Sunday, June 20, 2010

BERKARATE KID BERSAMA NODDY!

Salam kalian.:)

masih igt entry daku dpt award lepas?kan daku kata nk g date ngn noddy..masih igt??haaa...BAGUS!!nasib baik kalian igt..sbb xperlu lah daku igtkan lagi kn?hehe..*gile jahat!!*hahha:P

oke..dan seperti yg diberitahu sebelum ini, hari ni daku ke PAVI untuk ber KARATE KID dgn my noddy!!yeay!hepi amat dpt jumpe si jantung hati..:))..sudah rindu tahap gaban oke?*ada org jeles x?lalallaallala~~*hehehe..

jmpe noddy dlm pukul 10.30 di TS, bergerak ke PAVI dan trus beli tiket!hhehee..beli tiket movie THE KARATE KID pukul 11.30, dan sebelum movie time, berjlan berpimpingan tgn dgn noddy ke sana sini..kami ke kedai buku TIMES, masuk KEDAI SUKAN utk tgk kasut n mcm2 lagi..tp daku ke sana ke mari dlm kelaparan yg amat sbb xsempat nk breakfast!waawawaaawa...xpasal2 kene tanggung perot yg lapar menggila..:((..*sila jgn cakap padan muke kat elie!*wawaawaw..

bile movie time, terpaksa makan POPCORN lemau je utk mengalas perot..tp berkongsi dgn si noddy!heee..dan disbbkan kelaparan yg amat, daku telan POPCORN lemau tu mcm naga!!bile lapar, popcorn lemau ke hangus pun, jd sedap kn?hahaha..*cian noddy dpt gf sengal mcm daku!*hahaha...dan katanya daku da gemok!!warghh!!TIDAK!!!*sila berdiet elie!*haha..

oke..bile dpt tgk cerita THE KARATE KID, mmg sgt puas!sbb mmg daku da aim awal2 cite tu ngn noddy!n thank god, kami dpt jugak tgk sme2, n dpat beli seat khas utk 2 org!hahaha..Dah tu dpt pulak duduk kat tmpat yg sme mse daku dan noddy tgk filem LAGENDA BUDAK SETAN time date lepas..hahahha..


THE KARATE KID..hurmm...daku leh kata BEST!tp ia xsebest cerita IPMAN!hehehe..IPMAN, cerita yg tersangat best!!hehehe..btw, cite karate kid ni, daku suke sbb ada element kungfu2!!wachhhaaaa!!!:D..dan paling best,time JADEN SMITH training kungfu ngn JACKIE CHAN!!oyeah!!!siap kakinya boleh wat 180, ape kes tu?!! mmg mantap!!dgr kata dia berlatih selama 4 tahun utk cerita ni sje ek?fuiyooo!!!patutlah hebat yg amat!!ehhehe..

fuiyooo!!! ada sesiapa boleh lawan dia??

n film ni daku leh bg 4 1/2 bintang..:)...JACKIE CHAN n JADEN SMITH..they really did a great job!!JACKIE CHAN, spe xkenal kn?mmg terbaik kalo berlakon!!daku suke tgk jackie chan berlakon sbb sume actionnya dia lakon sendiri..*ada ke yg xkenal dia?sila tye pakcik Google ye?* hehe..n JADEN..OMG!!he's sooo cutee!!!daku rasa daku da jatuh cinta ngn dia la!!!heehehe..*opsii!!*

thumbs up 4 them!!:))

b4 ni daku da pnh tgk Jaden berlakon ngn bpknya..si Will Smith..apetah nme filem sedih tu..daku xigt da..*elie sudah tua!!boooo!!*hehe..tp time tu dia kecik lagi!tp dia mmg sgt comel dgn rambut kerintingnya!!ehhehe..then hari ni dpt tgk lak dia dlm THE KARATE KID, owhh!!bestnya!!!:D..lepas ni kalo daku tdo termimpi2 si JADEN tu..jgn slhkan daku ye??hehehe..*noddy, jgn marah!daku cinta kamu sorg*hehehe..

HE'S SOOO CUTEEE!!!warghhh!!
*TOLONG!!elie sudah gile meroyan!!*wakakka..

eh..cukup2..byk lak daku bercerita pasal si jaden kn??hahahaa..

lepas da abis movie, masa utk makan!!!yehaaaa!!sudah kelaparan thp gaban!ke food court..dan trus g HOT PLATE!kami mkn nasi ngn ikan pari bakar, dgn lala n sotong!yummy!!:D..tp geram gile sbb ikan pari daku 2 ketul xmask sgt n kuah xbyk!!..so, bile nk makan, mmg keras mcm batu!!*warghhh!!geram ni!!*huhuu...tp nasib baik noddy bg daku kongsi ikan parinya!!*so sweet la kamu, syg!*hahah..:)

lepas makan, ajak noddy berjalan ke BB dan sungei wang..disbbkan kami ketiadaan duit yg cukup,*kan duit gaji blm masuk*heee..so, xdelah beli pape..berjalan sje..tp kalo dgn kekasih hati bernama noddy, berjalan sje tnpe beli ape2 pun sudah cukup..:))

dlm pukul 4, bergerak ke HANG TUAH sbb noddy da nk kena balik U..:((..sungguh!!xpuas nk berjalan sme2 lagi..tp nk buat g mana?dia oting sje untuk hari ni..terpaksalah tunggu nxt date utk jumpe lagi..*elie..sila bersyukur utk date hari ni!*heee...

to noddyku syg..

time kasih utk hari ni..movie, makan dan jln2..sgt sori dgn kamu..walaupun kamu penat dgn aktiviti harian di Uni..tp kamu kua jugak ngn daku..sgt appreciate dgn itu..:))..
dan daku akan tunggu kamu cuti utk berjalan sakan seperti sebelum ni ye noddyku syg!!time kasih sekali lagi utk hari ini...i love u soo much, syg!!*malu2*..heee..

ini jejaka idaman kalbu daku!!sila jgn amek dia!!
daku xnk kongsi dgn sesiapa!!
*dlm kes seperti ini, kita mmg kena kedekut ye kalian!!*hee..


**siapa perasan yg entry kali ni,tiada gmbar daku bersama noddy??!!waaa...xde gmbar bersama!!=((..kami mengejar masa utk berjalan ke sne ke mari dan mybe daku pun sudah terlupa nk kuakan camera..*choi!ape punye alasan daa!!*haha..**

xpe..nxt time daku jln2 lagi, mesti akan tgkap gmbar bersama!!hehhe..:)

p/s: JADEN vs NODDY..nk mimpikan 2-2 sekali bole?hahha

6 comments:

koboys8888 said...

tq 4 2day.hehe..im heppy..
erm..xle mmpi jaden..syg sorg je bole!.hahaha..

little cart00n said...

syg..
thx jugakk..xoxo
hahha.tp jaden ada rambut curly!!comel!!syg rambut pacak..hensem..campe?hehehe..

aMyErInAiMiE said...

ehem2..tajuk cte tu..pursue of happiness kot?kan kan?

little cart00n said...

kak erin,..
haaa..betul2..pandai la akk..time kasih igt kn..:)

koboys8888 said...

hehe..nk ke syg rambut curly?hahaha

little cart00n said...

syg..
xpayah!!nnt xjadi noddy..jd noddo!!hahha..
be ur self la by..i love the way u are k..:)