Saturday, October 9, 2010

LELAKI YANG DALAM HATI ADA TAMAN

salam kalian..:)

Berbisik di dasar hati,
bertanyakan pada diri,
tentang kekasih..
tentang cinta..

******************

lirik lagu Jeslina Hasyim yang bertajuk KU INTAI CINTA DALAM RAHSIA ini pastinya akan kedengaran setiap kali kalian  masuk ke blog daku..btol bukan?


bagi mereka yang jarang dengar lagu ini, mungkin akan terbuai seketika dgn lirik-lirik puitisnya..masakan tidak? di pertengahan lagu itu liriknya sangat membuai rasa!

Putusnya di dalam hati..
tak mungkin bencantum lagi,
Ku intai cinta dalam rahsia
dan airmata...

daku sudah mendengar setiap komen dari mereka yang bergelar kalian..rata2 berkata mereka sukakan lagu ini..baik wanita mahupun lelaki!ohhh??? LELAKI??btol kah ini? atau daku sedang bermimpi??!;p

seorang rakan , KASIM [bukan nama sebenar] pernah memberitahu kepada seorang lagi rakan, MEON [bukan nama sebenar]..

AKU BUKAK BLOG DIA, BUKAN BACA PUN..DENGAR LAGU JE!

*dia merujuk kepada Elie!*

dan sesekali pernah juga terdengar MEON menyanikan lagu ini di dalam kelas!heheh,..pernah juga MEON memberikan cadangan pada daku tentang lagu ini..katanya..

ELIE, APA KATA HANG RECORD SUARA KAMI BERDUA, 
THEN HANG POST DALAM BLOG HANG!

*kami merujuk kepada MEON dan KASIM!*

dan dari situ daku sedar akan sesuatu..

MEREKA LELAKI YANG DALAM HATI ADA TAMAN!
; p

igtkan gadis2 saja yang layan lagu jiwang macam ni..tak sangka pulak MEON dan KASIM sama2 layan lagu jiwang! Jeslina Hasyim pulak tu! pergh!!! ; ))

MACHO...tapi sebenarnya mereka..
LELAKI YANG DALAM HATI ADA TAMAN! ;)

dan selepas wajah blog daku berubah dari yang lama ke baru, daku diberitahu oleh KASIM akan lagu ini bila didengari bnyk kali, akan menjadi boring!

 wajah lama..BORING!! : |

tapi tak mengapa..daku mengerti..dan kini daku sedang berusaha mencari lagu baru untuk halwa telinga kalian semua..kalau blog sudah baru, lagu pun pastinya mahu baru..tak gitu? ;)

wajah baru! comel kan?

so amacam??kalian sokong ke kalau blog daku bertukar lagu baru?? ;p

**MEON n KASIM, jangan marah ah..niat daku nak promote blog korang je!!; ))*

PEACE SEMUA!<3

p/s: daku suka lagu jiwang lama2..MELETUPSS!

18 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

hu3,lagu 2 top jugak dlu 2.. ^_*

little cart00n said...

aleen..
tulah..meletup kan?
dats y la the boys suke!hehe

Hanz Lee said...

kassim tu sebijik cam aku...hehe
btw...new look blog ko nie cantik...:)

little cart00n said...

paan....
sebijik sejiban kan?
kembar tak seiras kot..;p

btw..thx! ko 1st puji blog aku cantik! ;))

aMyErInAiMiE said...

waahhh!! cantik2! akak suke blog baru elie! waaa..mentang2 la esok nk pakai bju putih...;p

c u esok! knal ke muke akak?;p

Daffien88 said...

mak aih...perubahan yang drastik kat blog elie ni...awawawa....baru la menawan blog ni...bagus bagus... nice layout mcmni....:)

lyadyana said...

aritu mse jln blk dr kuliah npk elie ade photoshoot ngn member yg len,kt blkang blok3..upload la gmbr tuh..teringin nak tgk idea yg smart jgk ;)

little cart00n said...

kak erin..
hahha..xjd pakai baju putih kot..
heheh..
i'allah..kenal ke tidak, belakang kira..ada rezeki, kita jumpe esok..:)

little cart00n said...

daffien..
b4 ni xcantik ek?wawawa...
hahaha..thx btw..

little cart00n said...

lyadyana..
da uplod seten gmbar je..yg lain record..t ada rezki, elie masuk kan dalam blog k..:)

tfa_purpleclover said...

nice layout.

cam mat saleh nye taste.hehe

psst: aku pon ske lagu ni..tak jemu2.lagi2 kalo ade yg men piano lagu ni.hehehe

little cart00n said...

tpah..
hahaha..aku minah melayu lah..
sori babe..aku da tukar!gagagga

aMyErInAiMiE said...

hehe.ok.insya allah~

little cart00n said...

kak erin..
;))

cEro said...

elie, aku suka layout baru...
tp lagu dulu lg layan..
heheheh

little cart00n said...

cero..
hahaha..thx bro..
tapi dorg kata lagu dulu da boring..huhu

sugar2 kapas strawberry said...

terigt dlu2..lagu ni pemes kot.hehehe

little cart00n said...

sugar2..
haha..itu dulu..;P