Sunday, September 26, 2010

26 SEPTEMBER 2010

salam kalian..:)

26 SEPTEMBER 2010..

SAYANG..
semalam kita bersama..
hari ini kita bercinta..
esok..lusa..entah apa..
tapi kau satu tiada dua..

AKU CINTA KAU SELAMANYA..



HAPPY 2nd ANNYVERSARRY TO US SAYANG! ;)

**************************

26 SEPTEMBER 2010..

alhamdulillah.ke hadrat DIA daku bersyukur atas segala yang dikurniakan..;)
Hari ini, genap sudah daku dan noddy bersama selama 2 tahun..SYUKUR!;))

dua tahun bersama..xsangka begitu pantas masa berlalu..daku rasa mcm semalam baru daku kenal dan bertemu noddy..hahhah..tup tap..hari ni da dua tahun bersama..ALHAMDULILLAH..:)

dua tahun, bukan satu tempoh yang sekejap pada daku..kami sudah berkongsi pahit manis kehidupan dalam tempoh dua tahun ini..huh!nak2 lagi..bercinta dgn jarak jauh! sorang kat laut, sorang kat darat..haih!penat tau tak!tapi Tuhan masih lagi izinkan kami untuk bersama..Syukur dgn segala nikmatnya..:)

selama dua tahun percintaaan ini, kami gembira dgn hitam putih kehidupan kami..susah senang kami bersama..dan dalam tempoh dua tahun ini juga, kami baru berdating sebanyak 46 kali!rasa mcm da byk kali, rupnya belum cecah angka 50 lagi!hish!muahhaha..

dan dalam 46 kali bertemu dan bersua muka, byk perkara kami dah lakukan untuk kegembiraan bersama!contohnya..

daku dan noddy sudah berjalan sakan dan bergembira di PULAU PANGKOR

 
berkongsi duit untuk bermain2 di GENTING HIGHLANDS!

bergurau mesra di saat berdating!


adat orang bersama..bila seorang susah,seorang lagi membantu..bila di sana menangis, di sini turut menangis..sangat seronok bila susah senang dapat dikongsikan bersama mereka yang tersayang..dan kami juga mahukan keadaan begitu!berperang bersama dalam tawa dan duka..kata orang..

BERAT SAMA DIPIKUL, RINGAN SAMA DI JINJING!;)

tempoh dua tahun juga bukan sahaja saat gembira dikongsi bersama..bergaduh itu pastinya ada!nak2 lagi bila tidak bertemu untuk tempoh yang lama..tapi kata org, LUMRAH KEHIDUPAN! hidup bersama, masing2 perlukan KEPERCAYAAN!kalo x, bila2 masa akan TERTEWAS di tengah jalan!*mintak simpang!*huhu..

pada sesiapa yang follow entry2 daku dari dulu, pastinya tahu macam mana kisah2 daku bersama noddy ini..bergaduh, bermesra dan ketawa gembira..semua sudah tercoret dalam kamus hidup seorang little cartoon..:)

kepada kamu sayang..

TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA..

SEMOGA HUBUNGAN INI KEKAL SEHINGGA 
DENYUTAN NADI DAN HEMBUSAN NAFAS TERAKHIR KITA..

DAKU SAYANG..CINTA..DAN RINDU KAMU SAMPAI SYURGA!
 

pada daku..

SEMOGA SENTIASA SETIA DAN BERUSAHA MENJADI 
KEKASIH YANG BAIK KEPADA AMIRULNAIM!

sebab kata NODDY sang pencinta.,

Dan pada kalian di luar sana...

doakan kami berdua bahagia selama2nya..ada rezeki, doakan cepat kompang dipalu dan kami cepat ber'nasi minyak'!hehe..panjang umur,cepat pula kami beranak pinak!muahahaha..;) *gatei noo!!!*hee..

 SEMOGA SI MERAH AKAN SENTIASA BERSAMA SI HITAM! ;)

**Noddy kini sedang bercamping di dlm hutan! daku xdpt on fon dgn dia utk wish birthday kami! terpaksa daku tunggu dia kua utan selasa ni utk bergayut lama-lama! wawawawaw :((..**

p/s: AMIRULNAIM!!<3

20 comments:

tfa_purpleclover said...

haisy! budak ni.esaimen melambak sempat ag update blog.hehehehe
HAPPY 2ND ANNIVERSARY SYG, smoga ko ngn mirul berkekalan sampai ke jinjang pelamin. nak makan nasi minyak dari kau.hehehe
p/s: gayut nanti2 ye, tgu die kuar hutan.hehehe.jgn sdeyh2 oke!

little cart00n said...

tpah..
blog itu harus..esaimen itu wajib!muahahaha!;p

ko doakan aku la ye..ada rezeki, adalah nasi minyak dr aku n mirul..:)

p/s: nk tgu selasa baru dia kua utan..berjanggut aku!!;p

tfa_purpleclover said...

glad that kau 2nd anniversary, aku lak gado ngan dia.sobsobsob=.=

stakat slase je.sabar la syg. =.=

little cart00n said...

tpah..
lor??gado?bukan smlm bukan oke je?

aku mmg bersabar, yang oit..:)

tfa_purpleclover said...

smlm oke, mlm td x oke smp skg.bia laaa.mls nk pk

little cart00n said...

tpah..xpayah pk kalo macam tu..nnt serabuts!!

liyana aziz said...

si oren sentiasa mendoakan si merah/si hijau/si biru tua dan si hitam bahagia selamanya.. =)

little cart00n said...

yana..
time kasih oren!
semoga oren juga berbahgia bersama cik yus di sana.. :)

cEro said...

smoga bahagia selamanya...
beb, tak teringat nak langsung ke??
hahha

little cart00n said...

cero..
nk langsung?hahah..
lek lu bro..
slow2 baru speed..
hahha

Daffien88 said...

Semoga berkekalan hingga ke anak cucu tao..jaga relationship tu elok2... nanti pastikan kami semua dapat kad jemputan....

little cart00n said...

daffien88..
haruslah menjaga..:)
doakan yang terbaik utk elie n noddy ye..
yang tang kad jemputan tu..i'allah..ada rezeki, adalah jemputan..:)

Lelaki Ini said...

besh2!!!
tahniah!!!

little cart00n said...

lelaki ini..
time kasih! ;)

enyheartsdiamond said...

i'm happy for you :')

koboys said...

beby...selamat ulang tahun ke 2 untuk kite.hehe..lame da kn??tp rase cam baru kapel je.hehe..semoge Allah berkati kite :)amin..

semoge kite kekal selamanye..
sory ari 2 line xclear, xdpt nk wish.hehe..nnt jmpe kite sambut ok?hehe..dtg tao konvo 1ohb ni..hehe

little cart00n said...

eny..
thx babe :)
doakan i oke?

little cart00n said...

sayang..
selamat hari jadi utk kita juga by..:)
mahu kawen dgn kamu!!:)
doakan kita dpt bersamanya..
cyg nk kawen ngn by!!hee
amin :)

jom celebret!heee:D

konvo by,cyg nk dtg!!tunggu time konvo by oke?

koboys said...

dtg,..jgn xdtg.hehe

little cart00n said...

syg..
da dtg kn?heheh