Monday, May 17, 2010

INI KISAH SEORANG JOYAH..

Salam kalian..:)

daku bercakap mengenai boyfren dgn seorang gadis bernama JOYAH,[bukan nama sebenar]..seorang gadis yg kurus, dan mulutnya agak c*b*i..


JOYAH: boyfren kau dak UPNM ek?
Elie: kenapa kalo boyfren aku UPNM?
JOYAH: kata orang, dak2 UPNM kebanyakan kaya2..duit berkepuk dlm poket..sebab tu pompuan2 kat lua nak mengendeng, ngorat2 dorg..

daku diam sejenak..

Elie: Kau nak cakap aku pompuan mata duitan ke?mengendeng kat laki kaya?
JOYAH: xlah..tp kebanyakan pompuan gitu..ngorat boyfren yg kaya je..
Elie: dan sekarang kau nak cakap aku yg ngorat boyfren aku ke?

JOYAH ketawa..tiada tafsiran dibuat..jd daku andaikan dia maksudkan daku perempuan sebegitu..

elie: JOYAH, aku tak tgk duit org la..n rasanya xperlu kot boyfren yg berduit kalo xde hati..
JOYAH: then kenapa kau nk boyfren UPNM? kau igt hebat ke dpt boyfren kaya?

adehhh!!!apa punye soalan tu??daku rasa soalan tu agak panas!!..dalam hati da bengang..tp daku masih meneka, apa sebenarnya JOYAH nk tao..

elie: kenapa?kau nk boyfren UPNM jgk ke? kalo kau nk, gtao jela..xyah nk spedo2 camni..
JOYAH: macam mana kau ngorat boyfren kau dulu smpi dia sgkut? ape kau gune?

APE KAU GUNA??

wah..sedap tol bahasa dia...daku mule berapi dgn soalan dia..dia igt daku ni PENGEJAR LELAKI KAYA ke?dlm hati daku da maki2 pompuan ni..B**TED!! bibir mungil ni dah xleh tahan..terus daku...!@#$%@%#%&$

elie: eh JOYAH..kau nk tao satu bnda? aku xmencari lelaki la!kau tao x, pompuan yg ngorat laki ni pompuan desperate! kau tye aku soalan mcm2 ni, kau mesti dah desperate sgt sbb kau xdpt boyfren dr UPNM,kn?xpun ko tgh xde boyfren..smpi nk tao camne aku dpt noddy! BATAK!

AMEK KO KENA SETEPEK NGN DAKU!!


kan daku da gune kuasa veto bibir mungil daku! daku dah kata..mulut daku skrg ni mmg berbisa sket dr dulu..kau tye lagi soalan merepek kat daku, Joyah..kan da daku bg bisa kat kau!hish!!! wat semak otak je soalan2 kau tu..urghh!!!

JOYAH diam lama dan sepi trus..jdi daku anggarkan dia gadis seperti yg daku fikirkan..tp minah tu dasar gadis ape daku xtao la..haiyaa..mesti dia da pnh try dak2 UPNM, tp xdpt kn?sbb tu nk sebok hal org!huhuhu..bnci la kalo org yg menyebok hal org len ni..urrghhh!!semak!!

btw..mybe cinta si JOYAH xseperti cinta daku ngn noddy..jd JOYAH..jgn salahkan daku kalau noddy ngorat daku n kami happy together..haaha..dalam erti kata lain, saat ini daku sdg bahagia ngn sorg mamat UPNM yg nmenya noddy!.=)

kalo CIK JOYAH xsuke..daku nk ckp pada kau..LIKE I CARE??~~~

cik JOYAH, sila jgn jeles bile lihat kami bahagia..:)

dan smpi sekarang..daku sedang berfikir..kenapa dan kenapa JOYAH tye daku mcm2 soalan berapi..adakah dia tgh bulan mengambang? atau apekah?~~..ermm..tah lah..

pada CIK JOYAH,jgn pernah jeles pada mereka yg bahagia..[bukan daku shje]..daku mau tegaskan di sini..xperlu la nk mencari boyfren yg berduit..asal ada cinta dan sayang, sudah cukup..duit bukan segala2nya CIK JOYAH oit!!..kalo rupe ada..harta ada..tp syg tu xde..xde gune bai!!

daku selalu igt dlm kepala otak n hati kecik daku yg..

kalo nk berkasih xperlu muke cantik dan hensem..duit xperlu berkepuk..
yg penting hati mesti mau cantik dan suci..barulah kasih tu abadi..
tu pun kalo umo panjang..i'allah...:)



pada cik JOYAH juga, maaflah kalo daku ada tersilap kata pada kau..[tp rasanya cam tidak je..hahhaha...]..tp ape2 pun, mintak sorilah cik JOYAH..Daku xmo kepala otak daku semak ngn segala soalan berapi kau tu sebenarnya dan daku pun xnk bibir mungil daku yg berbisa ni mengeluarkan bisanya pada blog little cartoon ni..tkut tercemar kalernya..hahhaha..

so, gmbar di bawah daku tujukan khas utk CIK JOYAH...ikhlas dr Little cartoon..:)

BUKAN SATU JE PEACE, ADA 2 LAGI PEACE NYE..
jd..PEACE'S!!!=))

b4 blah..CIK JOYAH, sila renung2 kan maksud daku dalam entry ni sedalam2 lubuk hati cik JOYAH ye..sekian time kasih..:)

p/s: jgn daku jd seperti JOYAH sudah!!mintak simpang..huhu

18 comments:

liyana aziz said...

asal dia tu?? cari pasal je kot??
tgk mcm cik yana, siap dah suh abg noddy carikan satu, x yah nak spedo2(bak kata elie)...
straight forward je k.. kelas gituuu..
hahahahah.. tapi x nak la, dah ade cik yus, walau x hensem mana, tetap terima kan elie kan?? x penting pun duit ke benda ke! esok2 mati penuh dgn duit ke?? hadoiiii.. de gak org mcm tu kan?? haishhhh

little cart00n said...

yana..
dah kata nmenya joyah, camtu lah perangai..huhuh..
eh..u panggil noddy i abg noddy??ni xleh jd ni..hahahha..

tao xpe..duit n muke xkemana pun..asal hati syg,.duit n muke tu xmasuk kubur pun nnt..huhuh..

joyah je suke duit berkepuk ni..i x..hahhaha

Marya Hana . said...

kalau die nak laki kaya, jiran umah akak ade.. lelaki KAYAP..! soh die ngorat skang......... :)) duda gtu !

little cart00n said...

kak yaya..
hahhaha..duda??tebaik!!

ururu5 said...

UPNM tu ape? tak penah dengar pun.

cakap la kat joyah try carik boyfren UTP. baru tau kaye tak kaya. lol.
lim kok wing ke. MMU ke. UNITEN ke.

ini UPNM? adui. UPNM pun aku tatau mende.. lol

liyana aziz said...

elie, opppsss!
abg noddy pulak.. hehehehehhe..
panggil adik noddy la.. ok x?? u pun adik, dia pun adik, fair n squre k??
hohohohoho

koboys8888 said...

ururu5 ni cm lain macam je.

little cart00n said...

ururu5..

upnm tu UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA..tmpat askar2 la..huhu..

lorh..kalo nk soh elie ckp kat joyah, sori mori..huhu..u g ckp sendiri..xkuasa den layan org gile camtu..huhu..

btw..uni2 yg u ckp tu sume pun bkn student dia kaya raya pun..seten2 je..huhuhu..opssss...:p

little cart00n said...

yana..
noddy tua dr u..so u xleh panggil dia adik..hahhaha...u bleh paggil i adik, tp noddy..no way!!!hahhaa

little cart00n said...

syg..
dia mmg len macam kn..segala mcm ad..huhuhu

cEro said...

haha, umah aku dkat dgn UPNM, jalan kaki pon boleh..
adakah itu bermakna aku pon kaya??
tidak sama skali..

hm, camtu ek perbualan perempuan..
kalo aku laa, sesama laki borak camtu,
muka dia dh lebam kot..

little cart00n said...

cero..
umah u dkt ngn upnm??leh la tlg melawatkan noddy!!hahaha..

eh..xsemua perempuan borak gitu..tp dlm kes ni, JOYAH yg mulekan..jgn slhkan elie lak..cz im just end up the story wf my kuasa veto..hahaha..

rasanya gune mulut lagi oke kot dr lebam2..huhuh

Asilah said...

Bapak desperate doh JOYAH ni. Adesss. Dahlah ayat tak boleh blah, ada ke patut ckp "ape kau guna eh". Sah minah JOYAH ni bengap tahap gila babi baban -.-

little cart00n said...

ila..
JOYAH tu mmg da desperate tahap babi dan segala cipai la..dats y la ayat tu yg dia gune..
nmpak sgt tgh nk bf skrg ni..huhuhu

koboys8888 said...

joyah ni muke pecah like hell + mulut longkang + hati busuk kot?hahaha

little cart00n said...

syg..
mmg la..joyah mmg camtu la kot..huhuhu...malas layan joyah camtu.

I AM NOBODY said...

ili, x leyh blah le minah joyah nieyh..huhuhu..ade plak die ckp cm 2..peerrgghhhh..cm da bese je die jdk prigi crik timbe..plik je owg skunk nieyh.. -_-"

enyheartsdiamond said...

hahahah.. joyah.. joyah..joyah... sgt stereotype ini minah!