Monday, July 5, 2010

WELCOME SEMESTER 3!!!

Salam kalian..:)

ESOK...semester 3 akan bermula!!maka dgn ini daku akan berperang dgn buku-buku yg MUNGKIN dan PASTI memberatkan kepala kecikku!!hahahah..

jgn igt student penulisan xpakai buku tebal2!:D

semester 3..wow..gile cepat masa blah!mcm xsgka skrg daku da bergelar siswi UiTM di tahun 2!*YES!jadi senior da!*heheh..kalo igt2 balik, rasa mcm smlm baru daku terkedek2 bawak borang2 nk berdaftar sbgai siswi UITM..tp tgk skrg, da sem 3..waaa...masa mmg jeles ngn daku!hahha..dan masuk sem baru ni,means ada lebih kurang 1 1/2 tahun lagi utk habiskan Diploma ni..huhu..dan dalam masa 1 1/2 tahun ni jugaklah daku akan berperang dgn mental dan fizikal utk menghasilkan senaskah skrip!*erk..nk wat skrip kena pakai fizikal ke?*hehehe..

dah naik sem 3 ni.. 4 sure daku akan berhadapan dgn segala jenis subjek yg MUNGKIN boleh buat daku sakit jantung..sakit gastrik..sakit hati..sakit mata dan paling penting..SAKIT OTAK!!*itu mmg daku pasti!*hahah..

mcm awal semester2 lepas, daku igtkan nk jdi budak penulisan ni senang..xde nk stress2 bagai..masa tu boleh la nk berlagak kat student2 yg kena study pecah otak..konon nk kata..

"aku budak penulisan..belajar senang..mana nk pecah otak..
sakit jantung..nangis2 stress bile blaja!"

"SUBJEK AKU SENANG!!"

itu awal2 sem!!tp bile da stat tulis skrip..RUPENYA!!!..TENG..TENG..TENG!!!!*jgn biarkan diri anda diselubungi misteri!*hahha..

dan disbbkan itu, masa dua sem lepas, daku sudah mengeluarkan air mata ketensionan semasa proses nk menyiapkan skrip2 drama, filem dan teater!!bukan air mata je..maki hamun pun mmg WAJIB terkeluar sme time buat kerja!*maaflah..mulut daku kadangnya ada bisa!*hehhe...nk2 lagi kalo idea yg ditunggu2 xkunjung tiba..mmg laju bibir mungil ni menyebut perkataan HARAM tu!heee...*ELIE!!sila jaga perilaku anda!umi marah anak gadisnya mencarut!*heheh

so, bile tgk2 subjek utk sem 3 ni, daku perlu redikan mental daku utk segala kemungkinan!kalo disuruh daku merajinkan diri..mmg daku AKAN merajinkan diri..mcm subjek sem lepas, bpe kali muke daku ni masuk library,smata2 nk study subjek RESEARCH WRITING!mmg rajin gile daku bukak segala buku yg ada!!jd, sem ni pun, kalo ada KILLER SUBJEK,confirm2 daku akan masuk Library utk tye pakcik google!hehe..*jgn nnt kau blogwalking kat lib sudah!*haha..tp masalahnya daku ni..kalo menghadap buku lama2,nnt lain jadinya!last2 buku yg baca daku!!hahaha*SILA jgn tiru perangai daku ini di rumah!*hehe:D

jgn tertipu dgn budak yg BAJET rajin ni!hehe

mata kau kat buku..tp otak kau pk nasi koboy kat kandang kn elie?

tp sem ni, ada rasa xsabar nk belajar, ada rasa xredi lagi..dan sebenarnya ada mcm2 rasa dalam kepala otak ni!tp kalo xsuke nk masuk study balik pun, still kena pergi..sbb TERPAKSA!jadi, relakan sje la diri ni utk menjadi bahan eksperimen para LECTURER!heee...

nasib baik ptg td da berdaftar sebagai student sem baru..so da xyah risau ape da!utk berdftar pulak,kena bawak 3 gmbar utk dijadikan tatapan org ramai kat u tu nnt..*almaklumlah..org yg perasan cantik, msti nk tayang gmbar!*hahaha..dan aritu baru g amek gmbar baru sbb gmbar lama cdnya da patah!daku letak dlm purse!*ape jadah letak cd gmbar dlm purse?!*hahhaa..

kalian nk tgk gmbar daku?xperlu kot..sbb xcantik!huuu..pp daku time tu naik gile!!haha..tp walau xcantik pun, daku nk gak tunjuk!!hahahha....kalian sudah bersedia?*drum sound plish!*hehe

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

TARAAA!!!

gemuk!!wawawawa!!!

bile sume bnda penting da settle, daftar sudah, barang bawak naik sudah..skrg, hanya perlu redi je utk sem baru esok!ESOK?!!waaargh!!gile kentang!!daku xpuas cuti lagi la bai!!!wawawaaaa!!*jeles ngn mereka yg still cuti lagi!*grrrr!!

so, pasni..kalo daku xblogwalking di blog kalian2 seperti selalu tu, maksudnya daku BUSY la k?*jgn salahkan lec yg bg byk asgment!*hahaha..tp kalian jgn risau, sbb dlm satu minggu tu, sure daku akan update blog little cartoon k?hhehehe..

jadi..mari ramai2 wish daku GUDLUCK utk semester baru ni!!!hahah

budak bacin ni da masuk sem 3 bai!!!*bangga!*haha

owh SHIT!!daku da kena tdo!!jam sudah hmpir 1 pagi!!esok da nk kena bangun pagi..ada kelas!!wargh!!!STRESS!!*ceyt!blom pape lagi kau da stress!ape punye budak!*hahha..tulah..kalo berbloging, mmg xreti nk kejap2!hahaha..

so kita jumpe dlm entry lain k kalian?see yaa!:))

p/s: ada x lecturer hensem utk sem baru ni?:D

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

same goes with me..aha.sem 3 gak.da jd senior tuk budak fist year.kekekekke

Alan said...

best wooo jadi student..xyah pening kepala pk kerja

koboys said...

by...good luck 4 ur new sem.heheh.
blaja bebaek.heee..xmo tensen2..syg aD kalo by tensen2 ok?

stady smart ok?xmo noty2.i love u soooo much.ingt 2..

xoxo...syg

little cart00n said...

sugar..
hahha..mari kita regging!!hahaha

little cart00n said...

alan..
hahhaa..skrg ye r best..nnt2 lain jadinya..hahha

little cart00n said...

syg..
thx by..support cyg selalu..syg pun xmo stress2 kat sne k..igt cyg salu tao!!
cyg xnk noty!!..i love u soo much k..remember dat!

xoxo..i mis u a lot!:(