Monday, June 14, 2010

TIME KASIH MY MAGNET!

Salam kalian..:)

hari ni berjoget sakan daku kat blog2 kalian semua..:) asyik baca entry2 baru then tglkan jejak kat chatbox, pastu berjoget ke hulu kehilir lagi..sgt seronok daku baca entry2 kalian semua..tgk gmbar2 semua..wah..senang hati la!!*perhatian..ini bukan sesi membodek ye!*heee...

lepas da penat berblogwalking, daku bukak dashboard, nmpak my magnet, YANA ada buat entry baru..dia sudah kena dapat award ke dua la!!waaaa...sangat bertuah dia kali ni..mule2 dpt award dari daku..2nd award pun dia sudah dpt dlm hari yg sme la!!*jeles2!*hehhe..

baca entry dari yana..tgk2, yana sudah kasi daku award jugak la!!yabedabeduuu!!!hepi teramat ni!!!daku sudah dapat award yg kedua!!ni yg mule nk senyum smpi telinga ni!!*gigi daku cantik ye utk senyum lebar..harap maklum!*=)))


haaa..award kali ni ialah BEAUTIFUL BLOGGER AWARD!!tgk pada tjuk award..nmpaknya award tu adalah untuk blogger..dan kalo blogger, means daku lah..mksudnya award ni menunjukkan daku cantik la ye?*argh..elie perasan sudah!*hahahhaa..

1- thanks to person who gave u the award and link the person..
time kasih yana sbb bg elie award ni!!suke hati bangat ni!!sgt berbangga dgn award yg diberikan tao!!*sumpah xtipu!!*heheh..kalo lepas ni yana dpt award lagi, sila2 kongsi dgn elie ye?*alamak!muke xmalu!!*hahha

2- spread the words to 15 bloggers who u like n u think their blogs are awesome!
- ju juliet
- tipah..
- iki ali..
- mereka2 yg syg daku, sila amek award ni!!:)

3- 7 thing about u..
- i love my noddy!*i mis u la syg!*
- wedges lover!!*spe2 nk teman daku beli wedges baru!*
- say no to ALCOHOL, DRUGS, SMOKES! *sila jgn berani cube bnda2 ni dpn daku!*
- poskad collector *ada sesiapa nk pergi oversea?daku nk kirim poscard ye!*
- kids lover *sememangnya daku sgt penyayang*:)
- manje..cheerful..caring..comel lote..cantik..n bla3..*adus,.perasan sudah!*
- askrem fans!*sundae plish!*

dan dgn ini diumumkan daku adalah penerima award BEAUTIFUL BLOGGER utk kali ni!yahuuu!!!*excited terlebis sdah!*time kasih yana, kerana sudi bg award ni kepada magnetnya!*sudah rindu tahap gaban pada yana!*hee..

kami magnet..sentiasa bersama..:)

p/s: sedang tunggu award yg seterusnya..*ceyt!mcm lah ada org nk bg!*hahah

4 comments:

liyana aziz said...

ur welcomeeee =)

koboys8888 said...

sy bg kamu the best gf ever.hahaha :)

little cart00n said...

yana..
syg kamu la darling!:)

little cart00n said...

syg,,
wah..beruntung la sy jd gf kamu..dpt award best gf ever..:)
time kasih intan payung..:D