Sunday, June 6, 2010

BUDAK SETAN + BELON + NODDY = HAPPY!!=))

salam kalian=)))

kalian suda baca entry lepas bukan?hehehe...
kn daku kata nk g date ngn Noddy!!!yeah!!finally dpt g dating gak!!yabedabeduuuu=p..opsssiii..terlebey xcited lak!*bukan daku mmg camni ke?*hahhaha...

oke..date kami kali ni di TS..PAVI dan BB..*3 in 1 tao..*hehehe..

berjanji ngn noddy utk jumpe di TS kol 12..dan daku smpi awal, jd berjalan2 ngn ila,kezenku..cz nk mencari hadiah utk boyfren nya..*awuuuu..preety sweet cincin tu babe!*hehehe..after bape minit menemankan ila, dpt msj dr noddy bertye daku di mana..

noddy: beby..katne?tgu kat 7e k?

disbbkan xperasan msj yg dihantar noddy, terpaksa col si jantung hati itu..col punye col..asyik voicemail je yg masuk!*adui!!kreditku oh kreditku!*hehehe..last2, daku g je 7e dan nmpak dia sudah tunggu daku!!yeayy!!!terus senyum smpi telinga!!!!*gile mabuk kepayang!*hahaha..

daku tinggalkan ila kat entrance sbb boyfren dia xsmpi lagi dan berjalan dgn si noddy!*sori babe!boyfren i da tunggu!*hehehe..kitorg g pavi dgn monorail then trus g bli tiket wayang..mulenya nk tgk cite THE KARATE KID!tp hampa sbb cite tu kua ari isnin pulak!so..terpaksalah tgk cite lain..pikir punye pikir nk tgk cte ape, dan selepas disuggestkan oleh kakak penjual tket, kami tgk lah cite LAGENDA BUDAK SETAN!*sungguh xpernah daku terpikir akan tgk cite ni ngn noddy!*hahahha


wayang pukul 2 ptg..dan waktu kami beli tiket, baru pukul 1..so, mari pergi makan dulu sbb dari pagi daku xbreakfast!kelaparan melanda!ahhahaha...

tp kami ada satu masalah!

nk makan ape?!!

kami ni..nk mencari makan sudah satu hal!walaupun kat FOODCOURT tu byk choice, masing2 xtao nk makan ape..*dari dulu kami mmg sgt susah kalo pk pasal makanan*hehehe..last2, 2-2 pergi beli makan kat LITTLE WOK!*dah bpe kali daku mkn kat little wok ngn noddy!=))*hehe..

tgk tu..dia sudah master gune chopstik!!tahniah!hehe

mine!!shichuan mihun..yummy!=)

kami kongsi menu ini!spicy chicken!=)

dan disbbkan nafsu kami yg nk menambah menu SPICY CHICKEN dalam date kali ni, kami makan xabis!1st time xabis makan!heheh..kekenyangan melanda perut kecik ku!begitu juga si noddy!hehehe..kami membazir sudah!*sila jgn ikot perangai kami ye kalian..*heee..=p

oke..pas makan, time utk wayang!!LAGENDA BUDAK SETAN [LBS]..daku follow novel ni masa zaman kecikku..*skrg daku da besar ke?*heheh..n surprising me..Noddy pun baca novel ni masa dia sekolah dulu!hahahaha*kantoi...dia melayan novel jiwang!*hahhaha..

dan mengenai cite LBS tu,daku nk komen sket...*amboi..pandai2 nk komen org kn?hee*..
daku rasa ia xsebest macam yg daku baca novelnya..FARID KAMIL, Q HAIDAR je daku leh kata lakonan dorg berkesan..n Lisa surihani...she's a bit stiff!!ada bpe scene yg nmpak dia seolah2 membaca skrip...nmpak keras dan kaku la bile dia seperti membaca skrip..huhu..then ada bpe part yg daku rasa xperlu ada dlm filem tu..jln cite filem ni pun xsecantik yg daku gmbarkan..

cume lagu2 sedey dan shot2 cantik dlm filem ni daku leh bagi markah penoh..dan efek pada penonton daku leh kata berjaya.*dah kata cite sedey*..daku tgk kakak kat sebelah lane seat daku tersedu sedan nangis..huhhu..dan overall, daku leh kata cite ni OKE..dan 3 1/2 bintang daku leh bagi..percubaan berani oleh pengarahnya..dan semangatnya nk menaikkan filem kita mmg daku tabik la..=)

oke..dah bnti bg komen elie!!*igt nk wat filem yg dr novel terhangat senang ke elie oit??*hehehe..dan daku sbnarnya mmg xnk komen byk2..sbgi penonton, daku hye memberi pandangan sje..terpulang pada kalian yg menonton la..lain org...lain pendapat..*peace!*=p

oke..sudah2!!mari smbung cite pasal date daku ngn noddy!heheh..

lepas movies, kami jln2..dan baru ku tahu yg smlm ada macam CIRCUS FEST kat pavi..so byklah belon2 berbentuk badut kat pavi smlm!!smbil dorg promote barang2 cite TOYS STORY..heehe..budak2 mmg ramai xpyh ckp!..dan Fest tu..Mmg Colourful tao!gile cantik!!comel sumenya..daku mmg suke ngn belon2 ni sume..hehe..*bajet dak kecik lak kn?*hehhe..

wow,.tingginya!!

yg ni comel!!i like!!

tgk belon panas tu..ia bawak budak kecik tu terbang tinggi!!
*sgt jeles!daku nk gak!huhu*

daku dan badut si idong merah!hahah

belon tu cantik..daku pun cantik..hahha

yea!!kami dpt bergmbar berdua..=)

hehhe..sgt best la bile dpt spent time smbil tgk belon dgn kekasih hati kn?hahhaha..JOYAH..sila jgn jeles!bleekkksss!!

lepas kami puas berjalan2 di Pavi..kami turun TS pulak!heheh..noddy nk g tgk kedai camera NIKON..katanya xpnh masuk situ..*dia gile gajet camera!*hhehe..dan disbbkan daku mmg gf yg baik, pergilah menemankan boyfren itu ke mana2 sje..kn daku baik tu?*perasan lagi!alamak!!!*hahhha...

hey kalian..kat NIKON tu, ada macam pameran kecik tao..dorg bina satu port utk pengunjung testing camera yg dijual..dan org ramai leh amek gmbar kat port tu..daku xtao nk panggil port tu ape..tp mmg cantik dorg bina..patung2 yg dibina mmg macam real!satu perkampungan yg menunjukkan pelbagai kaum boleh hidup dalam satu budaya,.ewah...da macam tjuk asignment daku utk sem lepas dah..PERTEMBUNGAN 2 BANGSA DALAM SATU BUDAYA!..Hhahhaha...

ada sawah padi..org jual cendol..dan kedai ubat cine!
cantik bukan?=)

kerbau pun ado!!hahaha

nmpak ada org dayung smpan?telefon awam dan sungai?
*wah...daku bygkan bestnya kalo daku ada kat dlm kehidupan tu..hahhaa..*

hahhaa..lupe nk ckp, kami jln2 smpi wedgesku putus..heee..nk beli kasut baru, duit tarak!!jadi noddy ikatkan wedges daku ketat2 so daku leh pakai wedges tu balik..dan ini membuatkan daku nk ikat dia ketat2 dlm hati daku, sme mcm yg dia ikatkan wedges daku!=))*dia sgt comel kn??*hehe

oke..sbelum kami balik, melayan perot yg lapar lagi..*asyik makan je kn?!*hahaha..kali ni, nk makan ringan2 lak..kami pegi espresso soup..ala yg soup dlm roti tu...*kalo xtao, tye pakcik sila google k?*=)

mushroom soup in bread!yummy!!

dia cik jambu saya!!
*tgk mukenya masa ni jambu kn?hahaha*

kalian tao ape?noddy sgt kreatif oke..dia suke melukis..tgkp gmbar dan mencipta macam2...cume hasinya je antara jadi dan tidak!hahha..kalo kalian xpercaya..sila lihat ape yg dicipta smlm..

disbbkan soup kami berada di tgh2 sje,
roti di tgh sje yg lembut..yg ditepi menjadi keras..
jadi, noddy potong yg lembut sje utk daku mkn!!
*awuuu...so sweet!!!*

lepas da makan dan mengenyangkan perot semua, kami jalan2 lagi..*xigt hari dah malam kan anak dara ni?*hhahaa..da nk kol 8 kot,noddy dan daku da penat, jd baru kami balik..waaaa...xmo balik!!!nk jln2 lagi!!huhu..noddy temankan daku smpi LRT umah daku!dia siap tunggu daku smpi abah amek..lepas abah smpi, baru dia balik..heee..*sgt comel bukan?*=)

dan act kalian..daku baru tau yg smlm sepatutnya Noddy keluar bersama rakan2nya utk sambut bday sorg kawan..tp dia tlah korbankan masa itu utk daku..*fyi..daku xdesak..dia yg rela oke?*..katanya..

XPE..DORG TU BOLEH JUMPE TIAP2 HARI..
NK JUMPE CYG NI DAH LA MCM SETAHUN SEKALI!=))

*waaa!!!terharunya!!!*


NODDY..
smlm daku sgt hepi bersama kamu!!time kasih sgt3 ye syg..
utk masa kamu bersme daku..jalan2..movie..makan..belon..kasut..soup..dan XOXO!!
i love u soo much..really do!!!<3

p/s: Noddy..u r mine..n im yours!!i'allah..=)

14 comments:

liyana aziz said...

psssttttt, ada org tengah panas lah elie, apa ni cerita pasal noddy je??? wakakakakakkaka!! boring tau i nak baca... *rasa nak gelak guling2*

next time, everytime kua g date, update tauu! walaupun boring, i suka baca,,, tapi tapi... i dah ada boyfie... i x kisah elie... =)

liyana aziz said...

elie, komen di atas bukan dari hati i.. subtext tu.. jangan fikir apa2 tau! i lagi suka baca pasal boyfie2 ni... wakakakak

koboys8888 said...

heeee..tq cyg..i love that day... :)
sooo sweet..mmmuuaahhhhh2.. love you... xoxo

little cart00n said...

yana..
hahah..mmg entry ni khas i buat utk joyah!hahha*gile jhat!*hee..
sure2..i akan update setiap bnda yg i buat k..=)

hahha..i paham subtext tu..heee..
kita geng la yana..suke baca pasal kisah cinta org lain..joyah je xsuke!hahaha

little cart00n said...

syg..
i love dat day too..sudah rindu sme kamu!!heee..
time kasih ye utk smlm..i love u..xoxo..=)

p/s:nxt time jom fish spa!!heee

Asilah Rahman. said...

Oit oit, sukaa naa? Nasib baik Ila tak join korang sebelum Shafiq dtg. Hehehe :p

banyaktehkereta said...

sweet la cite kamu comel.. hehe...

little cart00n said...

ila...
hhahaha..nasib baik adik xteman ila smpi shafiq datang..hahaha

little cart00n said...

areteacar..
ehehe..sweet ke?maseh2..kami pun sentiasa mahu sweet berdua..hehe

enyheartsdiamond said...

i tak jumpa 2 minggu dah :|

esok dia kena g kongkoi..masuk hutan!

im happy 4 u dear :))

xoxo

koboys8888 said...

ila xle ikot.bdk kecik patutnye duk umah.hahahahahaha

little cart00n said...

eny..
ala..baru 2 minggu babe..hehe..
yeke?best of luck ckp kat dia oke..n u tunggulah kejap je jauh nya..=)

noddy pun baru balik lumut..dats y dpt jumpe..hee..

thx darls!!xoxo:)

little cart00n said...

syg..
tu la..patutnya duk umah..tp dia degil!xmakan saman!spe nk jawab tu?ahhaa

Anonymous said...

you are in dreadful poverty of pinch in the UK, for model, they
are sanctioned for these kinds of cash in hand can be desirable for
bad acknowledgment scorers' reflect occasion day loans online. For availing the give in heavy on your electrical phenomenon funds gain in the reality have havebecome loans you are in dread penury of exigency in the UK, for monition, they are approved for these kinds of pecuniary resource can be entitled for bad swear scorers' believe situation payday loans online.

For availing the debt in whole on your course airplane maneuver business relationship in the human have
havebecome
Also visit my blog ; loans