Wednesday, June 30, 2010

ALKISAH SI LEONA LEWIS...

salam kalian..:)

dlm satu event yg daku hadiri, ada pihak telah menyebut mengenai LEONA LEWIS akan datang ke Malaysia utk menjayakan konsert di KUALA LUMPUR...dan daku...

LEONA LEWIS DATANG MALAYSIA?!!


hah!itu reaksi daku!haha..boleh bygkan mcm mana hepinya daku bile tao pasal berita tu,..seorang peminat yg menjerit keseronokan bile dpt tao artis yg diminatinya akan dtg ke Malaysia..daku bg kalian masa sebentar utk membayangkan rupe daku yg sedang hepi tu..cpt bygkan sekarang!!10 saat diberikan..

1..
2..
3..
:
:
:
10!

oke..cukup!bleh bygkan x?

hah!daku da tao,.kalian mmg xboleh bygkan!tp xpe..esok luse daku tunjuk mcm mana rupe daku bile excited terlebih!hahaha..maaflah..daku perlukan masa kalo nk tunjuk muke yg sedang excited sebenarnya!*bole blah la kau elie!!*boooo...heheh..

dan sedang dlm keseronokan daku di majlis itu...ttbe dapat tau lagi satu berita..iaitu tiket percuma utk dimenangi sekiranya menjadi pengunjung bertuah..wahhh!!sekali lagi kalian sila bygkan reaksi daku setelah dpt tao akan 2 berita yg mmg ditunggu2 selama ini..cpt bila bygkan!..oke2..daku tao..kalian malas nk bygkn rupe cantik daku,..hahaha...:D

setelah lama menanti..akhirnya masa yg ditunggu2 tiba..nama2 bakal pemenang tiket ke konsert Leona Lewis akan disebutkan..satu persatu nama dipanggil dan jeritan dari pengunjung sudah kuat kedengaran!semestinya jeritan dari mereka yg bergelar PENGUNJUNG BERTUAH!*mmg bikin daku jeles!*hehe..dan daku..hanya menanti dgn penuh sabar di kerusi bawah pentas..mngharapkan nama daku akan dipanggil..hurmm...

semakin lama, semakin ramai nama disebut..tp xkedengaran langsung nama daku!akhirnya..daku berputus asa..memujuk hati katakan...

TIADA REZEKI DAKU!

*klise gile alasan!*


hehe..namun tbe2..satu nama disebut...

ELIE..

dan daku..OMG..its me!!!its me!!my name!!!AKHIRNYA!!!hahah..daku sudah tersenyum riang..dan air mata kegembiraan hampir jatuh meleleh..lantas mahu ke hadapan pentas untuk mengambil hadiah..tp entah kenapa daku seperti tidak bergerak dari kerusi..cube untuk bangun, namun xdpt..seperti terpaku..entah kenapa!!

dan sekali lagi daku dgr nama ku di panggil..Kali ni,3 kali nama ku disebut oleh pengacara majlis!

ELIE..

ELIE..

ELIE..

ah..kenapa xboleh ke dpn ni?!!dan bile dpt berdiri, kaki terus ingin melangkah..namun daku terjatuh!!dan daku rasakan seperti duniaku gelap!!ahhhh!!!kenapa tibe2 gelap?!!!dan di pentas, nama ku masih lagi dipanggil..setelah berkali2 daku dipanggil..akhirnya daku tersedar...terkebil2 kan mata..dan..

MIMPI!!!!

AHA!!!MALUNYA DAKU!!!hehehe...:D

rupenya abah yg panggil daku berkali2 utk bersiap ke tempat keje!!ahh kaco!!baru nk hepi2 dpt tiket free pergi konsert LEONA LEWIS!dah terbayang da nk nyanyi lagu BLEEDING IN LOVE dpn pentas!!sekali ia hanya mimpi!!!BENCII!!!!grrrr!!!

entah bile LEONA LEWIS nk buat statement nk dtg KL buat Konsert tah!mmg memandai je mimpi daku smlm tu kn?hahahaha:p

entah kenapa daku sgt suke pada Leona Lewis!1st time dgr lagu BLEEDING IN LOVE dulu, trus jatuh hati!heehe..smpi sekarang lagu2 Leona Lewis mmg daku akan layan..kalian tgk sendiri la..kalo bukak2 je blog daku, confirm2 akan kua lagu YESTERDAY dari Leona Lewis kn?hehe..daku suke sorenya..ada KICK!!hee..n dulu daku suke ngorat si noddy dgn lagu tulah..

I DONT CARE WHAT THEY SAY..IM IN LOVE WITH U..




haa..kan lirik dia best tu..mmg sedap halwa telinga la!heheh..tu daku suke ngorat noddy ngn chorus dia tu..*gedik gile!*hehehe...eleh!!dulu noddy pun terlayan lagu ni bile daku bg lagu ni kat dia..hah!spe nk jawab tu?*opssiii!!!terlepas!!*hehehe..:D

p/s: Leona Lewis ckp dia sayang peminat2nya..terutama daku!!hehe..:p

12 comments:

diah said...

hahaha bengong!! aku hayati kowt cite kau!! ttbe mimpi, nak gado ke?? haahaa

little cart00n said...

diah..
hahahha..jom2 boxing!hehe

nina said...

haha..aku baru nak tumpang bangga td..
skalik mimpi daa..ekeke..

little cart00n said...

nina..
hahaha..simpan bangga tu..daku mimpi je!heheee

SUXX said...

tggu MTV live tgk Wonder Girl jelah nt. heh

little cart00n said...

suxx..
haha...xminat wondergirl!heee:D

farysa said...

suke sgt dgr lagu die!
=)

cik helena said...

mule2 macam ok last2 ehh nih mesti mimpi n yes dem kamu hahhaaaha

tapi lagu bleeding love tu lagi saya ngan ex dulu!heehe

little cart00n said...

farysa..
sme lah kita!!hehehe

little cart00n said...

helena..
hhahah..kamu mmg bagus dlm meneka!hehe..
owh..lagu tu best!i like!:D

Anonymous said...

belajar banyak

Elie Lily said...

anon..
yeke? belajar apa tuu?hehe