Sunday, October 17, 2010

MEMORI SEMESTER 3...

salam kalian..:)

setiap semester pasti akan ada gambar yang bakal di simpan untuk koleksi peribadi setiap pelajar!lepas da snap sne sini pakai spe2 punya camera, masing2 bawak pendrive masing2 pergi collect gmbar dari polan tu dan polan ni..hah! macam tu lah daku!hahaha..

kalo masa semester 1 dlu, seronok je dapat tgkap gmbar ngn dak2 kelas kat pondok usang yang hanya menunggu saat untuk roboh!nasib baik kitorg ni satu kelas 19 org je..kalo lebih sikit jumlahnya, rasanya mmg xselamat utk buat fotoshoot time tu.. haish! *mintak simpang!*

SEM 1..Julai-Nov 09

semester 2 pulak, mmg seronok dpt naik bukit utk PHOTOSHOOT dan BERMAIN TEPUNG untuk menyambut birthday KASSIM time tu..dgn tema kalerful, macam2 kaler, macam2 ragam sume kua ari tu..sumpah best! daku tak tipu! ;p

SEM 2..Jan..April 10

dan bila masuk sem 3, photoshoot yang bermula dari outdoor pada sem2 lepas, terus bertukar menjadi indoor! apa kes?! kalo sem2 dulu dpt bergambar di luar kelas, siap naik bukit bagai, tahun ni..disbbkan kesibukan yang macam G**PANG, mmg xde time utk kami, student penulisan seni layar berseronok di luar kelas..dan photoshoot untuk sem ni jugak TIADA! : |

Nasib baik dapat bergmbar kelas waktu PARTY KELAS BEL minggu lepas..kurang2nya, ada jugaklah memori utk SEMESTER 3 ni..FUUHHH!1000 kali nasib baik... : )

sem 3..Julai-Nov 10

daku baru berkira2 nk berposing sakan di luar kelas macam semester 1 dulu..hahaha..siap ada angin2 yang meniup rambut bagai..woo..time tu mmg muke inesen sume! gila2 suma xkuar abis2an ag..junior la katakan...hahha

rambut terbang tu yang mahal time sem 1!hihi ; p

dan di semester 2, berposing sexy di atas bukit..gambar sumpah cun melecun! ye r..dah kata guna DSLR, JAMUT punye.mmg superb la gmbar!..hahaha..dan sekali lagi daku baru berangan2 nk posing maut mcm dulu..tapi xdpt eh..hahahha..

Malaysian Model wannabe??! PENDEK!! : |

tapi sem ni, even posing ala2 sopan dlm kelas kat party bel pun da kira okelah labu..daripada xde langsung..ye r, tak kan dpn lec nk berposing maut siap tonggeng na dan sini..ye dak?haha..berdiri tegak macam tiang bendera pun cukuplah..asal muka masuk gmbar! itu yang penting! hahha ; p
peace mmg sentiasa akan menyelamatkan keadaanlah!kan2?

seronoknya bergambar dalam kelas, kitorg xperlu berpanas..berpeluh2..paling contra..boleh makan ag! kumpul duit siap sorg rm5..tapau DOMINOS dan dapat KFC free,mmg kesedapan menjilat jari la wa ckp lu!confirm la masing2 senyap bila dpt makan!hahha : P

makan time!

dan walaupun gambar xbyk macam sem2 lepas, yang jumlahnya hampir 700 keping..tapi kami dpt bersma2 bergembira!itu yang sebaiknya!ye lah..sem 3 pun da nk berakhir..sedar xsedar..ttbe da nk smpi penghujung sem!hah..mana sempat nk pk photoshoot bagai..dapt berkumpul satu kelas tu supposed bersyukur berkali gnda la kn? ; )

the MATES! : )

bila sudah berkumpul..gelak ketawa pastinya senang dirasakan! xperlu nk suram2..sbb bukan senang kami sekelas nk bergelak sakan! time2 macam tu jugaklah segala jenis 'PEEL' keluar!hah.time ni jugaklah untuk candid mandid!muahahhahhaa..
 
the selenge..the gossiper..n..the stalker! 
damn! we gotta candid!!! :D

bila dapat berkumpul beramai2..kalo tiadanya hiburan, mmg tak masuk akal..paling tidak, pastinya menyanyikan sesuatu untuk halwa telinga bersama! 5 daripada mereka menyanyi riang..dan seorang dari mereka, rap! wa..tak sangka pelajar2 skrip juga boleh menyanyi! sdap pulak tu suara mereka! hihi.. : ))

the lec, n the singers! : p

berkumpul bersama untuk satu jumlah pelajar yang kecil bukanlah mudah seperti yg difikirkan!19 org dgn macam2 ragam..tapi syukur..dalam 19-19 org tu..kami masih lagi teguh walaupun seringkali wujudnya masalah dalam kelas dan kadangkala hampir putusnya tali satu persahabatan tersebut!..tapi satu yang mmg patut dipanjatkan kesyukuran ialah..kami satu2 nya kelas yg kekal utuh dari sem 1 hingga sekrang..belum ada lagi yang berhenti mahupun diberhentikan dari belajar!alhamdulillah! : ))

tgk..ini antara ragam yang ada..baling kacang masuk mulut! ; P

sekarang semeter 3 sudah di penghujungnya.. kelas dan segala2nya sudah selesai..study week juga sudah bermula..hanya menghitung hari nk berperang dengan kertas exam di final nnt..owh tidak!!harapnya semua akan berjalan lancar..semoga daku dan rakan2 penulisan seni layar akan berjaya di medan perang nnt..dan semoga muka2 yang sama akan daku jumpa dalam kelas semester depan! I'Allah..

Tolong Ya Allah..jgn ada yang berhenti mahupun diberhentikan belajar! Amin.. : ))

btw..sebelum berakhirnya semester 3, memori sudah tercipta..daku sudah completekan segala asgment yang menyakitkan hati..dan i'allah..selamat berada dalam simpanan lecturer!hihi..haih..xsangguplah nk simpan lama2..otak dan segala organ dalaman daku sudah lama tercedera dalam perang asgnment ni!hahah..kalo lama2 dibiarkan pun, boleh kena virus yang membunuh!muahahhaha..

Alhamdulillah..daku kini sudah FREE!!! uyeyeyeyeyye! : p

DONE!! : )

DOAKAN DAKU BERJAYA DI FINAL EXAM YA?! ; P

p/s: semester 3 penuh warna warni! : ))

20 comments:

lan_ax said...

wah.. lapar sungguh mamat yg rambut cacak tu..
http://duitlama2u.blogspot.com/

4umyfans said...

entry elie kali ni menyentuh perasaan hary... and even budak-budak kelas kita jugak...
amin atas segala doa anda itu...

yea, hary harith juga bersyukur atas segala yang kita lalui, kita masih utuh untuk bersama sehingga ke sem 3 ni...

mudah-mudahan, sem depan, ada lagi photosho0t naa...
yeayy! haha... : )

little cart00n said...

ian..
dia perut naga!hahha

little cart00n said...

heri..
tu lah..bersyukur sgt sbb kita bertahan..:)
i'allah...kita semua lulus semua subjek..chaiyok2 ct112~ :))

Amanda said...

wah. comel juga ye. hihi

little cart00n said...

kak mand..
comel sentiasa!hihi

Hanz Lee said...

untungle sume da siap...leh berehat-rehat di umah mengemaskini blog....hehe

si karut. said...

hensem nya aku :)

little cart00n said...

paan..
hahah..untung la..mmg tu yg ak tunggu2..kemaskini blog!hoyeah! ;p

little cart00n said...

amar..
abg ko lagi hensem la! ;p

I.A. said...

"This is not the end, this is not the beginning. Just a voice like a riot rocking every revision. Would you listen to the tone to the violent rhythm, and though the words sounds steady, something empty's within 'em. We say 'yeah'! Fists flying up in the air. Like we're holding on something that's invisible there. 'Cause we're living at the pain and the fear, until we dead it, forget it; let it all disappear."

ni rap hari tu.
:)

little cart00n said...

iki..

aku rasa nk joget pulak bila kau rap ni..haish!hahah

I.A. said...

let's bounce to the beat, baby! :D

e-z said...

ili...

bila kali terakhir anda perbaharui cukai lidah dan insurans mulut anda??

hahaha..

niway! sayang ampa suma adik2 dan kakak aku... :PP

little cart00n said...

iki..
ko nak ajar aku masuk kelab ke apa?
muahahaha

little cart00n said...

ez..
aisey..xigtlah bila last memperbaharui cukai dan insurans mulut..muahahhaha..

dlm kelas ada kakak utk disayang ez ke?
macam ez yg paling tua je??
hahhaha ;p

Aimi Amira said...

semester tersibuk (:

little cart00n said...

aimi..
agak la..
tp ntah2 sem dpn ag sibuk!
phew~

cik arnab said...

nice shoot.. gmbr yg menarik..pose yg baik..hhehe..teringt lak kenangan cik arnab..hhuhu

little cart00n said...

cik arnab..
hahaha..
dulu2 bergambar seronok..:)