Monday, June 28, 2010

NODDY..KTM DAN DOT DOT DOT..

Salam kalian..:)

hari ni..mood utk berblogwalking sudah kembali seperti sedia kala..*YAHUU!!* demam daku sudah reda..SYUKUR!:) mungkin berkat dr doa kalian semua agaknya..time kasih kepada yg mendoakan kesejahteraan daku ye?DIA sje dpt balas jasa kalian semua!!i'allah..:))

oke..entry ni berkaitan semalam..hee..jln2 bersama noddy di MID!da lama xberdating di Mid!last pergi ngn kakya..tu pun bukan utk berdating!ala..kan da cite dlm entry dulu..nnt kalian rajin2kan diri utk klik entry di MID dulu k?*ceyt!mcm la kau glamor sgt org nk baca setiap entry dlm blog kau kn elie?*booo...hehe..:D

sbnarnya malas nk tulis pnjang2..tp daku cnfirm..daku akan TER tulis panjang2 jugak dlm entry2 daku..*kalo mmg dasar budak rajin..macam ni lah!!*heheh..tp xpelah kot kalo daku tulis panjang2 pun..sbb ini blog daku yg punye..kalian sendiri yg rajin nk membaca entry dari daku kn?bukan salah daku kalo kalian boring!hahahha..*jgn marah!!nnt cpt tua!!*teheee..:p

janji ngn noddy nk jumpe pukul 10 lebeh di BANDAR TASIK SELATAN..tp dia da smpi b4 10..dan daku time tu baru nk kua umah!!..*punye laju daku siap2 kat umah tu sbb tkut dia tunggu lama!!*haha..then tunggu tren, naik tren smbil jalan terkedek2..daku smpi pukul 10 lebeh..b4 tu msj dr noddy da masuk byk kali..tye da smpi mana..hah..hampir buat moodnya hilang utk keluar sbb tunggu daku lama2..heeee..*sori ye awak!!saya ni mmg kadang2 slow motion sket!*hehehe...

smpi2..tgk muke dia da masam kena panas matahari!heee...daku paham la..dia kena tunggu lama..*sori sekali lagi awak!*heee..then naik teksi dan trus gerak ke MID..dlm teksi..masing2 senyap..dia diam..daku pun xtao nk ckp ape!*boleh pulak beku time tu!selalu byk ckp!bluekks!*..dan pakcik driver tu..jgn ckplah sepinya!!radio pulak main lagu lama!aduh!*ttbe daku teringat zaman UJI RASHID ngn HAIL AMER!*hehe..igtkan smpi bile nk diam.. tp nasib baik trun teksi dia berckp..*thank god!daku xkena marah!uyeyeye!!*hehe..

beli tiket wayang..tgk movie pukul 12..cite THE LEGEND IS BORN,IPMAN..oke..sgt best!!:)..daku xnk wat review filem ni..kalian nk tao..g wayang, tgk sendiri k?*umi ckp, JGN JADI PEMALAS!*hahaha..maksudnya??....TENG..TENG..TENG....:D

bukti daku da IP MAN tgk oke?:D

abis movie, berjalan beli barang2 keperluan diri..then baru pk makan..ala..seperti bese, kalo nk makan, masti ada masalah!!hehee..kami xsuke makan FAST FOOD! sbb..BORING!!huuu...so ke foodcourt...tp masalah jugak...paham2 la makanan kat mid...sume mahal2!daku xsuke tao!*mahal xsemestinya sedap!*hehe..pk punye pk nk makan ape..ttbe teringatkan demam yg semakin baik..kata umi..kalo nk elok seleseme, elok makan sup..jadi..daku makan je mihun fishbol sup!dan noddy..mi kari..itu mmg feveretnya kalo mkn kat foodcourt mid..*nnt daku nk belajar masak mi kari ngn chef kat MID tu la!*hahaha

ini elie punye!!walaupun xde tulis nma daku kat situ!

nmpak tak daun kat atas tu? spe makan, bole jd cpt lupe!
*PERHATIAN!ini betul2!bukan tipu2!*

makan dgn penuh tertib, satu amalan mulia..:D

berjalan ke sana sini, mencari kasut si noddy!katanya kasut sukannya sudah rosak, jadi..kalo nk cari kasut, xkn masuk kedai jual beg kn?mesti lah ke kedai kasut..hahah..mencari yg murah je sbb xnk lari bajet..*murah tu kadang2 lagi elok dr yg mahal kn?!*hee..dan dpt satu kasut, masuk la kedai ni dan itu...*kami mmg xreti penat!*hehe..

smlm..2-2 demam sbnrnya..tp kan 2-2 gatal nk kua jugak.hihi...jadi seorang sudah pening kepala..noddy la tu..masuk watson ke guardian tah..beli panadol sekotak..*ambik ko!!sekotak tao!jgn main2!*ahhah..da beli panadol, xkn nk sorok dlm beg je kn?daku paksa dia makan, sbb tau kalo xpaksa, msti dia xmakan..simpan je dlm loker, buat koleksi!*kadang2, daku ni garang!eh..cup2..bukan kadang2..mmg selalu!*hahaha..dan selalunya daku mmg sentiasa berusaha menjadi gf yg baik!!*ini mmg kes perasan sendiri!*bluekkk!!:p

muke kami yg sdg demam..:(

daku tu tgh DEMAM SENYUMAN!hehe..

da jalan sne sini, kaki pun da penat..*woit!xreti nk balik?*haha..tgk jam da pukul 5..noddy kena balik utk barisnya pulak!*haih..jadi abg sojar mmg byk baris oke!*hehe..katanya nk trus masuk UPNM, so smlm daku terpaksa balik naik ktm sorg2..lepas noddy balik naik teksi bersama seorang rakan, bergeraklah daku ke KTM seorang diri..*weh..daku da besar,kena pandai berdikari!!*hehehe..

oke..ini cerita daku naik ktm lepas da anta noddy kepada kawannya..*wah!mcm anta anak ke sekolah pulak daku rasa!*hehehe..

daku pergi kaunter tiket, beli tiket ke BANDAR TASIK SELATAN [BTS]..tp bile da beli tiket ke BTS, daku pulak xtao nk turun tangga mana!!hahahha..satu tangga mghala ke KL SENTRAL, satu lagi ke SEREMBAN..haik??mana satu ni??oke..otak blank kejap..tp bile tgk student2 UPNM ramai turun tangga SEREMBAN, daku main redah je lah ikot dorg..sbb confirm2 dorg turun BTS sme mcm daku!hahaha..tp sbb xnk bg kantoi xtao jln, daku buat2 main henfon jap sebelum follow dorg dari belakang!wakakakakakkaka!!!*buatnya dorg g tempat lain semalam, menangis xberlagu daku smlm!!*hahaha..

tunggu KTM satu hal!then SESAK mcm SARDIN!!daku mmg menyampah kalo naik KTM ramai2..sbb kena berhimpit bagai, then macam2 bau daku dapat bau..EVEN hidung tgh sumbat dek FLU smlm!!huhuu..

konon smlm nk test2 la nakk koc wanita sje, tp da ramai2..kalian igt daku yg kecik kemetot ni boleh ke nmpak mana satu koc utk wanita or lelaki?..mmg harapan la!!..tp bile da terperasan..daku tgk..bukan wanita je yg masuk..yg perasan wanita pun ada!!hahahha...

arahan tgh berwarna merah tu tipu semata2!!!

dlm ktm smlm, boleh pulak daku kena berdiri dpn mamat india yg sebelah tgnnya pgg pemegang..daku yg mmg sah2 ketot ni, btul2 kepala kat ngn ketiaknya!!*boleh bygkan mcm mana keadaan daku?*heheh..muke da terkemek2..hidung yg xbleh bau pun ttbe boleh bau, haih..nk buat macam mana..da nasib badan!!wawawawa!!

dan dlm daku terkepit celah2 org ramai kat ktm smlm, penuh pulak ngn abg2 sojar dr UPNM..huhu..yg sorg ckp pasal rokol malam..yg sorg ckp pasal Physical Training..yg sorg ckp pasal polan ni..polan tu..haih..kalo ari2 daku kuar naik KTM yg penuh ngn abg2 sojar UPNM, sure daku da boleh teror bahasa2 askar ni!!hahahha..

nasib baik smpi BTS, xramai org sgt..beli tiket nk balik umah, mmg rasa nk mandi trus..mcm2 bau da melekat kat badan bile sgkut kat dlm KTM smlm!!*rasanya kalo sembur satu gelen perfume pun belum tntu hilang bau!!*hahaha...

smpi umah, mandi dan lepas confirm hilang segala macam bau..makan panadol..telan ubat selesema..dan ZzzZZzzz!!mmg lentok abis!!pukul 12 dikejut foncol dr noddy, dan gayut sebentar,*smpt lagi tu!*hehe..abis borak, daku pun smbung ZzzzZZZzzz...Kesan ubat blum hilang la kot!*ceyt!padahal mmg daku kuat tido!!*hahahhaa...

bangun pagi utk hari ni,terasa segar bugar!!hahah..tp bile umi suruh siap utk pergi keje..WARGHHHH!!!MALASNYA!!..:p

p/s: i love u noddy!time kasih utk hari smlm!!:)

6 comments:

tfa_purpleclover said...

sesungguhnya aku jeles kau keluar dengan beliau.

ntah biler turn aku =[

little cart00n said...

tpah..
aisey!!ajak la cik boyfren kau!suruh date, xmo...haiyaa!!

koboys said...

hehe..tq 4 that day bucuk.. i love u sooo much.nk jalan2 lg ngn by.hehe

xoxo..

little cart00n said...

syg..
sama2 syg!tq jugak utk smlm! i love u more sayang!!nnt ada time, kita jln2 lagi k by?i love u..

xoxo..<3

Aimi said...

ehh, hari tu tgk IP Man gak kan ?

tu apa IP Man 2 eh ... ni IP Man je ... tu ke bezanya. Huh, banyaknya IP MAN

little cart00n said...

aimi..
yg dulu IP MAN 2..baru ni aku tgk yg sekuel..ada 3 kot semuanya..best tau!!g la tgk!!cnfirm xnyesal! :P