Monday, May 10, 2010

NODDY + IP MAN = DATING!!!

Salam kalian..))

td pergi date ngn my noddy bucuk!!:)..yeah..finally dapat jumpe setelah sekian lama xberjumpa..asik berindu2an kat tepon je memanjang, adeh..ponat den meranjau tao tak??hahahha...ceh!!meranjau la sgt!tipu sehh!!hahahhaa=D


kami jmpe untuk sje2 melepaskan kebosanan yg da berleluasa di kepala otak masing2..yelah..masing2 cuti..tp dia cuti kejap je, daku cuti lama..yeah!!!hahahah..
eh, lupe nk gtao..daku da dapat keje tao!!yes!!xlama lagi leh pegang duit gaji!!xsbr siut!!hahahha..cettt!!!perasan abis..keje settle lagi, da pk gaji!sgtlah xsesuai!kuang3..:))

oke stop!!!entry kali ni bukan nk ckp pasal keje daku k..ini entry utk date daku ngn noddy pd td!sibuk je nk cite pasal keje kn??hahaha..pasal keje tu, nnt2 baru daku cite pada kalian sume k..heee...haa..tgk tu..ckp pasal keje lagi!!berhenti la elie!!!heheehe

oke2...g date ngn noddy td, kitorg jumpe kat sentral..our tmpt perjumpaan utk berdating..hahaha..then kitorg g gombak, sje gatal2 nk pergi kn..jauh nk mati tu..last stesen putra la katakan...xke keje gile..huhuhu...da la daku ni kad touch n go cam siot..xleh gune lak sbb xde cip masuk..adui!!tp td kat sentral boleh je lepas..ttbe nk kua dr sentral, xde cip lak..apekah?!!~~~
terpaksalah daku bli kad tren yg baru..huhu..terbang rm2.40..[aiseh, rm2.40 pun kecoh kn minah ni??hahhaahah]

oke..da g gombak, kitorg xtao nk g mana da..then pk2,bru decide nk g tgk movie..kitorg g klcc sbb pk da alang2 nek putra..hahhaha..so, kitorg pun gerak la g klcc nek putra tu..smpi klcc trus g beli tket wayang..tgk cite IP MAN 2..


weh!!!gile cite ni best siut!!!sesiut siut nya daku ckp mmg best!![ape punye bahasa ni elie??hahhaha]..daku nk bg 10 bintang dr 5 bintng..leh x??hahahha..mmg drmatik abis la cite ni..kisah si IP MAN ni nk pertahankn kungfu cina dorg dr kalah dr org barat..pergh!!kalo tgk scene dorg lawan tu, mmg la daku pun ngeri!hahaha..daku br tao cite ni rupenya cite benar..Ip Man ni lah org yg mendidik si Bruce Lee b4 jd tip top gile vavi!!hahahha..kirenya dia tok guru Bruce Lee la..waa...mantap2..xsia2 noddy ajak daku tgk cite ni..:))

selain movie, kitorg jln2 smbil makan2 ringan kat klcc tu..hehehe..bli roti kat AUNT ANN's..then lepak kat kusi smbil jln2 masuk mcm2 kedai..hahaha..smpi kedai TOYS r US pun kitorg masuk tgk mainan..hehhe..mcm budak kecik kan kami??heee..:p

sedang kitorg dok lepak kat kusi smbil mkn roti yg bli kat kedai AUNT ANNs tu, ada lah 2 insan kecik ni perhatikan kami berdating!!heee...comel je insan kecik tu..:)

ni lah insan kecik tu..comel kn??:)

haa..insan kecik tu adik beradik tao..dorg asik mengendeng kat tepi kitorg je time kitorg dating tu..hehehe..bile kitorg offer roti, xnk amek lak..hee..daku nk je ckp....

"xbaik tolak rezeki tao adik..tuhan marah.."

tp dorg xnk jgk..so, ape nk buat..rezeki2 tu masuk perut daku la gamaknya..heee...=p..
bile daku nk tgkap gmbar dorg, yg kecik tu da lari..yg besar tu menyorok pulak..haih!!..degil la budak2 ni..hehhehe...

saya malu la akk!!:p

eeh!!jgn la lari!!
xnk muke masuk blog little cartoon ke??rugi la dik!!hahha

hahhaha..last2 muka mamat kt bawah ni yg daku snap!!abus cite!!!hahaha

hai..sy noddy..little cartoon sy punye..:)

hahhaha..nsib baik noddy xdegil macam insan2 kecik tu..sng je tgkap gmbar dia..hehehe..tp tgk mukenya..terlebih senyum bukan?..,aisey cik abg..tao la muke nk masuk blog little cartoon, tp xkn syum xnmpk mata kot??hahhaha..:P

oke..movies sudah, mkn2 ringan sudah..sekarang mau pergi mana??berjalan ke hulu ke hilir la kami..ingt nk lepak taman kat lua..sekali hujan lebat daa...waaaa!!!xdpt date kat taman cam selalu..:((

so,masih berjalan dalam klcc..smpi xtao nk g mana da..hahhah..last2, pk baik balik je..noddy pun kena balik umahnya yg jauh..dah la dia pening pale smlm..daku lak degil..[daku mmg kepala batu oke??!!]..huhu..so, adalah pulak konflik kecik time nk balik tu..masam2 muke..gado2 yg dr klcc tu smpi ke sentral ..terbawak2 lak smpi la ke umah..hahahha..xde bnda len kn kitorg nk buat..so, kami bergado..hahahha...tp nsb bek..kami da oke..:)..

dia yg pujuk daku..katanya..

kita syg dia sgt2!..

means, dia mmg syg daku la..sbb daku pun mcm tu..hehehe..<3>

he said he loves me..yeah!!

hahaha...so, skrg mintak2 tiada konflik lagi selepas ni..i'allah..:)..
btw to noddy..thankz utk 10 mei 2010,.movie..makan..jalan2..dan semua...bersama kamu mmg best!dan sorry utk konflik kita smlm..:(..pasni xmo gado2 lagi ye noddy??jnji ye??sbb daku xsuke masam2 muke ngn kamu!!i love u syg!!<3

p/s: 10 mei 2010..date kitorg yg ke bape??...dot..dot..dot...:)

8 comments:

enyheartsdiamond said...

i tak pernah tgok wayang ag ngn khong ;p

liyana aziz said...

elie, u tau x, kalo i ngan cik yus g date, perkara paling kritikal apabila nak balik, mestinye masam muka n at the end, dalam taxi yana melabuhkan tirai air mata.. wakakakaka... siap pak cik taxi tu pasang radio nak ceriakan hati ni.. hahahahahahahahahah.. ngeng gler..

elie, cik eny ni senior skolah rendah yana.. huhuhu.. interfrem jap

little cart00n said...

eny..

yeke??p la tgk wayang ngn khong..tgk love story..romantik gitu..hahha

little cart00n said...

yana..

hahhaa..i jrg nk masam2 muke, tp kalo dlm fon, salu ranjau..hahhaha..:D

Eny ur senior sekolah rendah??wow..keciknya dunia..heheh

koboys8888 said...

i love ip man 2...best!!!!

little cart00n said...

syg..
u love ip man or ili more??huhuh

koboys8888 said...

hehehe...mst la ili bucuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahaha

little cart00n said...

syg..
hahhaha..ili bucuk ke??wangiii la by..hehhe