Friday, October 8, 2010

SEHELAI KURUNG PUTIH...

salam kalian..;)

seorang kekasih pasti saja mahu bersama kekasihnya ke mana2 saja..

nanti barulah di katakan seperti merpati dua sejoli ataupun belangkas! ;)


kalo semua wanita mahu bersama kekasih mereka walau di mana2 saja, begitu juga daku!  noddy mengajak daku untuk hadir ke hari konvonya di UPNM pada ahad ini..dan daku..pasti saja mahu melihat noddy daku berkonvo! pasti senang bila dapat melihat seorang kekasih berpakaian lengkap berwarna putih mendapat sijil di atas pentas!;)

apatah lagi bukan senang mahu ke UPNM seorang diri..nak2 lagi mahu melihat ramai askar2 di sana mendapat sijil dan berjalan bagai seorang WIRA! heheh.. :D


bila sudah di ajak ke konvonya, daku sudah berkira2 mahu mencari baju apa yang sesuai untuk di pakai pada majlis itu..tapi kata noddy, dia mahukan daku berpakaian kurung putih!

BY PAKAI LAH BAJU PUTIH..
 BOLEH SAMA NGN SAYANG! ;P

wahh!!! mana pulak daku nak cari baju kurung putih?!bile berfikir2..rasanya ada satu baju kurung putih yang daku sangkutkan kat almari besi kolej ni!baju tu cantik, tapi ada masalah! cuba kalian lihat!


MACAM BAJU TUNANG SAJA?!! : |

baju kurung putih tu daku guna masa event FAKULTI TERBUKA di puncak! kawan2 semua kata baju tu macam baju tunang, bukannya baju raya! dan bila da ramai sgt tye sama ada itu baju raya ke berapa, daku katakan saja..

NI BAJU TUNANGLAH! ;P

 simple n nice! ;)

baju tu jelah satu2nya baju putih yang ada dalam almari daku! satu baju yang simple dgn manik2 biru dan pink, mmg sgt sesuai utk daku pakai kalau nk bertunang atau akad nikah!*YES!da gatal!* ehehe..


dan takkan nak pakai baju putih ni ke konvo noddy ahad ni? silap aribulan, orang kata daku nk pergi majlis tunang pulak!bukannya tgk boyfren konvo!haish!!mungkin macam nilah ponmpuan, nk pilih baju pun susah! 

KUSUTLAH! : |

nasib baik esok balik umah! rasanya daku kena selongkar balik baju2 dalam almari besi kat umah tu..semata2 nak g konvo noddy! wah!semangat gile bai! muahahahah! ;p

tapi sebenarnya sekarang daku sudah demam!mungkin gara2 xcukup rehat atau kepenatan terlampau! takut xlarat nk menapak g UPNM je nanti! kalian doakan daku cpt sembuh! menangislah daku kalo xdpt g tgk noddy konvo!!wargh!!! ;((

p/s: ada baju putih kat umah, tapi baju kawen umi dulu! boleh ke pakai? ;p

12 comments:

liyana aziz said...

mesti baju kurung ek?? heeeeeeeee... suka baju kurung ni.. cbe mintak pendapat noddy first..

aMyErInAiMiE said...

hehehe...amboii..siap nk pakai baju kawin ummi die ek???hehe..
xdela elie...xmacam bju tunang la.bju tunang manede bunge2 warna warni ni.mesti bling2 lace sume..hehe..xpe2..akak nmpk nnt akak xkate bju tunang punye...kot?! :P

akak pakai bju n jeans jela kot.bf akak dh konvo dh pun rtu.hehe

Syida Shukor said...

bestnya ! you pakai je baju tu . mesti nampak sweet :D

ehh btw , i pun pergi upnm ahad ni ! :D

Daffien88 said...

wawawa..bukan main dressing ye....:)

cEro said...

UPNM mmg dkat dgn umah aku, konvo diorg 10Okt ni yg first, kan??
Alaa, jgn stress psal baju sgt..
yg penting bukan baju ape, tp sape yg datang...
kan kan kan???

little cart00n said...

yana..
harus baju kurung kot..
nnt kena tye noddy baju kaler ape b4 confirm kan!hehhe

little cart00n said...

kak erin..
macam xjadi pakai bju putih je..nnt malu je..hehehe..

ala..bf akak senior..;p

little cart00n said...

syida..
macam nk g tunang la..huhu..
eh..ur bf pun UPNM ek?jumpe kita tgur k? ;)

little cart00n said...

daffien..
hahaha...harus2..;)

little cart00n said...

cero..
hahhaha..
yup2..yg 1st punye..hehhe
tulah..xyah serabut kn?
datang jadi tukang support je pun oke..;D

tfa_purpleclover said...

say congrats to mirul oke!

and dun forget to publish post nnt.

nak tengok gamba2

little cart00n said...

tpah..
no probs babe :)