Wednesday, September 8, 2010

CONTEST I LOVE PINK..

salam kalian..:)

bile baca tajuk entry saja sudah tau yg daku akan post entry pasal contest!!hehee..yup2..kali ni time utk CONTEST I LOVE PINK ..di anjurkan oleh PINKY PIXIE..


pada spe2 yg sentiasa follow entry daku, CONFIRM2 tao yg daku da lama x masuk contest..last contest daku masuk..is..CONTEST MATA MENAWAN.ala..contest yg daku masuk xmenang tu..hahhaha...*semua contest yg daku masuk pun, mana penah menang bai!*hahahha..:p

oke..rasanya, contest kali ni sesuai utk para penggemar kaler pink!ikotkan daku ni bukanlah seorang peninat setia pada pink!kalo tgk gmbar2 dalam lappy pun, xbyk gmbar yg daku dgn baju pink..sbb, IM NOT A PINK LOVER...heee..daku ag prefer hijau..sbb hijau itu menawan!..hahha..

tapi disbbkan tuan punye contest ni suke pink, daku haruslah ikot kehendaknya, dgn postkan mbar PINK IN KALER kalo nk menang!kn2?xgitu PINKY PIXIE?heeee..*ini bukan sesi bodek oke?*hihih..

dan gambar yg dipertaruhkan ialah...
:
:
:
:
:
:
:
:

TARAAA!!


oke..pedulikan daku yg dalam keadaan senget dalam gmbar di atas..hahhaha..tu macam nk promote ape tah kan?muahahhaha...btw..kalo kalian tgk gmbar di atas, cube teka daku di mana time tu.hahha..

alkisah gmbar ini ketika daku di PAVILION..berdating sakan dgn si Noddy..:) time ni rasanya Chinese New Year kot..sbb tu adanya bunge2 cantik kaler pink..tapi bunge plastik je tu..jangan tertipu oke?heee..dan daku xpasal2 jadi model xbergaji pada si noddy yg menjadi photografer daku utk hari tu..maka terjadilah gmbar daku yg dalam keadaan senget tu..tapi sesenget2 daku..cantik pulak gmbar ni kn?hahahha..

so amacam?gambar cukup syarat kn?senget ke tegak macam tiang bendera ke..janji ada pink..muaahaahha..kalian2 di luar sna yg sukakan pink, tunggu ape lagi?mari ramai2 meriahkan CONTEST I LOVE PINK ni!!kata org THE MORE..THE MERIAH!*eh..ye ke?*heheh..
dan hadiah yg utk pemenang sgt menarik tau..spe tau menang,kalo menang, boleh tambah duit raya!!itu yg seronok tu!!uyeyeyeyey!!:D

so GUDLUCK pada kalian yg da join contest ni..sme juga daku!!heee..:)

dan pada cik PINKY PIXIE..elie nk duit duit raya tu boleh?heee..:)

p/s: pink is too sweet 4 girls like me!:D

6 comments:

enyheartsdiamond said...

goodluck dear! gambar tu lawa! nice outfit jugaaa <3

little cart00n said...

eny..
baju tu rm 10 je tao!ehhee:)

koboys said...

mst la lawa..tgk la sape yg jd photografer.ahah

little cart00n said...

syg..
spe tah photografer bucuk tu..hahaha

Pinky Pixie said...

comel. teehee..
thanx join.
selamat hari raya =)

little cart00n said...

pinky pixie..
thx babe..
jgn lupe masuk kan nama elie dlm list tao!!hehehe:D