Thursday, May 27, 2010

MISI MERINDUKAN ELIE!

salam kalian..

selama 3 hari kehadiran entry daku akan tiada di dalam perkhidmatan blog little cartoon!..

kenapa?!

daku dah xnk blogging ke?!
:
:
:
:
:

bukan!!bukan!!!

DAKU AKAN BALIK KAMPUNG!!

hahah..yes!akhirnya daku dpt merehatkan diri setelah seharian kerja!hahaha..jadi daku tidak akan mengupdate blog utk 3 hari ini..*ceyh!!balik kg 3 ari je,tp macam pergi 3 tahun kn?*hehhe..eh..3 hari xupdate blog, mcm2 cite panas dari kalian daku leh tertinggal tau?*blueekkk*hehhe..

daku pasti akan rindu utk berblogwalking selama 3 hari ini..dan rindu nk berblogging di dpn lappy kesayangan ni smbil mengunyah cikedis!*dats y pp makin tut!!!..hehhe....*sila jgn salahkan umi yg mengandungkan daku!*hehe..

so..kalian sila2kanlah merindui little cartoon oke? sbb sesiapa dlm kalangan kalian semua yg merindui daku, akan dapat hadiah dari daku....hehehe..

mari lihat hadiah dari daku...

daku paskan hati daku utk kalian semua!:D
*sila jga ia dgn elok oke?!hehe*

dan pada noddy juga..daku sgt rindu kamu!!time kasih kerana kamu juga rindu pada daku!:)*semalam kami tgk bulan mengambang yg cantik bersme2 walaupun kami berdua jauh!sgt comel bukan?*heheh..

jd noddy..sila amek hadiah dr daku utk kamu!

daku berikan bibir mungil daku utk kamu supaya
kamu rindu nk dgr mulut daku ni berpot pet pot pet mcm popcorn masak!
heheh=p..

**mintak maaf noddy, xdpt temankan kamu bercuti..=(..nxt time kita g dating k?:)**


jadi kalian..tunggu ape lagi???

mari mulakan misi berindu-rinduan dgn Elie si Little Cartoon!

time kasih kalian utk rindu kalian pada daku nnt!*mcm lah ada org nk rindu ko, Elie!!..:)

oke2 mata sudah ngntuk!Badan sgt penat!*nsb baik td smpt borak fon dgn noddy b4 dia tdo!ily syg!!!*

esok pagi nk kemas baju utk balik kg!adui!!*ada sesiapa mau tolong daku?..:P

tke care ye semua..salam..:)

*akan aktif berblogwalking dan berblogging semula pada ahad nnt!i'allah:)..
3 ari daku xde, kalian jgn lupe daku ye?ehhehe..*


p/s: Selamat jalan Elie!:)

3 comments:

koboys8888 said...

heee..cantik la gambar muncung tu..kamera sape la ek.hahaha

little cart00n said...

syg...
gambar dr kamera encik noddy buncit!!hahah

Anonymous said...

buy valium online valium pharmacy review - valium in your system drug test