Tuesday, September 14, 2010

BERPERANG DENGAN FANTASI!

salam kalian..:)

dalam entry lepas, daku sedang mencari idea utk asgment FANTASI..masih igt?kalo da lupe,terbukti kalian sume sudah TUA!!muahahha..:p..jadi marilah rajin2 kan diri membaca entry sebelum ini yg memerlukan daku untuk BERFANTASI!..:))

setelah berperang dgn mental utk smlm dan hari ini, daku da slow2 try utk gambarkan macam mana karakter utk watak daku tu..hah!watak hero daku tu perlulah ada ciri2 SEDAP MATA MEMANDANG, BERCITA2 TINGGI tapi PELIK??eh..da hensem2, tapi kenapa PELIK??

sbb kononnya daku nk wat cite ala2 SUPERMAN! kalian sume tgk, SUPERMAN  hensem, boleh terbang pulak tu..tapi sayangnya..dia pelik!kalo x, kenapa dia pakai spender kat luar?dah la pakai spender kat lua, kaler merah yg menyakitkan mata pulak tu!haish!!sah2 hilang akal! :D

 kalo pakai macam ni g jumpa mak mertua, SAH kena reject!!

tapi bile daku stat pk jalan cite utk wat cite ala2 superman, macam xbest la pulak!ada sangkut sana sangkut sini!haish!!rasanya macam xkan menjadi je cite ala2 SUPERMAN daku tu!huhu..cancel terus idea!adoi!!!

sekarang sudah SERABUUUUTTTTS!!paham x ape itu serabuts?daku sendiri xpaham ape maksud serabut sebenarnya!tgk dalam kamus dewan yg setebal 600++ helai mukasurat pun xjumpa ape maksud serabut tu!cet!! dah terpaksa cari idea lain!lec kata kalo rasa xboleh buat cite tu, tukar cite lain!

tapi nk buat macam mana kalo da duduk kat umah, tergaru sana, tergaru sini..tertonggeng sana, tertonggeng sini..idea xsamapi2..penat da daku tunggu! da macam sakai da daku kat umah ni tau!haiyakk!!!jgn sampai daku hantuk kepala kat dinding udahlah!!wawaawaa!!


tapi selalu kalo daku tgh stress tahap gaban, pesan umi salu berjoget sakan dlm kepala otak daku..

BUAT SLOW2 KERJA TU..MESTI BOLEH! :)

noddy pun salu cakap ngn daku yg senget ni..

BUKAN SENANG NAK SENANG! :D

wah!xsangka daku sentiasa ada supporters di belakang rupenya!heheh..

TIME KASIH SEMUA! ;-)

dgn adanya semangat dari mereka di sekeliling daku ni, i'alah daku boleh buat asgments dgn jayanya! EVEN slowmotion macam siput vavi berjalan!muahahaha..:)

jadi kalian, mari ramai2 turun padang bawak pasukan sorak utk beri sokongan pada elie!*amboi!!*hahha..semua doakan daku berjaya peperangan dgn asgments ni k?heheh

GO ELIE!!YOU CAN DO IT!! :))

 MR ENERGIZER pun sokong kau lah, Elie!muahahha :p

p/s: mahu termuntah daku dgn asgments yg terlampau ni!blueekks!

10 comments:

syAzAnA said...

chaiyok dear. u can do it! wee~

little cart00n said...

syazana..
bole2..time kasih! :)

Hanz Lee said...

slow2 kayuh...ko mesti bole Ili :)
jgn jd cam aku...hahaha

little cart00n said...

paan..
hoit!mcm kenal je ayat bawah tu!ahhaha..

thx 4 the SLOW2 KAYUH!:D

cEro said...

aku budak sains...
jadi, assignment dgn tajuk FANTASI memang membuatkan aku garu kepala..
hahahahahaha

little cart00n said...

cero..
bukan garu kepala je..nk muntah da ni!!wawaaa
xreti lah nk berfantasi ni!!:((

enyheartsdiamond said...

goodluck dearrrr! <3

enyheartsdiamond said...

org cakap, eny pandai berfantasi <3

little cart00n said...

eny..
thx babe :))

little cart00n said...

eny..
meh la ajar elie!xreti la nk berfantasi ni!!hish!