Thursday, October 7, 2010

SEMAKIN BERWARNA WARNI..

salam kalian..:)

selepas seminggu berperang dengan asgments, 
sekarang baru boleh tersenyum riang seperti gambar di bawah!

 ;))
nampak tak betapa riangnya senyuman daku selepas SEPARUH dari asgnment da settle!

HOORAAYY!! ;D

sabtu lepas..selepas kepenatan yang teramat dengan segala asgments, daku perlu menjadi Talent untuk video EXPERIMENTAL arahan seorang rakan, EKIN pelajar seni layar..masuk sem ini, hampir 10 video sudah daku bantu rakan2 untuk shoot video mereka..dan hasilnya.. 

SANGAT PUAS! 
 *walaupun penat tahap gaban! :))

dan experimnetal, kalian tau apekah maksudnya?? nnt kalian google sndri ye? daku ada byk cerita mau cerita pada kalian, xe masa nk google maksud experimental..hahhaha..tp yang pasti..EXPERIMENTAL adalah satu bentuk karya yang daku akan pening kepala kalo daku tonton..sebab? tak paham ape!pernah dahulu daku pernah sampai nk termuntah bile tontonnya!!muahahahha ;p

tapi sbgi blogger yang 'rajin' berkongsi info dgn followersnya, daku ada contoh EXPERIMENTAL, hasil dari hari tu..mari lihat kalian paham atau tidak? ;D

kalian tau ape maksud epal itu? ia sperti dara seorang gadis, dan darah itu seperti daranya yang sdah pecah..wah...mendalam maksudnya baii!!! ;))

jadi, sebagai talent kali ni, memerlukan daku memberikan pose dahulu sebelum shoot.dan dalam shoot, memerlukan daku bergelak ketawa dan tersenyum riang!waduh!ponat mulut den nak senyum sampai telinga..hahhaha...

muke tayang gigi!!

 senyum senget si minah sengal!;p

 amek kau! nk sgt daku gelak!kan dah hilang ayu!booo!!

 oke..ni mmg ayu! I LOIKE! ;p

 faveret pitca!!

tapi sayangnya, segala proses pada hari itu, dirakam dalam bentuk video..dan daku tidak mendapat kebenaran dari pengarah experimental kali ni utk postkan video tersebut..memandangkan video belum dipublishkan lagi..jadi xdptlah daku berkongsi dgn kalian video itu dlm entry kali ni..mybe nxt time bile sudah mendapat kebenaran dari tuan director, baru daku share dgn kalian ye..jadi..IM SORI..;)

selepas berpanas dan menyiapkan scenes yang memerlukan daku bermain dgn kamera, kami bergerak ke GIANT utk bergumbira!wah!mmg ini yang daku nanti2kan selepas otak kepenatan menghadap asgnments!warghh!!jadi mari kita ENJOY!;D

 Representing..MIA, ELIE..EKIN..

 the comot, the princess n the director! ;))

 we r GORGES nok!!

  yg tgh tu...gedik ttbe!!bluekk!

HOUSEMATE! mia, elie, nad! :))

 G-gie! ;)

Berjalan di GIANT, tidaklah sebosan yang disangkakan! jgn pandang GIANT xde pape oke?daku dpt membeli barang2 peribadi, mengenyangkan perut di KFC dan cuci mata dgn segala barang2 cantik..hehe..:)

 pedulikan mulut yang muncung mcm itik tu!hehe
GIRLS DAY OUT!!

hari itu, sangat seronok!dapat bermesra bersama camera, membantu rakan menjadi talent, berjalan dan bergembira bersama mereka di sekeliling! wah! terasa BEBAS SEKEJAP utk asgments!heheh..thx kepada mereka yang bergermbira bersama daku pada hari itu! :))

GADISz!!  
*YEAY..dapat pengang DSLR!!* :)

TERIMA KASIH JUGA PADA EKIN, si TUAN DIRECTOR!
 kami geng gosip! ;p

dan rasanya hari-hari daku semakin berwarna warni selepas hari itu! 

SYUKUR! ;))

mata sembab! tapi nk gak bergambar!
*sbenarnya nk tunjuk BUNGA kat kepala tu! daku baru beli kat GIANT!*

p/s: mata sembab pun, daku masih CANTIK bukan? ;))

12 comments:

cEro said...

lepas ni kalo dh publish, kongsi laa video tu, nak tgk!!!
ye ye ye???

Marya Hana . said...

kak yaya suke pic 1st tu ,
sumpah cute :)

si karut. said...

kau happy la tu?haha!

Hanz Lee said...

dah berjaya dah ko dalam bidang seni kan...hehe

tfa_purpleclover said...

nak tengok vdeo.nak tengok vdeo.hehehe
btw, tahniah la da tak dibelenggu dengan esaimen.hahaha

Daffien88 said...

hepy betoi nampak...wawawa....ni mesti jalan2 lepas habis assingment la katakan

little cart00n said...

cero..
harusahelie kongsikan :)

little cart00n said...

kak yaya..
hahha..
skarang xcute ke?
hehhe

little cart00n said...

amar..
mestilah happy..
bluekk!

little cart00n said...

paan..
aku mahu sentiasa berjaya!
wekk!geli aku nok!

little cart00n said...

tpah..
tggu dapat permision!hee

little cart00n said...

daffien..
blom abis asgment la..
sementara je ni!
hehehe