Tuesday, June 8, 2010

KONTEST TAS TANGANKU DAN AKU

salam kalian=))

entry lepas daku nanges2..so..entry kali ni daku mesti kene ceria seperti kartun semula oke?

jadi pagi td, utk meredakan sedey di hati, daku berblogwalking..ttbe terjumpe satu contest menarik!!!hahhaha..kalo da contest, 4 sure la ada contestant kn?hee..salah sorang daripada contestantnya adalah daku!!!dan ini bermaksud....daku join kontest lagi!!!yahuuuuu!!!*daku mmg mcm ni..excited terlebeh!sori!*hahah..

kali ni kontest yg menambat hati dan jiwa raga daku ialah KONTEST TAS TANGANKU DAN AKU. penganjurnya ialah seorang gadis bercermin mata bernama..NADIASHAFIQA..=)


comelkan pose beliau di atas ni?heheh..
*nadia..ini pujian ikhlas dr little cartoon tao!bukannya nk raih undi!*=)

seperti contest2 yg lain, semestinya ada syarat2 utk melayakkan kalian menyertai contest ni..dan kalo kalian semua nk join, sila2 lah ke blog NADIASHAFIQA ..di situ kalian akan tao ape syarat2 yg diperlukan sebelum menyertai contest ni..so, xde lah melanggar peraturan kn?=)

hurmm...nk mencari gmbar daku dgn tas tangan agak payah sebenarnya..sbb kalo bergambar, jarang nk showoff beg dpn camera..almaklumlah..beg cikai!!*malu2*.hehee..dan selepas menggodeh lappy kesayangan ni..maka, terjumpalah satu dua gmbar yg nmpak jelas daku dgn beg..heheh..tp syarat2nya nk satu gmbar je, maka..terpaksalah daku pilih mana yg terbaik..*gudbye to gmbar yg satu lagi!=((*..heeee

dan gmbar yg dipertaruhkan untuk kontest kali ini ialah....


waaaa..sape yg dlm gmbar tu??voguee gile!!!hahhaha..*ah..sudah..daku perasan lebeh ni!!*hahahha..oke..act xperlu nk ulas ape2 pasal gmbar yg dipertaruhkan..tp, daku nk gak cite sket!barulah boleh dipanggil semangat contest!*sila jgn kisah, sbb ini blog daku..jd suke ati daku nk ckp ape..blueeekkkksss!*hahhaa..

gmbar ni mse daku sem 2..otw nk g PHOTOSHOOT utk short filem clas..temanya COLOURFUL..sebab tulah kalo kalian sume tgk kaler baju daku kat ats ni mcm kaler katun..dgn spek coklat, barbiedoll top hijau..cardigan pink..jeans biru..converse merah dan beg..hijau pucuk pisang!hahah..xke mcm katun tu?..*eh..bukan daku mmg little cartoon ke?*hehehe..

tunggu!!kalo nk cite pasal gmbar ni mmg pnjg lebar..kalian yg nk tao lebih lanjut, masuk sje entry PHOTOSHOOT + TEPUNG oke? sbb sepatutnya entry kali ni special utk contest TAS TANGANKU DAN AKU je..tp daku ni gatal2 tgn nk tulis pnjang2 kn..marah pulak cik nadia kita nnt!*sori nadia..tgn elie kalo menulis mmg xreti nk berhenti!*hee..

so kalian..ape tunggu lagi??marilah beramai2 join contest kali ni!!seronok tao kalo ramai2 join..kata org..THE MORE THE MERIAH..eh..betol ke ni??suke ati daku je tukar2 pepatah english kn?hahah..*dah lama xmasuk kelas english la..sudah lupe!!*ahahha

pada kalian yg sudah menyertai contest ni..GUDLUCK ye!!..dan pada penganjur contest, NADIASHAFIQA, elie nk beg nadia satu bole??*oh damn!!elie mmg muke xmalu!*hehehe..

p/s: beg daku kat umah byk..tp salu pki beg yg sme time keluar..heee..=)

12 comments:

NadiaShafiqa said...

hye elie...!

terjah kamooo.... hehehehe.. nice,nice...

owh,tak mo sedey,sedey..kena bergumbira..

goodluck yaaa.. =)

little cart00n said...

nadia..
time kasih...time kasih..=)

oke2..xnk sedey2 da..hidup kita kena bergumbira macam yg nadia ckp..hehhe..

thx..u too..gudluck cari pemenang k..haha

ayu syafiqah said...

gudluck tok contest tu elie...selamat mncoba...hehe

little cart00n said...

kak ayu..
time kasih akak..:)

jom la join akk..heee

enyheartsdiamond said...

goodluck ya! eny tak join.. ada harapan menang ni.. teheee..

muahsss :p

little cart00n said...

eny..
npe lama xjoin contest?jom la join sayang!

btw..thankx.=)

Alan said...

hummmm

ayu syafiqah said...

aisehh elie...akak bkn peminat handbag...thnks yeah...wishing u all the best...tgk pd photo yg elie pilih...insya Allah bleh mng..

little cart00n said...

alan..
hurrmmm means??

little cart00n said...

kak ayu..
ala..xpe..join je,.mana tao, menang, kasi hadiah tu kat mak ke siblings ke..:)

neway, thx akak..i'allah..ada rezeki, menanglah elie..:)

ayu syafiqah said...

nevermind la sis...elie mng br akak join the next contest..hehehe

little cart00n said...

kak ayu..
hahaha...itu kalo menang..kalo x menang, xleh watpe la..hehe