Monday, May 17, 2010

CONTEST AKU. MUNCUNG & GEDIK..

Salam kalian...:)

yeah..ada kontest lagi!!ehehhe...kali ni contest tu namanya AKU. MUCUNG & GEDIK..anjuran MIS YANI.,kepada kalian yg nk join contest ni, leh la singgah ke blog MIS YANI k..kat situ kalian leh tao syarat2 utk join contest ni..ala..syaratnya xsusah la..same je syarat2 cam contest yg lepas..kalian singgah la k..:)


daku mmg suke bile tgk ada contest2 camni..hahha..selalunya daku xfollow contest2 ni..ada skli je daku join contest kat blog..kalian masih igt CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN?? haa..tu je lah satu2nya contest yg daku join..hehhe..tp xde rezeki, so, xmenang la daku..hehehe..tp bile tgk je contest ni buatkan daku tergerak hati nk join..sbb daku byk gmbar2 mulut muncung ni..hahahhahah..lagipun masuk contest ni sekadar suke2 je..kalo xmenang xpe..:)

oke..setelah daku godeh lappy ni utk cari gmbar yg bakal dipertaruhkan, jadi...gmbar yg terbaik adalah....heheehe..
:
:
:
:
:
:

ni antara gmbar muncung daku yg terbaik!
*sila klik pada gmbar dan zoom untuk tumbesaran yg sihat!*

daku gune gmbar ni utk contest kali ni sbb dlm gmbar ni nmpk muncung daku sexy dan gedik!!hahahha..wlupun dasarnya daku xsegedik itu..hahahha..[act xreti nk gmbar muncung2 sgt la..heee]..pada MIS YANI..sila abaikan mereka2 yg di belakang elie tu k..anda lihat muncung daku sje dan nilaikan ia, oke?..hehe..=D

oke kalian tunggu ape lagi??jom kita meriahkan contest ni..dan kalo ada rezeki, leh lah menang adiah yg ditawarkan...kalo xde..its oke..:)

btw nk selit gak..daku rasa noddy punye muncung lagi hebat dr daku..hahhaha..xpercaya??

haa..kan da cakap..hahahahah..

to noddyku syg..jgn marah..gurau2 je..i love u..hahhaha

p/s: muncung daku ngn noddy, mne hebat?hahaha..

6 comments:

* MissYaniAbdullah * said...

aippp looking ur pix..
so comel...
dah boleh ikat ngan tali,..
hehe..tq sebb join oke..

little cart00n said...

mis yani..
hahaha...waa..muncung elie da leh ikat ngn tali?tq2..hhaha
no prob sis..:)

koboys8888 said...

hahaha..alaa..letak la pic cyg yg muncung depan gae tu..cantik..

little cart00n said...

syg..
hahaha..cyg mmg cantik..:)
btw, da tukar gmbar da..hhehe

* MissYaniAbdullah * said...

hoho..
its so k dear..
oo bawak supporter yup..
suh jer bf u join...

little cart00n said...

mis yani..
hahhaha...suppoter tersyg tu..hahha..nnt i soh noddy join k..
nway,thx ye mis yani..:)