Saturday, May 1, 2010

MULUT SEXYKU KADANGNYA BERBISA!

Salam kalian..:)

smlm, daku menemankan seorang makcik untuk amek gmbar di FotoZoom.. untuk menunggu gmbar siap, ambik masa dalam 20 min..so, daku berjalan ke hulu ke hilir dalam kedai, dan daku nmpak iklan untuk jawatan kosong..

JAWATAN KOSONG!!
PEMBANTU KEDAI GAMBAR FOTOZOOM
PEREMPUAN BUJANG SAHAJA

BERMINAT??SILA CONTACT..bla3...



oke, ini sudah bagus! daku kebetulan sdang mencari kerja untuk isikan masa lapang daku yg 2 bulan cuti ni..heee..so, ape kata tye kat akk kaunter..

elie: akk, kalo sy nk cube kerja ni boleh x? tp sy nak kerja untuk 2 bulan je..
akk kaunter: (gelak) 2 bulan kerja?
elie: boleh tak akk, kalo sy nk keje untuk 2 bulan je?
akk kaunter: huh?(berpandangan sesama sendiri)

daku lihat muka akak2 kaunter tu seolah2 mengatakan yg soalan daku ni kelakar..

elie: npe?akak ingat sy buat lawak ke?
akak kaunter: mana ada org keje 2 bulan pastu bnti?kelakarlah.
elie: akk xpnh dgr kerja temperory ke?
akak2 kaunter: (diam membatu.)
elie: eee..kelakarnya..xpnh dgr keje temporary rupenye.(terus blah)

opsss!!!!!
lancangnya mulut daku berkata2!!!:p

heeee..macam tak percaya je daku ckp macam tu kat org..hahahhaa..tp itu kata2 spontan dr daku untuk akak2 kaunter tu..hehehe..nsb baik time daku blah tu, gmbar makcik da siap..kalo x, kna tunggu lagi dan mengadap muke akk2 kaunter tu..,haih...xkuasa mak~hahhah

dan b4 blah, daku perasan yg sorang akk kaunter tu muke macam sedang memikirkan apa yg sedang berlaku sbnrnya??..jadi daku andaikan dia seorang yg blurrr~~~opssssiiii!!!!heeee...

*ish!!mulut ni jht tao!!perlu tamparan manje sket,.hahaha*

hey kalian..baru daku perasan..mulut daku ni smetimes bisa gak rupenya..huhuh..

sexy x mulut daku?heee

tapi jaga2..mulut sexy daku ada bisa tao..opssss!!!

pada akak2 kaunter...bestla kalian, cite kalian dgn daku masuk blog little cartoon la..mmg kalian antara yg bertuah lah!! 
*bisa tak?:p*.. lalalalala~~

sori mori pada akak2 kaunter tapi at dis time, im not kidding oke..:))

p/s: daku xpndai buat lawak, tapi org gelak jugak kalo daku bercakap..so, what does it means??hahahha

8 comments:

Aimi said...

macam nak kalahkan muncung aku je :p

little cart00n said...

aimi..
xde mknenya..aku nk kalahkan muncung anita sarawak..opss!!hahah

~AbsoFUCKINGlutely~ said...

u go girll...tgk ahh mak sapa...haa sapa nak lwn meh sni...biar kite pkul mama...

little cart00n said...

mia..
tu ah..mama kau ni mmg mulut cam mkn belacan kn..
nnt kalo ad org nk gado ngn mama lagi, mia siap sedia tau..sinsing lengan bju, join mama sekali...hahhaha

Marya Hana . said...

die ta tulis ke nak permanent or part time ..?

little cart00n said...

kak yaya
dia tak tulis pun,
ntah2 akak2 kaunter tu pun xtau pe permenant pe temporary..huhu

koboys8888 said...

amboi muncung die...kiss kang...huhuhuuh

little cart00n said...

syg
hahahha..muncung mahal tu..:p