Wednesday, September 1, 2010

NOTIS DI HARI JADI NODDY!

salam kalian..:)

HARI NI HARI JADI NODDY!!

kepada SAYANG..

SELAMAT HARI JADI, SAYANG!:)

sempena hari jadi kamu hari ni, daku sudah buatkan kad birthday untuk kamu! walaupun daku tahu ia tidak secantik mana, tapi daku sudah berusaha membuatkannya menjadi secantik dan sebaik yg mungkin! walau tidak secantik mana, daku mahu kamu simpan kerana ia dari LITTLE CARTOON kamu..:)


dan sempena hari jadi kamu juga, daku sudah belikan hadiah untuk kamu..:))..mungkin ia tidak sehebat dan semahal mana..tapi ia mungkin hadiah yg lebih baik dari hadiah yg daku berikan pada kamu utk last yer..heee..daku harap kamu simpan dan gunekan ia sebaik mungkin..sbb..ia hadiah dari LITTLE CARTOON kamu..:)


dan sempena har jadi kamu juga,..daku sudah mengimpikan untuk menjadi orang yang pertama mengucapkan SELAMAT HARI JADI kepada kamu sayang..smlm, daku menahan ngantok yang amat semata2 mahu menunggu detik jam 12 untuk menjadi orang pertama yang mengucapkan SELAMAT HARI JADI dan menyanyikan BIRTHDAY SONG kepada kamu..walaupun daku tahu suara daku tidaklah sesedap suara DATUK SITI NURHALIZA!heee...:D

dan setelah tibenya tepat jam 12..thank god! daku berjaya menjadi org yg pertama mengucapkan SELAMAT HARI JADI kepada kamu sayang..:))*yabedabeduuu!!*

tapi sayang seribu kali sayang..kamu tidak gembira..:(( kamu kata kamu penat..dan tiada mood untuk semalam..:( daku paham..tugas kamu di sana menjadikan kamu sentiasa penat..dan mungkin daku sudah mengganggu waktu rehat kamu..daku mohon maaf untuk itu sayang..:(..

dan panggilan jam 12 dari daku utk kamu, hanya bertujuan untuk  menjadi orang yg pertama mengucapkan menyanyikan lagu SELAMAT HARI JADI kepada kamu yang tersayang..dan mungkin kerana kamu terlampau penat dgn kehidupan di sana,menjadikan kamu berkelakuan seperti smlm..:(

tapi xmengapa sayang..daku oke dgn situasi itu walau hati kecilku sedikit sebanyak terguris dek kerana kamu seperti ketiadaan mood untuk melayan daku..:( dan daku tidak menyalahkan kamu..kamu juga sudah meminta maaf dari daku kerana kejadian tidak diundang semalam..hurmmm..mungkin daku juga terlalu mengada2 untuk mendapatkan perhatian dari kamu, sehingga terlupa waktu rehat kamu..maaf sekali lagi sayang..:((

dan sempena hari jadi kamu yang ke 22 kali ini, daku mahu mengucapkan...

SELAMAT HARI JADI yang ke 22 SAYANG..:)

SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI OLEH ALLAH SWT..
SEMOGA DIPERMUDAHKAN PERJALANAN DI DUNIA DAN AKHIRAT..
ALL THE BEST IN WHAT EVER YOU DO SAYANG..:)


tapi sayang..walau kita berjauhan, daku mahu kamu tahu bahawa..

DAKU HANYA CINTA, SAYANG, DAN RINDU
PADA KAMU SEORANG, SAYANG..

jgn lupe bahawa daku akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kamu dan sentiasa menyokong kamu dalam setiap ape yang kamu lakukan..i'allah..daku akan sentiasa bersama kamu sampai syurga!..:)

I LOVE YOU SOO MUCH SAYANG..:))


SELAMAT HARI JADI, AMIRULNAIM..:)

p/s: daku sentiasa berusaha menjadi kekasih yang terbaik!!:D

4 comments:

enyheartsdiamond said...

wahhh! sweetnyaaa dalrlinggg! i taktau lah nak buat surprise macam mana utk birthday khong akan datang :|

little cart00n said...

eny..
masak lah untuk khong!hee..
jom blaja ngn i masak..nk x?heee

koboys said...

by...thanx 4 present n wish n care n love n everything...

tp sory sgt2 4 dat day k??
sume da normal kn??

heeee... i love u soo much buck!!!

little cart00n said...

syg,.
its oke beby..
jgn lupe pakai hadiah cyg bg tu k?
i love u soo much tao!remember that!<3