Sunday, October 24, 2010

SEMUA SEBAB SAYANG!

salam kalian.. : )

Kerana sayang..semuanya sanggup dikorbankan!

sebab tu dalam pepatah ada mengatakan..

LAUTAN API SANGGUP DIRENANGI!

hahahha..semua sebab apa? SAYANG punya pasal! heh!

dalam dialog filem melayu lama, selalu daku dengar ayat2 macam tu! zaman2 P Ramlee biasanya! tapi itu dalam filem!semua fantasi!kalau realilti? lagi drastik kot! kalau tak masakan ada gadis sanggup ikot laki seberang atau warga asing sampai ke luar negara, kawen kat sana, tanpa restu mak ayah sampai hilang kasih sayang keluarga? drastik kan?huhu..tu semua sebab apa? SAYANG punya pasal!

dan sebab sayang punya pasal jugak, daku dan noddy pergi dating semalam! uyeyyeyeye! *ini barulah topik entry ini sebenarnya!!* muahahahahha ; p

ke midvalley untuk bertemu selepas 13 hari bersua muka pada pertemuan lepas! wah! rasa macam da lama..tapi baru dua minggu rupanya! hahahha..dan walaupun dalam keadaan poket masing2 tengah kering kontang, tapi masih lagi mahu bertemu dan bermesra..semua sebab sayang punya pasal! hehehhe..

bila sudah dating, xtau nk buat apa!kalau mahu pergi boling, sah2 daku kalah! hahahha..nk pergi tmpat lain, semua tempat sudah pergi! sangat bosan! jadi?? pergi wayang, tgk movie THE OTHER GUYS! :)

amek tiket pukul 2 petang, dan time tu jam di tangan baru pukul 12 tgh hari..aduh! ada lagi 2 jam! pusing2 mid, tgk kedai itu dan ini sampai bosan! bila bosan..xtau nk pergi mana lagi! jadi MARI pergi makan!: ))
seronoknya dapat makan dgn kekasih hati dan borak smpai lupa diri! cakap pasal polan itu..polan ini..gelak tgk ragam budak kecik kat meja sebelah..dan bercakap pasal soal diri! wah! seronoknya bukan kepalang! nasib baik xsentuh soal politik! hahahhaha..

 the prince n the princes! ; )

masuk wayang dan enjoy the show! movie The Other Guys, owh cite lawak! hahah.. gelak sakan sampai lupa orang sebelah!hahahha..tapi terkedu dapat tgk THE ROCK pun belakon! dia hensem la..even scene dia tak sampai 20 minit!! haahha.. 

pas movie, jalan2 pusing mid lagi..sampai daku pening kepala tahap gaban! tekak sudah loya, macam nk muntah! terus ilang mood nk pusing2 mid bersama noddy! duduk di kerusi dan borak lagi..kepala yang pening makin menjadi..aduh..apa sudah jadi pada diri? nasib baik ada si noddy pujangga hati! langsung dibelikan daku panadol dan makan untuk kepentingan diri! : )) *eh..baru perasan macam pantun pun ada ayat ni!* hahhahha ; D

 igt gorges ke buat muka macam tu? hahahha

bila sudah petang, masing2 perlu pulang..nasib KTM tak penuh, so boleh la bernafas lega tanpa ada bau-bauan..tak macam waktu kami hendak pergi ke Mid! penuhnya macam tin sardin! sesak! dah tu pulak, KTM slow macam nk kehabisan bateri..sobs!kesian daku tgk budak2 kecik yg diangkut mak bapak dalam tu..terpaksa berhimpit2 dalam kepanasan.. : |

akan disimpan dalam KOTAK HATI dari si noddy! :)

naik tren sampai chan sow lin dan berpisah dengan noddy di situ..btw, thank god, masing2 selamat sampai umah tanpa jadi apa2..hehehhe...jadi..berdating semalam masih dalam mood seronok walaupun keadaan diri xberapa best! tapi kan dah kata sebab sayang! :p

THANKS UNTUK HARI SEMALAM NODDY! ; )

 i love you ever and ever! <3

mungkin betul lah kata orang,

KALAU SAYANG, SEMUANYA INDAH!

hahahhaha..itu kalau sayang..kalau tak sayang, macam mana bunyinya kn? *garu kepala!* phew~

p/s:  sayang pada noddy..cinta lebih pada DIA di atas! : )

18 comments:

art said...

;-)hehhe

lan_ax said...

huh.. sy pn di mid valley smlm tgk wyg.. =_='
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

little cart00n said...

art..
senyum itu sedekah ya? :p

little cart00n said...

ian..
owh ya?
xjumpa kami ke smlm?hahha

cEro said...

suka ayat last..
'sayang pada noddy..cinta lebih pada DIA di atas! : )'

keep it up girl..

little cart00n said...

cEro..
jgn tiru ayat tu!
ahhaha

btw..thx bro! :)

Coco said...

kalau sayang semuanya indah. kalau xsayang smuanya buat rasa nk muntah. ;P

little cart00n said...

coco..
btul la tu..tapi nasib baik sayang!hahha

g0m0k9enDek said...

hepy 4 u~ nak kuar cam kamu juge!

little cart00n said...

gemokpendek..
ajaklah kekasih hati kua macam elie!
hehehe...
btw thx tau! :)

tfa_purpleclover said...

dating untuk kali ke brapa ni?

Sophie Al-yahya said...

huhuhu..
sekarang banyak org post entry yg suweet2 je..huhu..

little cart00n said...

tpah..
ke 48!uyeyeye! :)
kau bila lagi nk date?
cpt2 tau! :)

little cart00n said...

sophie..
hahha..sebab elie jiwang karat!
heee..
sophie pun sme je..
sweet mweet! ;)

koboys said...

saaayyyaaaanngggg pada kamu jugak bucuk!!!..cian die demam time 2..skang da elok.n exam time.caiyok2.

Princessa FatinDanea Alvarosa said...

romantisnya elie n noddy...
selamat berbahagia.
untung la tgok wyg... huhu

little cart00n said...

syg..
sayang kamu lebih la bubu!!! :)

love u soo much by!! <3

little cart00n said...

atin..
heheh..i'allah..
doakan elie n noddy ya?hehe

ajak lah ery tgk wayang ngn atin :)