Saturday, June 12, 2010

WORLD CUP FEVER!!!

salam kalian..:)

worlcup da bermula!!!yehaaa!!=))

mana kaki2 bola smua?sila angkat bulu ketiak!!*euwwww..geli2!*hahaha...*perhatian elie..bahasa2 kasar tidak dibenarkan disini kecuali jika emosi tidak stabil!*hahahha..




kalo ckp pasal bola, msti mamat2 kat kedai mamak dok melangut dpn tv smbil kunyah roti canai ngn capati..dorg mana main tgk bola kat umah..katanya xde FEEL!!hahhaha..*ceyt!padahal tkut mak kat umah bising asik dok dpn tv je..kata mak, baik g mengaji kat surau!*hahhaha..

kalo nk ikotkan, tgk bola kat mana2 pun sme je..cume surrounding je yg lain..kat rumah ke, kedai mamak ke, warung tepi jalan ke..sme je..org jerit2 jugak..kalo pasang tv kat surau pun, lepas solat isyak, confirm2 pak imam pun nk join kn?xsalah kalo pak imam nk tgk bola kn?*pak imam pun ada je yg kaki bola kn?*setuju dgn daku?itu yg jadi kat area umah daku time THOMAS CUP..pak imam pun ikot join tgk Lee Chong Wei lawan Lin Dan!hahhaha..*pak imam umah daku rock abis!!*hahaha..

dan bile bercakap pasal bola, org kata lelaki je dok minat..abis pompuan, xde yg minat bola? dulu org tua2 kata, kalo org pompuan, baik dok umah, jaga anak..then dok dapur, masak nasi..xyah nk layan2 bola bagai..itu sume keje org laki..tp itu dulu..sekarang? zaman da berubah la bai..skrg ni, pompuan sume da teror main bola..kalo tgk bola, boleh jugak melangut dpn tv smbil kunyah cikedis then jerit GOAL!!!kadang2 lelaki pun kalah bile dgr jerita Goal dr para wanita!hahahah...buktinya, kalo kat mana2 pun, bukan lelaki je yg tgk bola kat mamak, pompuan pun ada..siap hembus2 asap busuk lagi sbelum dan selepas jerit GOAL!!..kalian paham maksud daku?*opsssii...jgn terasa pada mereka yg menghembus bau2an itu*heee...

dan bile tibe je musim bola,daku pun adalah salah sorg yg akan dok layan match2 hebat dr negara2 yg bertanding!hahahha..walaupun daku bukannya seorang yg tegar dalam bermain bola, tp daku xdelah berkaki PENGKANG kalo disuruh menggelecek bola!hahah..boleh je main bola..=))..dulu daku salu je join futsal kat skolah n siap leh goal lagi!!*fuiyoo..elie sgt hebat oke?*hahaha..xpercaya?lantak kalian la!hahha..

dan setiap kali musim bola, daku akan bergelar penyokong kuat ENGLAND!kalo dulu tgk england main, sure jerit2 smbil maki2 kalo dorg xgoal!,.*macamlah dorg dgr daku jerit kn?*hahah..Team England ramai player best2..even org kata Brazil ke team lain lagi hebat, daku peduli ape??lain org lain minat oke?*Malaysia ttp di hati!*hehhe..then dorg hensem2 lak tu..dats y daku sokong England!haahha*noddy, sila jgn marah..kamu lagi hensem!*hahaha..

huiyooo!!daku ada jersi!jgn marah!!hahah

daku England! kakya Brazil!

dan kalian tao x, masa daku tulis entry ni, team korea tgh lawan greece..korea tgh lead! 1-0!!fuiyoo!!!kalo daku ckp pasal korea, sure2 la yg menyokong dorg ialah org2 kat umah daku!!umi..kakya..makcik..kazen2 sume gile korea..*daku pun kadang2 join jugak!*heee..

penyokong2 korea!!hahah

fuiyoo!! 1-0 sudah!!go2 korea!!=)

daku ni sokong gak team2 asia..contoh korea lah..kalo Malaysia ada, cnfirm2 la daku sokong!!kalo malaysia masuk, buat kat africa pun, nk je daku pergi!!cume fulus tarak je!!*mimpi sudah!!*hahhaha

comel gile!!!ada sesiapa nk bg free kat daku bndalah ni?hahah

aiseyman..daku da nk kena siap plak..umi da bising..jap g kena g kenduri doa selamat kat umah pakcik!heheh..umi kata, bola2 jugak..tiang agama jgn lupe..:)

nnt daku update lagi pasal daku dmm bola ek?heee...kalian tunggu!!btw..daku tgh tunggu englang nk lawan..tp bile ek?hahaha..*ceyt!!kata penyokong england, tp jadual match pun xhafal, ape kes?!!*hahha

budak sengal ni sokong england!kalian sokong spe?:)

p/s: noddy!!jom tgk bola kat mamak sme2!! :)

8 comments:

tfa_purpleclover said...

tak suka bola

sekian ,
terima kasih
hahaha

Kuwe said...

aku menyokong team yang orang selalu ketepikan.



netherland akan memberikan saingan biarpun tak menang tahun ni.

little cart00n said...

tpah..
xsuke leh dok diam2 k..hahha

little cart00n said...

kuwe,.
hahah..ya2..tp netherland kuat jugak la..plus ada ruud van nistelrooy..heee :)

SheY PuLL said...

lawa baju...nak pinjam buleh dak?

little cart00n said...

epul..
pinjam xboleh..beli boleh la..hahaha..ili jual..murah je bro..:)

koboys8888 said...

jom2 tgk same2.heeee

little cart00n said...

syg..
tunggu dia cuti baru leh tgk sme2..huhu