Friday, June 11, 2010

ADA APA DGN 20 DOLAR?

salam kalian..:)

kalian pnh lihat duit 20 dolar x? jgn risau,bukan daku mintak kalian belanja daku makan askrem..cume nk tunjuk satu bnda..hehhe..*kalo nk belanja, kasi daku sundae satu!*hahha..


tp apa kes daku mintak duit pada kalian sume ni sbnarnya??20 dolar lak tu..20 dollar kalo ditukar ke duit kita, boleh dpt dlm rm 65 tao..hahha..kalo daku dpt 20 dollar tu, leh buat macam2..heheheh...tp ada apa dgn 20 dolar tu sbnarnya smpi daku sibok mintak2 kalian sume ni??

act nk share smething..kalo bg kalian yg ada 20 dollar tu..cube kalian lipat 20 dollar di atas smpi jadi seperti gmbar di bawah..bg sesiapa yg xde, lihat sje dr blog daku k?*terpaksalah kalian*heheh..


lipat 20 dolar seperti gmbar di atas..dan kalian nmpak apa yg tertera di atas duit tersebut?

ia kelihatan seperti bangunan meletup kn? Dan kalian masih igt pada tragedi 11 SEPTEMBER?

tragedi di mana World Trade Center [WTC] meletup dan mengorbankan banyak nyawa..n khabarnya berlaku disbbkan oleh Al Qaeda..huhu..tah..itu yg daku dgr dr news2..daku pun xtao mana yg benar mana yg slah..dan smpi sekarang daku xtao spe yg buat..*xsure sbnrnya perlu ke tidak daku amek port dlm hal2 sebegini!*hehehe..

dan bersama entry ini, daku postkan sekali gmbar WTC yg meletup masa 11 September tu..kalian cube lihat dan pk2 kan sendiri sme ada ianya sme sepeti lipatan 20 Dollar itu atau tidak k..manalah tao..mata daku ni yg kero ke ape..heheh..*daku diberi makan carrot yg cukup rasanya utk mata daku*tehee..


daku tgk lipatan duit tu sme dgn gmbar WTC yg meletup tu..tp tah ia btol atau tidak daku xtao..sbb duit yg daku 20 dollar yg daku lipat tu, dikeluarkan b4 WTC meletup..jd adakah ini propaganda atau apekah?~~ *elie...sila jgn pk mcm2..*huhu..

jadi kalian pk2 kan lah sendiri adakah ini propaganda atau sebaliknya..daku xnk tulis macam2 kat sini..tkut nnt kalo salah info, daku yg kene..kalo kena saman xpe lagi..tp kalo kene penjara smpi mati..gile kentang!!*daku xkawen lagi oit!!*hahaha..

p/s: pnh dpt email yg gmbarnya menara KLCC diletupkan, sme seperti WTC diletupkn..dan pengirim emel itu sungguh KURANG AJAR!!huhu..

12 comments:

Juaini Jamaludin said...

wow! samalah. and and ili, siapa yg hantar email dkt kau tu? maih kat aku. nak tengok siapa dia.

little cart00n said...

ju...
sme kn?ehhe..aisey..aku da terbuang da..huuhuhu

Iki.Ali said...

wahh... damn cool do.
ni discovery gempak ni.

yang aku nampak the all seeing eye je.

huhu.

little cart00n said...

iki..
haha..aku explore abis2an ni..
lain kali ko kne geng ngn aku kalo nk tgk bnda2 gini..huhu

cEro said...

nak gak 20dollar tu..
kat mane bley dpat ek??

little cart00n said...

cero..
mintak kat ayah elie..ada bran x bro?hehehhe

hara mz said...

nice post~~
n thnks 4info:D

mysara ramlan said...

ni sume mmg komplot amerika n yahudi... bende ni mmg dah lame di rancang... kan aq pnah cite pasal iluminati tu... ade gakla kene mengena...

little cart00n said...

hara mz..
owh yeah?thx bro..n no probs :)

little cart00n said...

mai..
tu r..yahudi mmg s**l kn?huhu..

enyheartsdiamond said...

babe! entri ni bagus!!! thumbs up!

little cart00n said...

eny..
thx syg! :)