Sunday, October 17, 2010

CROWNE PLAZA MUTIARA..

salam kalian..: )

Jika dapat makan di restoran ala-ala Jepun, pasti menyeronokkan!

nak2 lagi jika dapat bersama keluarga tersayang!
 Perasaan pastinya bahagia! : D

Semalam, Umi sudah membawa anak2 daranya untuk makan makanan Jepun dan bergembira di Kuala Lumpur! Hey2..bukan senang mahu melihat daku dan umi serta kakya keluar bersama tao!hahhaa..

A Guide To Japan! : )

Owh..sangat seronok bila dpt ke tempat makan yang suasananya cantik dan selesa! mmg sangat sesuai utk mereka yang inginkan ketenangan setelah otak kepenatan bekerja utk assignment dan kerja2 di universiti!

Awesome! 

LoveLy! : )

dengan suasana yang mewah serta penuh warna warni juga amat selesa untuk menenangkan jiwa dan raga bagi mereka2 yang sedang LARA!!huwaaa!!tapi xpe..sambil makan, sambil menikmati panorama yang hebat..sememangnya satu perasaan yang sukar ditafsirkan! *wah! ayat kau Elie!* muahahhaahah ;p


konon2 dpt pegang bunga SAKURA! padahal~~

dan paling best, kalian dapat makan sebanyak mana kalian mahu, hanya dgn RM50++..semua dari air tangan chef2 hebat dan pastilah semuanya kesedapan! baik dari WESTERN mahupun Masakan Melayu Asli! : ))

yummy!! ; p

dapat berjalan sakan bersama wanita2 hebat dalam hidup daku, semestinya satu hari yang menyeronokkan! bukan senang kami dpt spent time bersama! nk2 lagi umi yang WORKAHOLIC, dan daku serta kakya yg jauh dari rumah serta kesibukan sebagai student! phew!!

WANITA ZAMAN INI!! : )

Sista-sista!

pose kaki sebegitu ada TRICKS utk buat peha kelihatan 'COMEY!' ; p

saat2 indah juga adalah time utk dikongsi bersama mereka yang tersayang!

Hot Ladies! : )

wah..sangat menyeronokkan bukan?

jadi apa kata kalian merasainya sendiri dengan membawa pacar2 kalian atau keluarga tersayang ke PLANTER'S INN untuk mendapatkan hiburan seisi keluarga..kurang2 nya kalian dpt berkongsi kegembiraan kalian dgn mereka..sgt bahagia kalian tahu! : )

THANKS to PLANTER'S INN : ))

Bagi kalian yang tidak mempunyai transport untuk ke sana, kalian tidak perlu risau dan gundah gulana..kerana ia terletak di tgh2 kota! kalau tidak mahu naik LRT sehingga ke stesen SULTAN ISMAIL, kalian boleh menaiki MONORAIL, dan berhenti di stesen RAJA CHULAN..seterusnya menapak sikit untuk ke CROWE PLAZA MUTIARA, KUALA LUMPUR! mudah bukan? : D

Penyambut tetamu tidak bergaji! Bluekk!!

Daku sudah mengajak Noddy untuk berdating di Planters' Inn juga! hanya tunggu masa utk kami bercuti utk dating bersama..dan mana tahu, ada rezeki, dptlah kami bergmbar mesra di depan air pancut di hadapan Crowne Plaza Mutiara tu! Hoyeah!! :p

weeehaaa!! 

PLANTERS' INN..TUNGGU DAKU dan NODDY!! :p

p/s: Seluar Belang yang daku pakai tu, Umi punya masa zaman mudanya dulu! hihi.. : D

16 comments:

tiefazatie said...

agaknya tenet ifa sot kali nie..adeh..xjmp smix dah nie..jd lmbt loading nie..haha..adoi la..

tiefazatie said...

neway best makanan itu!

little cart00n said...

tiefazatie..
hihi..slow2..line jem!haha

little cart00n said...

tiefazatie..
mmg best!puas makan!
;p

Syida Shukor said...

bakal dating kat sana juga ! :P

little cart00n said...

syida..
jom2..best kot dating kat sana! :)

Daffien88 said...

apan nak komen tang makanan... sedapppp nyeee

little cart00n said...

apan..
ajak lah gadis di sebelah makan bndalah tu..sedap! :)

aleen aiden said...

yosh,makanan die nampak mabeles!

little cart00n said...

aleen
mmg mabeles..jilat jari yao!!;p

cEro said...

elie, air liur meleleh tgk makanan sdap...
btw, seluar elie comel..serius!!

little cart00n said...

cero..
kasi kesat air liur tu bro!
suar umi dulu la..hihi..
retro kot!;p

SyerAgh said...

pinjam sluar~~

little cart00n said...

syeragh..
boleh..no hal la..
saiz 26!muat x? ;p

koboys said...

jom mandi pool kat crown plaza.(cm xde kaitan je.)hahaha

little cart00n said...

syg..
jauhnya nk mandi pool..
smpai kat crown plaza perginya!
hahaha