Wednesday, April 21, 2010

TERIMA KASIH MR CINTA!!

salam kalian..:)

daku sedang mencari2 gambar yg mana bakal daku guna untuk cover autobiografi daku..dulu daku da ad cover time present auto kat lec,tp bile tgk2 balik..mcm nk tukar..hehehe..gedik kn??haha..so, sume folder gmbar daku bukak untuk cari gmbar yg mna bakal menjadi pilhan hati..heheh..

oke..ni antara gmbar yg daku godeh2 dalam lappy ni..

ni favorite..klasik x?

background kelam yg cantik..heheh..

colourful..
daku nmpak tingi kn??hahha..

yg kat atas tu sume gmbar2 yg noddy daku snap..
semua sekitar pavii..hehhe..cantik kn??noddy mmg photografer xbergaji daku..hehehhe..

eh..tunggu2..asal kita cakap pasal gmbar yg noddy amek lak ni??haiiih!!td bukan nk cite pasal gmbar2 yg bakal daku pilih jd cover auto ke??hahhaha..ni da sah2 lari topik ni!!heeee..oke..xpe2..lupakan cite cover auto, daku nk cite pasal gmbar2 yg kekasih hatiku snap sbnarnya..boleh kn??boleh2..little cartoon punye blog..little cartoon punye suke lah..hahahha:)

daku sgtlah suke kalo noddyku yg pegang camera then amek gmbar daku..hahahha..sbb dia selalu jadikan daku cantik dlm gmbarnya!!hahahahaha....=p..
opsss..puji lebeh..noddyku syg..jgn kembang ye??heheh..

heee..kalo dia amek gmbar daku dalam candid sekalipun..mesti daku cantik jugak!!tu yg best!!wakakakka!!xpercaya??mari tgk..

take 1

take 2

take 3

take 4

haa....yg kat ats tu sume gmbar candid daku yg telah sempat disnap oleh sang kekasih hati!hahaha...dia sgt pandai dalam mencilok untuk mengambil gambar daku ketika daku sedang leka..huhhuhu..tapi nasib baik semuanya cantik2..hehe..so, encik bucuk..kesalahan kamu boleh di maafkan k..:))

tapi dlm byk2 gmbar yg noddyku snap..daku paling suke gmbar di bawah..;)

hehehe..nmpk ayu bukan??hahahaa...
masa ni kat mcd bb..daku kena headache terok time ni!!huhu:((

kadang2 daku mmg senget..hehhee

noddy kata daku macam crazy frog yg tgh nak nek moto?!!
argh!!tidak!!hahaha

kalian2..tao ape??ada satu gmbar yg daku paling xtahan bantai gelak!sbb apa..

tgklah..dgn xredi pape..mulut pun muncung mcm mulut itik!!wawawawa
kata org,burok..tp nmpak comel!!!hahhaaha
*sila click di gmbar untuk lihat muncung itikku dgn lebih dekat!heee*

dan gmbar yg tebaik....ialah...heee....malu2...hahha

noddy kata daku anggun time ni..heeee..
*bajet2*

hahahaha..best lah bile tgk gmbar2 yg ada dlm lappy! daku suke gile..hahhaa..bila tgk balik gmbar2 sume, mesti senyum kambing sorang2..hahha
time kasih pada noddy bucuk ku syg..sbb menjadi fotografer tersyg daku!hahahha...love u la..<3

dia nmpak jmbu dalam gmbar ni kn??hehehe

kalian nk tao satu bnda??kami mmg sehati sejiwa..sbb apa ye??

TAARAAAA!!!

bukan daku je yg crazzy frog..noddy pun sama la..
jadi kami serupa!!hahaha=p

ada org kata kami mcm abg dgn adik..hehhee
eh..kami COUPLE yg COMEL la..bukan abg dan adik..
heee...:P

kesimpulan yg dapat di buat di sini ialah..

daku cinta sama dia..
dia mjdi pelengkap daku!<3

**maaflah kalian kalo entry ini ada sedikit mengada-ngada..tp daku xnk kata apa...sbb daku sgt suka..hahhaha..:)

p/s: act..i reli mis the moment that we've spent together..:(

6 comments:

koboys8888 said...

huhuh..comel la entry ni.haaahaha

i love u soooooooooo much bucuk.huhuh

little cart00n said...

Syg..

hahhaha..ada gmbar dia jambu dalam entry ni..hehhehe..

i love u soooo muchh too bucuk..:)
mmuaaahhhh...

koboys8888 said...

mne jmbu la.haahahaha..xnmpk ke ganas?
hahahaha

little cart00n said...

mana ada ganas? jambu la cuk!!hahaha..
xnak ngaku! t beby boy kita pun jambu cam dia..comel je..hahhaaha.

koboys8888 said...

ngade..jambu plak?ahahaha

little cart00n said...

ye..jambu la..hahaha..
comel pe jambu..hahhaha