Tuesday, September 21, 2010

MUNGKIN AKAN 'TER' BOTAK!

salam kalian..:)

kelas sudah kembali seperti sedia kala..dan asgments semakin bertambah!sekarang sudah bertimbun..dan kejap lagi bakal menjadi BUKIT BUKAU yg menutupi badan kecik daku!haish!


Minggu ni, sume asgment da nk kena submit! dalam kepala otak daku sekarang ni, da xpikir pape dah..yg daku tau cume nk pikir mana satu asgments daku nk stat dulu!hahahha..dan idea utk segala asgments yg duk terperap lama2 kat dalam kepala otak ni, mungkin bakal jadi KULAT kalo xdikeluarkan!

STRESS!!! T__T

dan kalo ari2 daku stress macam ni, rasanya lama2 daku boleh jadi BOTAK tau!huuuhuhu...


TIDAKK!!!

nanti kalo ada entry2 dari daku yg rasanya termasuk cerita pasal rambut semakin nipis atau keguguran, kalian paham2 sendirilah ye..kenapa ia jadi macam tu!bukan sebab daku cabut rambut!tapi sume sbb asignments yg tah bila nk siap!haish!! ;(

p/s: tapi kadang2 botak pun OKAY kot, xyah nk sikat2 rambut time g clas! ;p

8 comments:

Daffien88 said...

hahha..tak kenai la kalo hang botak...hbs la..tak tao la....

cEro said...

pompuan botak hot laa...
tp tak tau laa kalo elie botak...
hehehehe

tfa_purpleclover said...

yeahhhh botak! dan ASET tu akan menyerlahh!!hahaha

enyheartsdiamond said...

botak tu seksi tau :D

little cart00n said...

daffien88..
hahha..kenal la/.pipi masih ada maa..hahhaha ;p

little cart00n said...

cero..
kalo elie botak pun mesti hot punye!!haaha

little cart00n said...

tpah..
kalo aku botak, rasanyua aset pipi akan lebih menyerlah berbanding kepala!hahhaa

little cart00n said...

eby..
tapi elie suka kalo ada rambut..
ada rambut lagi seksi..botak macam lagi seksa je!hahah