heee..
join la..15 dis kot tarikh tutup..
:)

aMyErInAiMiE said...

mmg la.hehe.tp akak ngah bz ngn bazaar ni yang jd xde mud lg nk update blog. huhu..ok la camtu..nnt akak masuk..insya allah if xde pape yg menghalang.hee~

Leez LoOr ;p said...

tQ tag;p tp now bz kursus xdpt nak on9 lame :( lmbt lg kn tarikh tutup??

little cart00n said...

kak erin..
no bigie kak..
tke ur time ya..
ni utk fun je..
keje lebih penting..
heheh,, :)

little cart00n said...

leez..
its oke..
tke ur time..
closing date lmbat ag..
so dont wori sista! :)