Monday, June 14, 2010

1ST AWARD! :)

Salam kalian..:)

semua pandai membaca bukan? kalo pandai mesti sudah paham apa yg daku tulis utk tjuk entry kali ni..kn2?ada sesiapa yg xpandai membaca?mari sini cikgu Elie nk ajar!*leh kasi piat telinga x kalo nk daku ajarkan?*heheh..

oke..hari ni,daku sgt bersemangat sbb bgun pagi sudah berblogwalking sne sini.*asal noddy xmsj pagi ni?sedih2.:(*..dan utk hari ni sje, sudah byk blog daku masuk smpi dah xterkira bpe byk perkataan melayu dan english daku jumpe..*kepala otak da jd mcm satu Malaysia punye bahasa oke?!*hehehe..tp sedang asyik berblogwalking..ttbe tgk chatbox, dr Ju, my bestie sekolah dulu..dia sudah kasi award pada daku!!hoyyehh!!!=)))


huiyoo!!blog little cartoon dpt award!!hehehe..b4 ni daku asyik tgk blog org lain je ada dpt award.!pnh gak tertye2..xde org nk bg daku award ke?daku nk gak!!heehhe*muke xmalu mmg cam ni!*hehehe..tp last2, dapat gak dr my bestie!!thx JU!!syg ko lebeh!!:))

1- what do feel to know that u get this award?
EXCITED!HAPPY!APPRECIATE!!
of cos la kn?1st time dlm hidup daku dpt award, hye selepas daku bergelar blogger tao!spe x happy kalo dapat award?spe yg kata dorg xhepi bile dpt award tu, msti kena pergi jumpe doktor!hehhe..=)


2- list down 7 blog dat deserve this award
-my magnet..YANA..

dan yg lagi 6 kepada spe2 yg bergelar blogger..:)

waaa...mmg hepi tahap gaban daku hari ni..1st time dapat award kn?rasa mcm nk heboh satu malaysia je!*woit!org lain lagi byk dpt award dari kau la elie..over plak ko ek*hahaha..*ala..biarlah daku..sila jgn jeles!bluekkks*hehehe..

neway, once again, time kasih JU!!igt gak ko kat aku kn?muakssss!!:))
dan award itu akan ku paparkan di side bar blog daku wat tatapan umum ye Ju?*riak la haih!*hehe

p/s: ada x award utk budak paling comot?hehehe

8 comments:

liyana aziz said...

elie tag yana! hehehehehhe

little cart00n said...

yana..
yana sorg je kene..:)

liyana aziz said...

yana sangat berbangga sambil kembang2 hidung... ni first award.. elia tunggu entry yana lepas award a plus ni, yana nak tag elie

Iki.Ali said...

pass kat aku award tu boleh? :P

little cart00n said...

yana..
oke2..no prob..:)

little cart00n said...

eki..
amek la..aku tag ko skali k?..

tfa_purpleclover said...

aku ili????

little cart00n said...

tpah..
ameklah..kan aku ckp kat sesiapa yg bergelar blogger tu..heee