Tuesday, May 4, 2010

IKLAN PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT=)

salam kalian..:))

smlm..daku ikot abah pergi kerja..g sana..g sini..dari ampang smpilah ke mahkamah jln duta..time abah turun buat kerja kat court, daku dok dalam kete sorang2..smbil dgr lagu..smbil pandang kiri kanan..tgk la lawyer2 kua masuk court ngn baju itam putih dorg..tgn sume jinjing blazzer n briefcase..fuhhh..smart siot!!!:))

ttbe mata ni terpandang sebijik keta..daku tgk kete tu cam bese je..tp ada satu yg daku bantai gelak sbb..hah!!sebab ape??cube teka?ehehe..

sila lihat gmbar kereta di atas..
kalian nmpak apa yg ditulis dalam bulatan?
**jika tdak,sila skrollkan ke bawah utk lihat gmbar yg lebih jelas..:)**

hahhaha..*gelak guling-guling*

bile baca note kat kete tu,daku gelak sorg2 dalam keta..hahah..xleh blah doh tuan punye kete ni,..hahaha..ayat dia pun gile lawak..hehehe..sblum ni daku bese tgk note yg tulis
'beby in the car'
..tp kali ni len macam lak notenya kn?..sumpah mmg lawak gile..heee..

untuk keselamatan semua org.,lepas ni kalo daku ad kete..daku nk cari note yg bertulis..

"AWEK CUN IN THE CAR..SHE DID'NT MARRIED YET..
SO, DRIVE CAREFULLY"..:))


ini bukan awek cun in the car..ini minah senget in the car!!
hahahah=p

tp masalahnya..daku ni kete xde ag..mimpi je lebih..hahah..nsb bek lesen da ad..heee..:)

bile daku pk2 balik..macam2 yg kita buat untuk keselamatan masing2..tp, still kemalangan jd gak kn??but its GOD's WORK, rite?kita xleh halang..kalo bnda nk jd, ia akan jd gak..
apa2 pun..memandu dgn berhati2, kunci utama dlm keselamatan utk setiap perjalanan..iklan pun salu kita dgr dan lihat kat tv, 'igtlah org yg tersyg'..

so..kalian yg suke memandu laju..pk2 kan lah sendiri..kalo pepatah selalu berbunyi 'tepuk dada tye selera', tp pepatah elie lak berbunyi..tepuk kepala, tye akal..:)

sekian, iklan pesanan khidmat masyarakat..peace..=))

p/s: teringin nk nek kete yg dipandu noddy..nk tgk dia drive laju ke tidak..hehe..=p

2 comments:

koboys8888 said...

xreti bawak kete, kete sorong reti la..hahaha

xoxo bucuk!!!

little cart00n said...

syg..
hahaha..ala..camne nk bawak kita jln2 ni?xkn nk nek beskal lak??hahah