Saturday, April 3, 2010

TEATER MEGAT PANJI ALAM..

salam kalian...

alhamdulillah,...finally, little cartoon dpt uplod gmbar2 teater MEGAT PANJI ALAM yg sudah tertangguh setelah mcm2 dugaan daku kna utk uplod gmbar dlm entry kali ni!hehehhe...elie da kotakan jnji pada kalian bukan??hahaha...nmpaknya daku mmg leh dipercayai la kot..hehehhe..=p

oke, elie xmo ckp byk...jm2 elie nk share ngn kalian ttg flow hari tu..:))

hari tu, 30 mac 2010, student penulisan CT112 part 2 n part 6 telah bergabung tenaga utk menjayakan satu pementasan Teater MEGAT PANJI ALAM..di pentaskan dewan seminar UITM KOLEJ PUNCAK PERDANA..=)


dan seperti yg elie cite dalam entry2 sebelum ni, elie bergabung ngn senior elie, BRO LEO untuk EMCEE pada mlm tu..utk pengetahuan kalian sume,kami mmg xpnh bersatu dlm mana2 event, tp mlm tu, alhamdulillah, gabungan dr senior n junior ini berjaya, walaupun mule2 agak kelam kabut sket..hehehhe..

emcee!!

show mlm tu dijadualkan mula kol 830, tp disebabkan ptg tu ujan, jd kol 830 tu,xramai yg dtg..so kami tunggu org ramai msuk dewan dulu, smbil tunggu azan isyak berkumandang..tp after menunggu selama 10 min, azan xkedengaran..huhu..jd, ape yg dirancang,sudah terpesong sket...huhuh..tp xpe..mmg itu selalu berlaku dlm mana2 event kn??nsb bek mlm tu, bro leo n elie berlagak profesional la utk mc mlm tu, kami cover seboleh yg mungkin utk teater tu walaupun dlm ati da gabra tahap ape sbb flow xseperti yg kitorg plan...heee..=p

hey..kalo sesiapa yg follow blog little cartoon, msti nk tao kn baju pe yg daku sarungkan pada badan ku utk teater mlm tu?hehhehe...oke, jm2..elie nk tunjuk kalian sume bju pe yug daku pki..hehhehehe...

TAAARAAAA!!!!

cantik x daku berkebaya??heee..

bju kebaya indon daku pki utk mlm tu..bju tu bukan bju umi, bukan juga daku beli, bju curi jauh sekali...hehehhe...tp tu bju pinjam makcik elie..hehehe...daku da terdesak mencari bju, nsb bek terigt makcik elie ada byk bju cantik2..hehhee...dan tu lah hasilnya..bju kebaya indon menjadi pilihan hati elie utk sarungkan kat badan...:)..cantik x daku??hahhahah=p

dlm daku pegang mike tu, ad getar tao..hahah

saya ayu x??sy tao sy ayu..
time kasih..=))

oke, smbung2...da terlari topik kejap td..hhehhe

persembahan stat dlm kol 9..dan abis dlm 10 lebeh..alhamdulillah..sumenya berjaya..tao ape?kitorg praktis teater ni mcm xpraktis..tambah tolak darab bahagi..adalah dalam 1 minggu je kitorg praktis..dan elie tabik spring la pada sume pelakon2, krew2 n sume yg terlibat utk teater mlm tu, cz dlm mse yg singkat tu, kami berjaya pentaskan teater ni..n kami sebagai student penulisan, da buktikan yg kami jugak leh berlakon wlupun xsehebat pelakon2 profesional..heee..tahniah2!!..=))

oke..skrg kita tgk antara yg terlibat dlm teater malam tu..mari2..heheh

ni akak senior..kami xrapat,n elie xigt nmenya..tp dia cantik..hehe
ttbe dia dtg kat elie,dia nk amek gmbar ngn elie..hehhee..
apreciate it akk!!:))

alyssa..1 of the penari mlm tu..

ni antara penari dan dyg2 istana..
sume awek2 cun..hehhe

jejaka2 CT112..
dari kiri..ery, ez, paan, ag..

yg pki bju pink tu..HG KASTURI..merangkap pengarah projek..
hehehe

DAE...diah..aimi..elie..

WE ROCKS!!:))

ini elie dan diah...kami cantik bukan??
hahhaha:p

oke..tu la antara gmbar2 yg dpt daku uplodkn..huhuhu...act byk ag gmbar, tp cukup la utk entry kali ni..hhehehe..

teater mlm tu bri daku byk pengalaman baru..bukan je sebagai emcee, tp daku dpt gak kenal sume2 senior daku..hehehe..yela..bukan sume senior daku dpt jumpe kn??cume event2 camni la dpt knl2 ngn senior2 daku..hehe..pasni hope ada ag event2 yg leh gabungkan junior ngn senior..hehhehe...

utk malam tu..alhamdulillah..daku berjaya sempurnakan tugas sbgai emcee ngn bro leo..n daku puas ati..utk 1st time jd emcee dan 1st time untuk teater..mmg byk silap salah,xpe..jnji daku enjoy!!hahhaha..tp sesiapa yg rasa daku ini xsesuai utk jd emcee, daku mintak maaf..daku org baru..masih byk perlu belajar..itu mmg daku tahu..n i'allah..kalo berkesempatan jd emcee ag, akan daku buat dgn abis baik ag...:)

sy budak baru belajar, kalo slah tlg tunjukkn..:)

p/s: senak perot daku nk ikat kain kebaya tu!!!hahahhaa

8 comments:

koboys8888 said...

comel la die.tp cian die kne ikot kebaye tu ketat2.hehehe

little cart00n said...

kita da gemok...:((

Aimi said...

babak 4 terbaik !

little cart00n said...

aimi

hahaha..btol2..terbaik..hahha

Leo "Ricky" Huzair said...

Professional???

that word really reminds me of someone...

weeee

little cart00n said...

bro leo..

owh...someone??hhahaha..spe kah gerangan someone itu??heee

Marya Hana . said...

tgk kat fesbuk kak yaya.
ade gamba korang.
leo and kamoo.
huhu. add me..
KAMARIA HANA.

little cart00n said...

ak yaya..
sudah amek!cantik!
thx kak:)