Sunday, October 3, 2010

SILENT!

salam kalian..:)

HIDUP TAK SELALUNYA INDAH..

kadang2 DIA beri kita KEGEMBIRAAN..
kadang2.DIA hukum kita dengan TANGISAN..
tapi satu yang perlu ada dalam kehidupan..

BERSABAR DENGAN SEGALA YANG DUGAAN YANG DIBERIKAN!

*************************

minggu ini macam2 perkara terjadi..hitam putih kehidupan telah dirasai..kepenatan juga menjerat diri! tapi disebabkan line yang macam budus dan lappy yang nyawa2 ikan smpai dah xboleh nak on, daku dengan ini terpaksa berdiam diri dan menyepi dari bermesra dan bermanja2 dgn blog kesayangan..sampai followers pun sudah berkurangan..haish! T__T

tapi xmengapa, nanti bila segala nya sudah selesai, baru daku kembali hingar bungarkan blog little cartoon oke?

BIBIR MUNGIL YANG MERAH PERLU BERDIAM DIRI UNTUK SEKETIKA..

DAKU ADALAH SILENT READER SEMENTARA!
;)


untuk tidak terlepas dari membaca entry2 hot dari kalian semua..
daku akan menjadi SILENT READER untuk masa terdekat ini..;)

jadi sila jalankan misi MERINDUKAN LITTLE CARTOON ya?
;p

semoga kehidupan WARNA WARNI daku akan kembali seperti kepada keadaan asal..


**kebusy'an dgn asgment dan keadaan diri yang memenatkan telah membataskan peluang daku untuk bermesra di ALAM MAYA!**

p/s: kadang2 HITAM PUTIH lagi seronok dari warna warni..*bluekks!*

9 comments:

Daffien88 said...

biae la tu assingment ..hehhe..tak pa ade masa spend time ngan blog tao..

Daffien88 said...

pembetulan...*biase

cEro said...

takpe...elie tumpukan dulu kt study...
itu yg lagi penting...

koboys said...

btol2..focus stady k..menda2 lain tu sampingan je..k?
by tao x, dalam warna itam pon best tao sebenarny..warna putih lg best.cube by pk, kalo warne-warna dicantumkan, ia akan menghasilkan warna putih..soo warna putih tu adalah warna warni...ok?

soo jadilah putih.hehe

little cart00n said...

daffien..
hahha
sure2..:)

little cart00n said...

cero..
tulah..bz bangat ni..haish

little cart00n said...

syg..
hahhaa
warna putih hasilkan warna warni..macam belajar seni ngn by lak..hahha..
jom lukis2..:)

koboys said...

hahaha..jgn lawan lukis2 ngn syg.nnt by kalah.haha :P

little cart00n said...

syg..
ahh..cyg ada lec muke macam syg yg ajar cyg lukis2..
bluekk!! ;p